Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti

Ernu

#15

14.12.2012 17:58

Yhdyn Kiriin. Homot ja lesbot ovat myös IHMISIÄ, yhtälailla kuin ne heterotkin.
Vaikka itse uskon Jumalaan, hyväksyn satenkaari-ihmiset täysin, koska he ovat ihmisiä ja hekin ansaitsevat rakkautta, tykkäsivät sitten kenestä tahansa, sukupuoleen katsomatta. Rakkaus on rakkautta. Ja Jeesus rakastaa meitä sellaisina, kuin me ollaan.

Vastaukset

marja

#475 Re:

2013-03-20 17:30:41

#15: Ernu -

Kyllä tietenkin Jumala rakastaa kaikkia, mutta ei rakasta syntiä, vaan vihaa syntiä. Yhtään syntiä ei pääse taivaaseen, joten jokaikisen ihmisen, joka haluaa päästä taivaaseen, on tehtävä syntielämästään täyskäännös Jumalan puoleen katuvana syntisenä ja pyytämään syntejään anteeksi. Homous ja lesbous on myös syntiä. Kenenkään ihmisen ei tarvitse jäädä moiseen syntitilaan, vaan Jumalan antaan voimaa irrottautua siitä. Niin moni homo ja lesbo on saanut sen kokea, kun on tehnyt syntielämästään todella parannuksen ja luopunut homoudesta ja lesboudesta. - Ei Jumala ole ketään luonut homoksi ja lesboksi, se on ihan turha väite, joka ei tietenkään pidä paikkaansa. Myös Jeesus rukoili Isäänsä, Jumalaa, ei Hän rukoillut ketään äitiä, joten Jumala ei ole isä ja äiti. On vain Isä, Poika ja Pyhä Henki, joka on jokaisessa todella uskovassa ihmisessä.

Juissi

#531 Re:

2013-03-20 19:06:50

#15: Ernu -

Olkoon homot keskenään ja rakastakoot toisiaan niin paljon kuin haluaa mutta ei sekoiteta siihen lapsia, ei poljeta lapsien perusoikeutta Isään ja Äitiin. Nyt pitää puolustaa puolustuskyvyttömiä lapsia

isomummu

#1368 Re:

2013-03-22 22:13:21

kyllä minäkin hyväksyn lesbot/homot ihmisinä, mutta eihän silti tarvitse hyväksyä kaikkia heidän tekojaan ja heidän ns.avioliittoja. Jumala loi Adamille avun, naisen,olisihan Hänellä ollut valta luoda mies-apukin, mutta se olisi ollut luonnotonta. Eikö avioliiton tarkoitus ensisijaisesti ole perheen perustaminen,jossa on mies,vaimo ja lapset.!?Mielestäni homous on tahdon asia(ei sairaus) kuten avioliittokin.

Heikki

#1905 Re:

2013-03-24 15:01:37

#15: Ernu -  

 

Homojen hyväksyminen ja homouden hyväksyminen on kaksi eri asiaa ja ne tulee erottaa toisistaan. Homouden hyväksyminen vie Raamatun mukaan ihmisen kadotukseen ja hyväksyjät ansaitsevat kuoleman: Room 1:24-32 "Sentähden Jumala on heidät, heidän sydämensä himoissa, hyljännyt saastaisuuteen, häpäisemään itse omat ruumiinsa, nuo, jotka ovat vaihtaneet Jumalan totuuden valheeseen ja kunnioittaneet ja palvelleet luotua enemmän kuin Luojaa, joka on ylistetty iankaikkisesti, amen. Sentähden Jumala on hyljännyt heidät häpeällisiin himoihin; sillä heidän naispuolensa ovat vaihtaneet luonnollisen yhteyden luonnonvastaiseen; samoin miespuoletkin, luopuen luonnollisesta yhteydestä naispuolen kanssa, ovat kiimoissaan syttyneet toisiinsa ja harjoittaneet, miespuolet miespuolten kanssa, riettautta ja villiintymisestään saaneet itseensä sen palkan, mikä saada piti. Ja niinkuin heille ei kelvannut pitää kiinni Jumalan tuntemisesta, niin JUMALA HYLKÄSI HEIDÄT HEIDÄN KELVOTTOMAN MIELENSÄ VALTAAN, TEKEMÄÄN SOPIMATTOMIA. He ovat täynnänsä kaikkea vääryyttä, pahuutta, ahneutta, häijyyttä, täynnä kateutta, murhaa, riitaa, petosta, pahanilkisyyttä; ovat korvaankuiskuttelijoita, panettelijoita, Jumalaa vihaavaisia, väkivaltaisia, ylpeitä, kerskailijoita, pahankeksijöitä, vanhemmilleen tottelemattomia, vailla ymmärrystä, luotettavuutta, rakkautta ja laupeutta; jotka, vaikka tuntevat Jumalan vanhurskaan säädöksen, että ne, jotka senkaltaisia tekevät, OVAT KUOLEMAN ANSAINNEET, eivät ainoastaan itse niitä tee, vaan VIELÄPÄ OSOITTAVAT HYVÄKSYMISTÄ niille, jotka niitä tekevät." Älkää eksyttäkö ihmisiä kadotukseen hyväksymällä homouden harjoittamista!

Vieras

#2365 Re:On kysymys avioliitosta

2013-03-25 14:16:00

#15: Ernu -

Tottakai homot ja lesbot ovat ihmisiä ja Jumala rakastaa heitä niin kuin meitä kaikkia, mutta Jumala on viisaudessansa kieltänyt homo- ja lesbosuhteet.Jeesus rakastaa meitä mutta ei syntiä ja Raamattu määrittelee täysin vastaansanomattomasti homosuhteet synniksi.Jeesus rakastaa myös murhaajia ja varkaita ym. syntisiä,kuten kaikkia ns. siivosyntisiä eli kaikkia meitä,jotka tavalla tai toisella teemme syntiä, mutta Hän ei rakasta SYNTIÄ, vaan vihaa sitä ja on valmistanut katuville syntisille armahduksen.On eri asia rakastaa ihmistä kuin syntiä,johon me kaikki lankeamme päivittäin.Tehkäämme siis parannus kaikesta, minkäLuojamme on katsonut vahingoittavan itseämme tai toisia.

Yöstä päivään kulkenut

#3354 Re: Ernu ja joku muukin!

2013-03-26 22:55:08

#15: Ernu - Jeesus hyväksyy kyllä jokaisen sellaisena kuin on, mutta ei onneksi jätä ihmistä sellaiseksi kuin on. Uskonnollisuuden pinta-tasolla voit ajatella Jeesuksen hyväksyvän homosuhteen, mutta jos olet häntä lähellä,

saat kokea että olet tekemisissä sellaisten voimien kanssa, jotka ovat todella sodassa keskenään. On valittava jompikumpi ja hintana on elämä!

 

Leastadiolainen

#16144 Re:

2013-06-23 08:56:30

#15: Ernu -  

Jos hyväksyt sateenkaari ihmiset, niin silloin et voi uskoa Jumalaan, koska se on täysi mahdottomuus. Katos, nämä kaksi asiaa ovat toisensa poissulkevia. Jumala ei voi siunata sitä, minkä hän itse on Sanassaan kironnut. Näin asian laita todellakin on, kuvitteli ihminen sitten itse mitä tahansa.

 

Havahtuminen

#30891 Re:

2014-03-09 07:19:23

#15: Ernu -

Luulette himoa rakkaudeksi... rakkaudesta ette tiedä mitään, ennenkuin heräätte unestanne.