Adressi homoseksuaalien verenluovutuskieltoa vastaan.

Suomen Punainen Risti on kieltänyt jo monia vuosia homoseksuaalien verenluovutuksen, vedoten miesten välisen seksin olevan riski veren puhtaudelle. (Kansainvälinen suositus. = Todella typerä?)

Tämä on naurettava väite, ja suoraansanottuna syrjintää homoseksuaaleja kohtaan. Seksuaaliset vähemmistöt kuuluisi ottaa tasa-arvoisesti vastaan, varsinkin kun on puhe tälläisestäkin järjestöstä kuin Punainen Risti (Red Cross).

Jos nimiä saadaan kasaan mukavasti, niin asia lähtee eteenpäin.

Kansainvälisesti asiaa puidaan kokoajan. Ottakaa kantaa asiaan täällä, ja laitetaan iso liuta nimiä menemään maailmalle, niin katsotaan, jospa vaikka alkaisi tapahtumaan.

-----------------------------------------------------------------------------

Pyytäisin sitten vielä, että jätettäisiin ne typerät "solvaukset" pois näistä allekirjoituksista. Siis "allekirjoitukset" jotka eivät päde, joissa ei ole mitään tolkkua.

21.11.2006
Hyvät ihmiset. Adressiin on jo hyvin kertynyt nimiä. Kerätään vielä reippaasti lisää nimiä, niin saadaan hyvä lista aikaiseksi.
Kiitos. :)
-Leo-

20.7.2007
Hyvät ihmiset. Adressin nimimäärä on jo hyvässä määrässä, ja olen siitä todella todella mielissäni. Kiitos kaikille jo allekirjoittaneille.
Kunhan 3000 nimeä tulee täyteen, niin adressin laitan eteenpäin menemään.
Allekirjoittamaan siis, ja muistakaa myös kertoa muille ystävillenne jos olisivat mahdollisesti kiinnostuneet vaikuttamaan asiaan. :)

Muistuttaisin vielä aiheettomista allekirjoituksista, ja allekirjoituksista joista puuttuu osa nimestä.
Täyttäkää allekirjoitus selkeästi, siististi ja ilman herjauksia. (Sis. Etunimi ja sukunimi.)

-Leo-

31.1.2008
Hei ihmiset! Adressin täyttämisestä muistuttaisin edelleen sen verran että täyttäkää nimenne ETUNIMI, SUKUNIMI, PAIKKAKUNTA. Esim. Maija, Meikäläinen, Tampere Allekirjoitus Maija, M, JK ei ole pätevä allekirjoitus. Allekirjoituksenne voitte salata, jolloin sen näkee vain ylläpito ja adressin luoja.
-Leo-