Vetoomus: NATO, isäntämaasopimus ja Suomen laki

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Vetoomus: NATO, isäntämaasopimus ja Suomen laki.

vieras

#151 Putin on loistava tyyppi,puollustaa vähemmistön oikeuksia

07.09.2014 05:37

Suomesta on tullut "Roisto "valtio Uraanikaivoksilla tuhotaan Suomen

Arvokkain sekä kallein omaisuus,puhtaaat järvet,joet sekä valtavat maa-alueet.

Ihmiset jotka kärsii tästä eivät ole minkään arvoisia.

Ydinvoimaakin vastustaa kansan valtava enemmistö,niin vielä nämä

hyväveli Konna joukko,ajaa päin punaisia,Siis kansan enemmistöä vastaan.

Ydinvoima on kuin varoittava sormi,jota kannattaa vain Lahjonta,sekä torvi.

topi

#152 Vai Nato

07.09.2014 08:58

   Tänne rajalle Naton ohjuspattereita, ja lentolaivueiden kenttiä pitkin suomea, Panssariprikaateja , ynnä Laivasto tukikohtia, Ydinsukellusveneitä!

siinä vastapuolelle sellainen yllyke että kohta kalistellaan hampaat irvessä

pitkin rintamalinjaa. Luuleeko Herrat Helsingissä ettei Venäjän ohjukset yllä sinne.

Kyllä on Rauhan Rakentajat taas vauhdissa.

kiitos kok

#153 Tulee kylmä talvi

07.09.2014 10:49

 http://www.studio55.fi/kokemuksella/article/       heikki-talvitie-suomen-liittyminen-natoon-tavaton-riski/3433460

Lue tuo linkin juttu. Kyseessä on pitkään uran tehneen diplomaatin oma mielipide ja katso mitä nuo Natotiltut tuolla perässä kommentoivat . Kovin on äänekäs ja typerin argumentein äänessä oleva natovähemmistö,

Sopimus on pala paperia joka on voimassa vain silloin kun se molempia hyödyttää. Kuka ajoi aseveljensä asein pois lapin kautta viime sodassa? Natomiehemme juuri he sen tekivät.Mitä me saamme Natolta, he ovat saaneet Afganistanin huumepeltojensa vartiointiin jo satoja miehiämme ja satoja miljoonia jne. Mitä me saamme? Turvatakuita ei tuo salasoppari kuulemma edes sisällä.

Linkki katkaistu, koska se on tälle palstalle liian pitkä, yhdistä itse se.

anonanopartikkeli

#154 Re: Re: Näillä vetoomuksilla pyyhitään peräpäätä

07.09.2014 18:39

#39: - Re: Näillä vetoomuksilla pyyhitään peräpäätä 

 Nii just itkuvinku seisotaan sitten tumput suorina kun mitään ei voi tehdä kun pitää odottaa että tuo yksi tyyppi tuolta tulee käskyttämään mitä pitää tehdä ja ajatella ja pitäähän muidenkin koska minäkin.

Eugen

#155 HERÄTYS!!

12.09.2014 10:49

Eikö teillä ole minkäänlaista historian tuntemusta?? Rajan takana varustetaan ja rakennetaan uusia tukikohtia koko ajan, armeijaa uudistetaan. Hävettää teidän suomettuneisuutenne. Meillä on vain yksi uhkatekijä ja siihen pitää varautua, että kyseinen roistovaltio lähtee liikkeelle.

Ja niinhän se menee, kun oma sisäpolitiikka tökkii - hankitaan ulkopolitiikalla huomio. Ei itänaapurissa ole tavallisella kansalla alkuunkaan hyvin. Sen näkemiseen riittää vaikkapa Pietarin keskustasta poistuminen hieman ulommas keskustaa. Kyllä siellä alkaa nähdä venäläisen arkipäivää.

Suomalainen mies

#156

12.09.2014 20:16

Eikö nyt vaan voida sopia niin, että ne jotka noin kovin haluavat Putinin käskyläisiksi ja peräpäänlutkuttajiksi muuttavat tosta noin itärajan yli sinne perusvenäläisten paratiisiin? Me muut, ketkä haluamme pysyä itsenäisessä Suomessa, jäämme tänne, ja jos tarve niin vaatii, liitymme halutessamme NATO:n jäseneksi koska itsenäisinä meillä on siihen mahdollisuus.

vieras

#157 Ääri oikeisto aivopesee kansoja kolmanteen maailman sotaan

13.09.2014 04:33

Tämä EY on perustettu ja ainostaan ja vain Venäjää vastaan.

Natsit hävisi Toisen maailman sodan Venäjälle,

nyt nämä samat voimat kokoavat aivopesten kansoja kolmanteen Maailman sotaan.

Suomen Äärioikeisto huutaa torvien täydeltä lietsoen vihaa Venäjää vastaan.

Eikö mennyt Urho Kekkosen opetus perille.

Paavo Väyrysestä Presitentti,hänellä on itämaiden viisaiden maine sekä taito ja voima.

Näyttää ettei Suomesta löydy montakaan viisasta miestä.

Lähes miljoona työtöntä,ja vielä valtion toimesta tuhotaan Suomen talous.

 

 

Surullista

#158 Suomesta puolueeton maa

13.09.2014 08:14

Venäjä ei voi luopua Ukrainasta, koska se rakentaa ja huoltaa sille tärkeitä aseteollisuuden strategisia aseita ja ohjuksia. Ehkä juuri siksi ja Syyrian sodan (kun Venäjä huoltanee sitä Krimin kautta ) vuoksi länsi halusi niin kovasti saada Ukrainaa EU:n ja Natoon. Kyseessä on suurvaltojen nokittelu ja me halusimme mennä siihen vapaaehtoisesti mukaan.

Ja ne jotka osaavat ajatellla maamme parasta ( puolueettomuus )  he ovat tämän armeijaa käymättömän kravatti Häglundin mielestä joko venäjän agitaattoreita tai kytköksissä Venäjään. ( YLE uutinen ) En usko sitä, mutta sen uskoisin helpommin, että osa poliittisesta johdostamme on kytköksissä USA:n pankkiireihin ja he vievät meitä kohti heidän halajamaa Venäjän luonnovarojen kuppaamista. Joka tapauksessa ajat tuleva huononemaan nopeasti ja se ketä siitä kiitämme on monelle joka itse osaa ajatella melko selvä asia.

Tosin niitä ihmisiä jotka tänne edes viitsivät laittaa nimensä on niin vähän että Suomi saa ihan sen mitä tilaa. Valtaosalle on Natolasit niin hitsattu korviin kiinni, että he eivät näe eivätkä kuule kuin sen että Nato pelastaa, siinä mielessä Nato on kuin Hitlerin puheet aikoinaan, ne huumaavat kansat niin että muuta ei enää päähän sovikaan. Tietenkin meillä pitää olla itsenäinen maa, joka itse päättää Natosta tai olla siihen menemättä. Maksamme Natosta sellaisen hinnan että moni ei vielä sitä ymmärräkään. Eugenin kaltaiset luulevat että Venäjän uhkailu tuo meille turvaa, vaan kun se on just toisinpäin. 


Vieras

#159

13.09.2014 14:45

Haluammeko isänmaastamme naapurimme ja USAn taistelutantereen?
Tätäkö varten isämme taistelivat paukkupakkasissa ne viisi vuotta?
Herätkää nuoret päättäjät, Te ette tiedä sotatilasta mitään omakohtaisesti: Se ei ole leikkiä saati peliä!


Vieras

#160

14.09.2014 17:06

suomen päättäjät ovat kaikesta päätellen
maanpettureita, jotka muunmuassa torkkupeiton
voimalla nuolevat pitkillä lonkero kielillään
suklaaksi luulemiaan kikkareita siionisti-eliitin
PERSEESTÄ. Samalla toivottaen ww3:n tulevaksi.

Vieras

#161 Re:

15.09.2014 00:38

#160: -  

 Jos nyt vaan alkaisit ottamaan niitä lääkkeitäsi.

Mielenkiinnosta kysyn

#162 Onko..

16.09.2014 19:41

....kukaan tarkistanut Verkkomedian rahankeruun oikeudellisuutta? Onko heillä siihen lupa? Ainakaan sivuilta en löytänyt viittaustakaan siihen. Jäiköhän se pimentoon...

Kuka onkaan mieleltään sairastunut??

#163 Seuraava vaihe mediasodassa alkanut..

18.09.2014 11:05

Maissa joissa on merkittävä venäläinen vähemmistö, Neuvostoliiton aikanaan miehittämiä valtioita prissataan uhkauksen omaisilla lausunnoilla. Eli alkanut hämmentäminen itsenäisten valtioiden sisällä. Tätähän on käytetty iät ajat vaiheena ennen tilanteen kiristymistä.


Hesari uutisoi tänään:


"Putin uhosi valtaavansa Ukrainan ja Baltian pää­kaupungit kahdessa päivässä"

Einatoon.

#164 Re: Stubb ja Haglund eivät välitä kansan mielipiteestä

21.09.2014 04:51

Mikä on motiivi?

#165 Käännos on väärennös

06.12.2014 10:20

Isäntämaasopimuksen "käännös" on väärennös:

abcdef abcdef

Esimerkiksi käännös "nämä kaikki pitää antaa NATO:n käyttöön" on valehtelua, kun sopimustekstissä (0205, s. 2-4) oikeasti lukee "Providing advice to SNs and the NATO Commander of its capability to provide HNS against both specific and generic requirements", eli TIETOJA ("neuvoja") isäntämaan kyvystä antaa tukea tulee antaa... Tämän jälkeen seuraa listaus logistisesti merkittävistä tiedoista. MItä jatkosuunnittelu koskee, riippuu tietenkin asiayhteydestä.

Myös pakko-otot ovat lisätty tähän tietokonekäännökseen. Näistä ei sopimuksessa mainita sanallakaan. Kysehän on hankinnoista isäntämaan lakien mukaan, ts. yleensä ostamalla käypään hintaan

Tällainenkin on lisätty: "Tämän jälkeen mikä hyvänsä NATO operaatio voi ilmoittaa Suomelle että tämä kaikki meille heti." - Isäntämaasopimuksessa ei ole kerrassaan mitään kohtaa, joka olisi tulkittavissa noin.

"Nato-komentaja kirjoittaa HNS-vaatimuksen, (HNS Request, HNS REQ)" -- ilmeisen tahallinen poliittisesti motivoitu käännösvirhe sekoittaa tässä pyynnön (request) vaatimukseen (demand). Esimerkiksi ilmailuenglannissa ilma-aluksen pyynnöt nousu- ja laskeutumisluville ovat "request", sillä lennonjohdolle ei esitetä vaatimuksia

Sopimustekstissä (kohta 0303, s. 3-1) ilmaistaan asia seuraavasti: "The NATO Commander will draft a HNS Request (HNS REQ) as soon as the need to conduct a military activity arises and sign and submit it to the HN", eli Nato-komentaja luonnostelee isäntämaalle tukipyynnön sotilaallisen toiminnan tarpeen ilmetessä ja alistaa sen isäntämaalle.

Tekstissä myöhemmin: "The HN will study the HNS REQ and should respond. The NATO Commander and HN will then begin discussions to develop the appropriate HNSAs", eli isäntämaa perehtyy tukipyyntöön ja vastaa siihen. Sitten Nato-komentaja ja isäntämaa alkavat keskustelut sopivien isäntämaan tukijärjestelyjen (HNSA) kehittämiseksi

 

Herätkää myös paikalle, kun niitä pidetään!!

#166

27.12.2014 04:56

Täällä on paljon hienoja kirjoituksia!!! MUTTA? yksi asia aina ihmetyttää kaikissa sosiaalisessa mediassa. Aina,kun järjestetään mielenosoituksia ei paljoa ihmismassaa näy paikalla? Somessa ja muualla uhotaan kyllä,mutta fyysisesti paikalle ei tulla mieltä näyttämään!!!!!

Totuus esiin!!!!!

#167

27.12.2014 05:14

Putin ja Obama on samassa juonessa mukana.


Vieras

#168 Re:

27.12.2014 20:37

#166: Herätkää myös paikalle, kun niitä pidetään!! -  

 Koska täällä voi yksi tyyppi kirjoittaa kuinka monella nimimerkillä tahansa. Ja allekirjoittaa myös.


Vieras

#169

08.02.2015 07:04

Kyllä näiden tulkinnanvaraisten sopimusten avulla ohitetaan kansan tahto.

Vieras

#170

08.02.2015 09:08

En kellekään runkkareille maksa mitään HV

Vieras

#171

08.02.2015 12:15

Sopimukset joista ei kansalle selkokielellä kerrota pitää jättää tekemättä, eivät itsekään aina ymmärrä mihin nimensä kirjoittavat, sehän on jo todettu näissä EU sopimuksissakin
vi.ko

#172 Re: Re: Stubb ja Haglund eivät välitä kansan mielipiteestä

09.02.2015 01:52

Ki.Po

#173 Re: NATO = KANSOJEN MURHAAJA

09.02.2015 02:43

#88: Naton Lastenmurhaajat - NATO = KANSOJEN MURHAAJA 

 SAMAA MIELTÄ!! TOISIA VIEDÄÄ KU PÄSSIÄ NARUSTA;) TOISET OSAA ITSE KULKEA JA NÄHDÄ. Tekisittepä kansalaisalotteisen Suur mielenostuksen!!!! 

ko.pi

#174 Re: Re: Re: Pelkkää tyhmyyttä EU:lta ja Nato hörhöiltä

09.02.2015 02:47

#113: Kekkonen - Re: Re: Pelkkää tyhmyyttä EU:lta ja Nato hörhöiltä 

 Ei niitä ryssiä pidä pelätä. Mitä pahaa pelkät niiden aiheuttavan oi laps pien? 

Halooo

#175 Re: Re: Re: Sotilasvala

09.02.2015 02:50

#127: - Re: Re: Sotilasvala 

 jaa että millä tavalla? Kerroppas lapsi rakas?