Adressi Israelin tueksi!

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Adressi Israelin tueksi!.

Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

13.02.2014 16:13


10-vuotisjuhla Keuruun kirkossa

#2002 Yhteiskristillinen Keski-Suomen Israel-päivä

15.02.2014 20:13

Yhteiskristillinen Keski-Suomen Israel-päivä
10-vuotisjuhla Keuruun kirkossa
sunnuntaina 16.2.2014
http://www.elisanet.fi/juhani.starczewski/yhteiskristillinen_Israel-paiva.htm

Vieras

#2003

17.02.2014 08:37

Valtameren pohjaan koko Israel. Ei ole mitään pelastettavaa. Järkevämpiä pelastuskohteita olisi.
Israel on Jumalan silmäterä!

#2004 Re: Sillä pelastus on juutalaisista.

18.02.2014 16:38

#2003: - Valtameren pohjaan koko Israel. Ei ole mitään pelastettavaa. Järkevämpiä pelastuskohteita olisi.

Älä kulje onnesi ohitse!

Johanneksen evankeliumi:
4:1 Kun nyt Herra sai tietää fariseusten kuulleen, että Jeesus teki opetuslapsiksi ja kastoi useampia kuin Johannes
4:2 - vaikka Jeesus ei itse kastanut, vaan hänen opetuslapsensa -
4:3 jätti hän Juudean ja meni taas Galileaan.
4:4 Mutta hänen oli kuljettava Samarian kautta.
4:5 Niin hän tuli Sykar nimiseen Samarian kaupunkiin, joka on lähellä sitä maa-aluetta, minkä Jaakob oli antanut pojalleen Joosefille.
4:6 Ja siellä oli Jaakobin lähde. Kun nyt Jeesus oli matkasta väsynyt, istui hän lähteen reunalle. Ja oli noin kuudes hetki.
4:7 Niin tuli eräs Samarian nainen ammentamaan vettä. Jeesus sanoi hänelle: "Anna minulle juoda."
4:8 Sillä hänen opetuslapsensa olivat lähteneet kaupunkiin ruokaa ostamaan.
4:9 Niin Samarian nainen sanoi hänelle: "Kuinka sinä, joka olet juutalainen, pyydät juotavaa minulta, samarialaiselta naiselta?" Sillä juutalaiset eivät seurustele samarialaisten kanssa.
4:10 Jeesus vastasi ja sanoi hänelle: "Jos sinä tietäisit Jumalan lahjan, ja kuka se on, joka sinulle sanoo: 'Anna minulle juoda', niin sinä pyytäisit häneltä, ja hän antaisi sinulle elävää vettä."
4:11 Nainen sanoi hänelle: "Herra, eipä sinulla ole ammennusastiaa, ja kaivo on syvä; mistä sinulla sitten on se elävä vesi?
4:12 Et kai sinä ole suurempi kuin meidän isämme Jaakob, joka antoi meille tämän kaivon ja joi siitä, hän itse sekä hänen poikansa ja karjansa?"
4:13 Jeesus vastasi ja sanoi hänelle: "Jokainen, joka juo tätä vettä, janoaa jälleen,
4:14 mutta joka juo sitä vettä, jota minä hänelle annan, se ei ikinä janoa; vaan se vesi, jonka minä hänelle annan, tulee hänessä sen veden lähteeksi, joka kumpuaa iankaikkiseen elämään."
4:15 Nainen sanoi hänelle: "Herra, anna minulle sitä vettä, ettei minun tulisi jano eikä minun tarvitsisi käydä täällä ammentamassa."
4:16 Jeesus sanoi hänelle: "Mene, kutsu miehesi ja tule tänne."
4:17 Nainen vastasi ja sanoi: "Ei minulla ole miestä." Jeesus sanoi hänelle: "Oikein sinä sanoit: 'Ei minulla ole miestä',
4:18 sillä viisi miestä sinulla on ollut, ja se, joka sinulla nyt on, ei ole sinun miehesi; siinä sanoit totuuden."
4:19 Nainen sanoi hänelle: "Herra, minä näen, että sinä olet profeetta.
4:20 Meidän isämme ovat kumartaen rukoilleet tällä vuorella; ja te sanotte, että Jerusalemissa on se paikka, jossa tulee kumartaen rukoilla."
4:21 Jeesus sanoi hänelle: "Vaimo, usko minua! Tulee aika, jolloin ette rukoile Isää tällä vuorella ettekä Jerusalemissa.
4:22 Te kumarratte sitä, mitä ette tunne; me kumarramme sitä, minkä me tunnemme. Sillä pelastus on juutalaisista.
4:23 Mutta tulee aika ja on jo, jolloin totiset rukoilijat rukoilevat Isää hengessä ja totuudessa; sillä senkaltaisia rukoilijoita myös Isä tahtoo.
4:24 Jumala on Henki; ja jotka häntä rukoilevat, niiden tulee rukoilla hengessä ja totuudessa."
4:25 Nainen sanoi hänelle: "Minä tiedän, että Messias on tuleva, hän, jota sanotaan Kristukseksi; kun hän tulee, ilmoittaa hän meille kaikki."
4:26 Jeesus sanoi hänelle: "Minä olen se, minä, joka puhun sinun kanssasi."

Lähiaikoina:

#2005 Ensimmäinen valtakunnallinen Raamattumarssi Jyväskylä ja Suomi Jeesukselle!

18.02.2014 16:42

Tiedoksi, että Ensimmäinen valtakunnallinen Raamattumarssi tulee näkymään TV7:ssa ja sitten arkistossa ja mahdollisesti myös muulla netissä:
http://www.elisanet.fi/juhani.starczewski/ensimmainen_valtakunnallinen_Raamattumarssi.htm
Taipaleen taistelu

#2006 Tässäpä taisteluselostus 74 vuoden takaa.

18.02.2014 17:06

Haastattelussa taistelun melskeen keskeltä kuuluu
terveisiä sukulaisille Varpaisjärven Kankkusille! : ))
Taipaleen taistelu
http://yle.fi/elavaarkisto/artikkelit/taisteluselostus_taipaleelta_3017.html#media=3019
Jumalaton kansa!

#2007 Holokaustissa tapettiin 1,5 juutalaista lasta!

20.02.2014 04:02

Israelin valtio on itse tappanut itsenäistymisensä jälkeen vuodesta 1948 yli kaksi miljoonaa omaa lastaan abortoimalla syntymättömiä lapsiaan!
Jumalaton kansa!

#2008 Re: Holokaustissa tapettiin 1,5 juutalaista lasta!

20.02.2014 04:06

#2007: Jumalaton kansa! - Holokaustissa tapettiin 1,5 juutalaista lasta! 

AborttiNämä kuvat ovat aitoja. Abortin todellisuus on ruma ja kauhistuttava. Emme haluaisi tietää siitä mitään. Mutta kuitenkin aborttien teko jatkuu sairaaloissamme. Koululuokallinen syntymättömiä lapsia kokee julman lopun joka päivä. Tämä kaikki tapahtuu Suomen lain mukaisesti ja verovaroin!


 

http://www.kolumbus.fi/mika.ebeling/prostag.jpg...

Tämä lapsi on tapettu prostaglandiini-hormonilla aiheutetun abortin kautta. Sama aine toimii vähän myöhemmin raskaudessa synnytyksen käynnistämisessä!







 

kuvat: © Hayes Publishing Co., Cincinnati, Ohio, USA. Käytetty luvalla.

Mika Ebeling


Lisää tietoa aiheesta:

Raamattu ja abortti, päätoimittaja Leif Nummela

Kuinka musta muutettiin valkoiseksi aborttikysymyksessä, lääkäri Pekka Reinikainen

Ihmisoikeusjärjestö Pro Life Suomi ry, toimii syntymättömien lasten puolesta

Jumalaton kansa!

#2009 Re: Re: Holokaustissa tapettiin 1,5 juutalaista lasta!

20.02.2014 04:07

#2008: Jumalaton kansa! - Re: Holokaustissa tapettiin 1,5 juutalaista lasta! 

 

http://www.kolumbus.fi/mika.ebeling/suck.jpg...

Tältä näyttää imutyhjennysabortin jälki. Toimenpiteessä syntymätön lapsi imetään palasina kohdusta alipaineen avulla. Tällä menetelmällä suoritetaan valtaosa Suomessa tehtävistä aborteista. Nämä ruumiinosat ovat kuuluneet noin 10-11 -viikkoisille syntymättömille lapsille.





Jumalaton kansa!

#2010 Re: Re: Re: Holokaustissa tapettiin 1,5 juutalaista lasta!

20.02.2014 04:09

#2009: Jumalaton kansa! - Re: Re: Holokaustissa tapettiin 1,5 juutalaista lasta! 

 

http://www.kolumbus.fi/mika.ebeling/garbage.jpg...

                                                                               

Nämä tapetut lapset todistavat kiireisestä päivästä kanadalaisessa sairaalassa. Suunnilleen tämän ikäisiä lapsia abortoidaan myös Suomessa, muutama sata vuodessa.









Jumalaton kansa!

#2011 Eutanasia

20.02.2014 04:12

Eutanasia

Ihmisen elämä on Jumalan kädessä. Jumalan käsky älä tapa on voimassa tässäkin tapauksessa. Vastaus käsimyksen ongelmaan ei ole kärsivien tappaminen. Meidän tulee edelleen kehittää saattohoitojärjestelmää ja huolehtia siitä että kivuliaista sairauksista kärsivät ihmiset saavat riittävän kivunlievityksen. Eutanasian vastustaminen ei kuitenkaan tarkoita sitä, että ihmisiä pakotettaisiin erilaisiin kivuliaisiin ja vain hieman elämää pidentäviin hoitoihin.

Eutanasiasta puhuttaessa on aina muistettava, että tämäntyyppiset yhteiskunnan kannalta "helpot" ratkaisut usein tulevat vallitseviksi. Näin on käynyt esim. Hollannissa, missä mm. aktiivisesti surmataan vammaisia jo syntyneitä lapsia. Jos sallimme eutanasian, on vain ajan kysymys, kun jälleen esitetään laskelmia siitä, miten paljon halvempaa onkaan vanhuksen "eutanasiahoito" kuin todellinen ihmisarvoinen hoito, jota itse haluan ajaa. Tuoreessa muistissa ovat vielä Tampereen yliopistollisen keskussairaalaan lääkärin, Kalle O.J. Simolan laskelmat vammaisten lasten aborttien tuomista säästöistä.

Jumalaton kansa!

#2013 ABORTTI: SYNTYMÄTTÖMÄN LAPSEN TAPPAMINEN - Raamatulliset perusteet aborttia vastaan

20.02.2014 04:16

ABORTTI: SYNTYMÄTTÖMÄN LAPSEN TAPPAMINEN - Raamatulliset perusteet aborttia vastaan

Raamatun näkökanta on, että syntymätön lapsi on Jumalan kuva. Daavid sanoi: "Syntiseksi minä olen siinnyt äitini kohtuun." (Ps 51:5). Ei ainoastaan ihmiselämä ala hedelmöittymisestä vaan myös synnillinen ihmiselämä alkaa siitä. Psalmissa 58:4 sanotaan: "Luopuneita ovat jumalattomat äidin kohdusta saakka." Jeremiaan Jumala kutsui jo äidinkohdusta (Jer 1:5). Johannes Kastaja hypähti ilosta (Lk 1:44) ja täyttyi Pyhällä Hengellä äitinsä kohdussa (Lk 1:15) Jumala ei Raamatussa koskaan täytä Pyhällä Hengellä muita kuin ihmisiä. Jeesus sikisi Pyhästä Hengestä Marian kohdussa (Mt 1:20) ja Raamattu osoittaa tämän olevan Hänen inhimillisen elämänsä alku. Psalmin 139 mukaan Jumala on jopa kirjoittanut sikiön nimen kirjaansa taivaassa (jae 16). Raamattu ei jätä epäilystäkään siitä, että Jumala joka tekee ihmisen kuvakseen, tekee sen kohdusta lähtien! Kun ymmärretään, että syntymätön lapsi on hedelmöittymisestä lähtien täysi ihminen, niin silloin kielto "Älä tapa" liittyy myös sikiöön kuten kaikkiin ihmisiin, koska kyse on tarkoituksenmukaisesta ihmiselämän tappamisesta.

Seuraavaan on koottu raamatullisia väitteitä koskien sikiön täyttä ihmisyyttä: 1. Syntymättömiä vauvoja kutsutaan lapsiksi, samalla sanalla puhuttaessa nuorista lapsista ja vauvoista, (Lk 1:41,44; 2:12,16; 2 Ms 21:22) ja joskus jopa aikuisista (1 Kun 3:17). 2. Syntymättömät lapset ovat Jumalan luomia (Ps 139:13) kuten Jumala loi myös Aatamin ja Eevan kuvakseen (1 Ms 1:27).3. Syntymättömän lapsen elämää suojellaan samalla rangaistuksella, jonka saa aikuisten vahingoittamisesta tai tappamisesta (2 Ms 21:22; 1 Ms 9:6). 4. Kristus oli ihminen (jumalihminen) hetkestä jolloin Hän oli Marian kohdussa (Mt 1:20-21; Lk 1:26-27) 5. Jumalan kuva sisältää miehen ja naisen (1 Ms 1:27), mutta on tieteellinen fakta, että ihmisen sukupuoli määräytyy hedelmöittymishetkellä. 6. Syntymättömät lapset ovat syntisiä (Ps 51:5) ja voivat iloita (Lk 1:44), ominaisuuksia, jotka ovat ihmiselle tunnusomaisia. 7. Persoonapronomineja käytetään kuvaamaan syntymättömiä lapsia (Jer 1:5) kuten muitakin ihmisiä. 8. Sanotaan, että Jumala tuntee intiimisti ja henkilökohtaisesti syntymättömät kuten muutkin (Ps 139:15-16; Jer 1:5). 9. Jumala jopa kutsuu syntymättömiä (1 Ms 25:22-23; Tuom 13:2-7; Jes 49:1,5; Gal 1:15).

Kokonaisuutena nämä Raamatun kohdat eivät jätä epäilystäkään, etteikö syntymätön olisi ihminen, Jumalan kuva, yhtä lailla kuin pieni lapsi tai aikuinen. Ihminen on luotu Jumalan kuvaksi hedelmöittymishetkestä saakka ja syntymää edeltävä elämä on arvokas ja sitä suojelee Jumalan laki: "Älä tapa". Vahingossa tapahtunut tappo ei ole raamatullisessa mielessä rikos, (4 Ms 35:11,12). Mutta tiedostettu viattoman ihmisen tappo on. Syntymätön on myös ihminen, siten syntymättömän tappaminen on väärin, on se sitten tehty pahansuovasti tai hyvin motiivein, sillä hyvätkään motiivit eivät oikeuta sitä. Tietenkään kaikki tappaminen ei ole väärin. Raamattu ei esimerkiksi vastusta oman elämän puolustamista, vaikka oli tarpeellista tappaa uhkaaja. 2 Ms 22:2 sanoo: "Jos varas tavataan murtautumasta sisään ja hänet lyödään hengiltä, surmaaja ei joudu vastuuseen hänen verestään." Käsky käännetään "Älä tapa", mutta hepreankielinen sana ei tarkoita yksinkertaisesti tappamista, vaan ennemminkin tarkoituksenmukaisesta ihmiselämän tappamisesta.

Vaikka Raamattu ei tuomitse kaikkea tappamista, se tuomitsee kuitenkin tiedostetun viattoman ihmiselämän tappamisen, vanhan tai nuoren, syntyneen tai syntymättömän. Egyptin kuningas käski tappaa kaikki syntyneet poikalapset, mutta kätilöt eivät suostuneet tottelemaan kuninkaallista käskyä ja Jumala siunasi heitä heidän myötätuntonsa ja rohkeutensa vuoksi (2 Ms 1). Ihmisen tappaminen ilman oikeutettua syytä on Raamatussa vakava rikos. Koska ihminen on Jumalan kuva, se on hyökkäys Jumalaa vastaan. Jumala ei suhtaudu siihen kevyesti (Ilm 2), eikä meidänkään pitäisi.

ERITYISIÄ ONGELMIA, JOITA TULISI AJATELLA

Muutamat erityiset ongelmat vaativat huomiota. Ensinnäkin, vakavasti vammautuneita lapsia ei ole oikeutta abortoida, koska he ovat vammastaan huolimatta ihmisiä. Ihmiselämää tulisi suojella, oli fyysinen vammautuminen miten vakavaa hyvänsä. Jos on väärin tappaa vammautuneita lapsia ja aikuisia, niin on väärin tappaa syntymättömiäkin.

Toiseksi, entä ne lapset, jotka ovat siinneet raiskauksen kautta? Raiskaus on yksi pahimmista loukkauksista, mitä ihminen voi kärsiä. Kuitenkin täytyy muistaa, ettei ole mitään keinoa tehdä tapahtunutta tapahtumattomaksi. Lopettaessaan raskauden abortin kautta ihminen ei poista raiskausta. Raiskauksen uhri ei myöskään saa oikeutta kohdistamalla rangaistuksen syntymättömään lapseen. Kaksi väärää ei tee yhtä oikeaa. Syyllisyys oman lapsen hengen riistämisestä, raiskauksen nöyryytyksen lisäksi, ei auta äitiä. Viattoman syntymättömän lapsen tappaminen on rikos. Miksi rankaisisimme viatonta raiskauksen tulosta? Rankaistaan syyllistä, raiskaajaa. Vaikka raiskauksen tuloksena tapahtuu erittäin harvoin hedelmöittyminen, niilläkin muutamilla lapsilla, jotka ovat syntyneet raiskauksen tuloksena, on oikeus elää. Heidätkin on tehty Jumalan kuviksi (Ps 139:13-16).Kolmanneksi, eikö naisella tulisi olla oikeus hallita omaa kehoaan? Vauva ei ole osa äidin kehoa. Se on erillinen ihmisolento, jolla on oma kehonsa. Äiti ruokkii vauva kohdussa, mutta onko äidillä oikeus lopettaa vauvan ruokkiminen sen syntymän jälkeen? Tämä olisi tappamista näännyttämällä. Samoin olisi syntymättömän lapsen ruuan saamisen katkaiseminen. Entä jos vauvan olemassaolo uhkaa äidin henkeä? Tässä kysymyksessä kristityt eroavat. Jotkut säästäisivät vauvan hengen, koska eivät saa tappaa, mutta he sallivat äidin kuoleman tässä tilanteessa. Monet ovat kuitenkin tätä vastaan, perusteenaan itsepuolustus. Heidän mukaansa äidillä on oikeus suojella elämäänsä sen uhkaajaa vastaan, vaikka toista ihmistä vastaan (2 Ms 22:2). Teknisesti tällainen teko ei olisi abortti, vaan tarpeellinen teko äidin elämän säilyttämiseksi, mikä johtaisi myös sikiön kuolemaan. Jotain lohtua voi olla siitä, että tällaisia tapauksia esiintyy hyvin harvoin. Viimeksi mainituissa kysymyksistä tekee vaikeita se, että on kyseessä kaksi ihmiselämää. Siten syntyy ristiriita molempien elämän säilyttämisintressien välille.

Lopuksi on tärkeää muistaa, että vaikeat poikkeustapaukset ovat erittäin harvinaisia. Kun esim. Suomessa nykyään tehdään n. 10.000 aborttia vuodessa, joukossa ei yleensä ole yhtään tällaista erityistapausta. Keskusteltaessa abortista tulisi ensiksi ratkaista asennoituminen niihin yli 99 % tapauksista, jotka eivät mitenkään ole luokiteltavissa poikkeustapauksiksi.

Leif Nummela

Jumalaton kansa!

#2014 Kuinka musta muutettiin valkoiseksi

20.02.2014 04:17

Kuinka musta muutettiin valkoiseksi

Jokaisen ihmisen elämän pyhyys ja koskemattomuus on ihmisoikeuksien ja yhteiskunnan perusta. Tämä itsestäänselvyys muuttui maailmanlaajuisesti hyvin nopeasti 1970-luvun alussa muutaman mielipidejohtajan ja samanhenkisen median yhteistyönä. Aborttikysymys on varoittava esimerkki yleisen mielipiteen johdattelusta valheen kaikella voimalla. Seuraavassa lyhyt yhteenveto, kuinka ihmiskunnan historian suurin ihmisten surmaamisaalto käynnistettiin.


Valhe 1: Ihmiselämä saa alkunsa vasta joskus raskauden aikana.
Totuus: On kiistaton luonnontieteellinen tosiasia, että jokaisen ihmisyksilön elämä alkaa hedelmöityneestä munasolusta.


Valhe 2: Ihminen läpikäy lajinkehityksen raskauden aikana ja voidaan hyvin tuhota, "ameeba, kala tai apina-vaiheessa".
Totuus: Embryologian tutkijat ovat osoittaneet väitteen perättömäksi.


Valhe 3: Siittiöitä ja munasoluja menee miljoonittain hukkaan, miksei siis alkioitakin voisi mennä?
Totuus: Siittiöt ja munasolut eivät ole ihmisyksilöitä vaan potentiaalisia ihmisiä.


Valhe 4: Kyseessä on osa naisen kehoa, kuin umpilisäkkeen poisto.
Totuus: Kyseessä on kaksi geneettisesti eri yksilöä, kuka suree poistettua umpilisäkettä?


Valhe 5: Naisella on määräysvalta oman kehonsa suhteen.
Totuus: Näin ajateltaessa loukataan lapsen oikeutta elää.


Valhe 6: Jokaisella on oikeus syntyä toivottuna.
Totuus: Toivotut ja ei-toivotut menestyvät elämässä yhtä hyvin. Ei-toivottu raskaus muuttuu yleensä toivotuksi lapseksi yhdeksän kuukauden kuluttua. Pitäisikö häirikkölapset surmata? Aika harva on syntynyt suunnitellusti.


Valhe 7: Maapallo hukkuu ihmisiin ja ruoka loppuu.
Totuus: Maapallon ihmisten biomassa ei täyttäisi edes yhtä kuutiokilometriä. Maapallolla ei ole koskaan tuotettu niin paljon ruokaa asukasta kohden kuin nyt. Maanviljelijöille on maksettava etteivät he viljelisi.


Valhe 8: Abortissa on kyse vain solumöykyn poistamisesta.
Totuus: 12-viikkoinen syntymätön lapsi rypistää jo otsaansa, kääntää päätään, avaa ja sulkee huulensa, nielee sikiövettä ja hymyilee, tuntee kosketuksen, tarttuu esineeseen ja koukistaa polvensa kosketuksesta.


Valhe 9: Abortin vastustajat ovat kiihkomielisiä lahkolaisia.
Totuus: Ennen aborttilakia lääkäreiden enemmistö ja Suomen gynekologiyhdistys vastustivat aborttia.


Valhe 10: Ennen aborttilakia sairaalat olivat täynnä puoskareiden abortteihin kuolevia naisia.
Totuus: Jos näin olisi ollut, gynekologiyhdistys ei varmaankaan olisi vastustanut aborttilakia. Irlannissa, missä ei ole laillista aborttia, vain kaksi naista kuoli abortteihin vuosina 1979-88.


Valhe 11: Ennen aborttilakia vuosittain tehtiin jopa 25.000 aborttia.
Totuus: Kuka nämä abortit olisi tehnyt? Laittomia abortteja tehtiin korkeintaan joitakin satoja, sillä neuroosin vuoksi (yleisin syy) oli helppo saada abortti ja niitä tehtiin joitakin tuhansia vuosittain.


Valhe 12: Raiskaustapauksissa abortti on välttämätön.
Totuus: Raskaus raiskauksen seurauksena on erittäin harvinaista. Pitääkö isän rikos hyvittää surmaamalla syntymätön lapsi? Abortti on toinen väkivaltainen puuttuminen rikoksen kohteeksi joutuneeseen uhriin. Oikeustapaus, jonka perusteella USA:n aborttilaki laadittiin, perustui tekaistuun raiskauskertomukseen.


Valhe 13: Naisen henki voi olla vaarassa raskauden aikana.
Totuus: Äärimmäisen harvinainen tapaus, ja tällöin yritetään pelastaa sekä syntymättömän lapsen että äidin henki.


Valhe 14: Teiniraskaudet ovat yleisiä.
Totuus: Suurin osa aborteista tehdään 25-30-vuotiaille naisille, jotka elävät verrattain vakiintuneissa oloissa.


Valhe 15: Naiset eivät kärsi psyykkisesti abortista.
Totuus: Vähintäänkin 10% naisista saa vakaviakin mielenterveydellisiä kriisejä jopa yli kymmenen vuotta abortin jälkeen.


Valhe 16: Keskustelu abortista on vain naisten syyllistämistä.
Totuus: Syyllisyys on jo olemassa syvällä sydämessä useimmilla, asiasta puhuminen mahdollistaa sen käsittelemisen.


Valhe 17: Abortilla voidaan estää kohtuuttoman suurten perheiden muodostuminen.
Totuus: Suurin osa aborteista tehdään lapsettomille naisille.


Valhe 18: Jokaisella on oikeus syntyä terveenä.
Totuus: Vammaisten määrä ei ole vähentynyt vammaisten seulonnan tuloksena. Kumpi on tärkeämpi - terve elämä vai ei elämää ollenkaan?


Pekka Reinikainen
LL


Parisuhdelaki!

#2015 Vai ettekö tiedä, etteivät väärät saa periä Jumalan valtakuntaa?

20.02.2014 04:34


Raamattu 1992
1. Korinttolaiskirje 6
9 Ettekö tiedä, että vääryydentekijät eivät saa omakseen Jumalan valtakuntaa? Älkää eksykö! Jumalan valtakunnan perillisiä eivät ole siveettömyyden harjoittajat eivätkä epäjumalien palvelijat, eivät avionrikkojat, eivät miesten kanssa makaavat miehet, [Room. 13:13+]
10 eivät varkaat eivätkä ahneet, eivät juomarit, pilkkaajat eivätkä riistäjät.
11 Tällaisia jotkut teistä olivat ennen, mutta nyt teidät on pesty puhtaiksi ja tehty pyhiksi ja vanhurskaiksi Herran Jeesuksen Kristuksen nimessä ja Jumalamme Hengen voimasta. [Ap. t. 22:16; 1. Kor. 1:2; Tit. 3:5]

Raamattu 1933/38
9 Vai ettekö tiedä, etteivät väärät saa periä Jumalan valtakuntaa? Älkää eksykö. Eivät huorintekijät, ei epäjumalanpalvelijat, ei avionrikkojat, ei hekumoitsijat eikä miehimykset,
10 eivät varkaat, ei ahneet, ei juomarit, ei pilkkaajat eivätkä anastajat saa periä Jumalan valtakuntaa.
11 Ja tuommoisia te olitte, jotkut teistä; mutta te olette vastaanottaneet peson, te olette pyhitetyt, te olette vanhurskautetut meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen nimessä ja meidän Jumalamme Hengessä.

Biblia 1776
9 Ettekö te tiedä, ettei väärät pidä Jumalan valtakuntaa perimän? Älkäät eksykö; ei huorintekiäin, eikä epäjumalten palvelijain, eikä salavuoteisten, eikä pehmiäin, eikä miesten kanssa makaajain,
10 Eikä varasten, eikä ahnetten, eikä juomarien, eikä pilkkaajain eikä raateliain pidä Jumalan valtakuntaa perimän.
11 Ja senkaltaiset te muutamat olitte; mutta te olette pestyt, te olette pyhitetyt, te olette vanhurskaaksi tulleet Herran Jesuksen nimen kautta ja meidän Jumalamme hengen kautta.

http://raamattu.uskonkirjat.net/servlet/biblesite.Bible?chp=1&ref=1.+Kor.+6%3A1&rnd=1392870425939

Juhani Starczewski

#2016 Haluan muistuttaa Teitä – esivaltaamme – Jumalan Sanan ohjeista!

20.02.2014 07:24

Arvoisa Kansanedustaja!

Haluan muistuttaa Teitä – esivaltaamme – Jumalan Sanan ohjeista!

Raamattu 1992
1. Korinttolaiskirje 6
9 Ettekö tiedä, että vääryydentekijät eivät saa omakseen Jumalan valtakuntaa?
Älkää eksykö!
Jumalan valtakunnan perillisiä eivät ole siveettömyyden harjoittajat
eivätkä epäjumalien palvelijat, eivät avionrikkojat,
eivät miesten kanssa makaavat miehet, [Room. 13:13+]
10 eivät varkaat eivätkä ahneet, eivät juomarit, pilkkaajat eivätkä riistäjät.
11 Tällaisia jotkut teistä olivat ennen, mutta nyt teidät
on pesty puhtaiksi ja tehty pyhiksi ja vanhurskaiksi
Herran Jeesuksen Kristuksen nimessä ja Jumalamme
Hengen voimasta. [Ap. t. 22:16; 1. Kor. 1:2; Tit. 3:5]

Raamattu 1933/38
9 Vai ettekö tiedä, etteivät väärät saa periä Jumalan valtakuntaa?
Älkää eksykö.
Eivät huorintekijät, ei epäjumalanpalvelijat, ei avionrikkojat, ei hekumoitsijat eikä miehimykset,
10 eivät varkaat, ei ahneet, ei juomarit, ei pilkkaajat eivätkä anastajat saa periä Jumalan valtakuntaa.
11 Ja tuommoisia te olitte, jotkut teistä; mutta te olette vastaanottaneet peson, te olette pyhitetyt, te olette vanhurskautetut meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen nimessä ja meidän Jumalamme Hengessä.

Biblia 1776
9 Ettekö te tiedä, ettei väärät pidä Jumalan valtakuntaa perimän?
Älkäät eksykö; ei huorintekiäin, eikä epäjumalten palvelijain, eikä salavuoteisten, eikä pehmiäin, eikä miesten kanssa makaajain,
10 Eikä varasten, eikä ahnetten, eikä juomarien, eikä pilkkaajain eikä raateliain pidä Jumalan valtakuntaa perimän.
11 Ja senkaltaiset te muutamat olitte; mutta te olette pestyt, te olette pyhitetyt, te olette vanhurskaaksi tulleet Herran Jesuksen nimen kautta ja meidän Jumalamme hengen kautta.

http://raamattu.uskonkirjat.net/servlet/biblesite.Bible?chp=1&ref=1.+Kor.+6%3A1&rnd=1392870425939
Toivon, että muistatte Hänet, jonka kautta kaikki on luotu. Jeesuksessa Kristuksessa ovat kaikki viisauden ja tiedon aarteet kätkettyinä. Paavalin kirje kolossalaisille 2 luku jae 3. Raamattu sanoo esivallan olevan Jumalan asettama:
Jokainen olkoon alamainen sille esivallalle, jonka vallan alla hän on. Sillä ei ole esivaltaa muutoin kuin Jumalalta; ne, jotka ovat, ovat Jumalan asettamat. Sentähden, joka asettuu esivaltaa vastaan, se nousee Jumalan säätämystä vastaan; mutta jotka nousevat vastaan, tuottavat itsellensä tuomion. Sillä hallitusmiehet eivät ole niiden pelkona, jotka tekevät hyvää, vaan niiden, jotka tekevät pahaa. Jos siis tahdot olla esivaltaa pelkäämättä, niin tee sitä, mikä hyvää on, ja sinä saat siltä kiitoksen; sillä se on Jumalan palvelija, sinulle hyväksi. Mutta jos pahaa teet, niin pelkää; sillä se ei miekkaa turhaan kanna, koska se on Jumalan palvelija, kostaja sen rankaisemiseksi, joka pahaa tekee. Siksi tulee olla alamainen, ei ainoastaan rangaistuksen tähden, vaan myös omantunnon tähden. Sen tähdenhän te verojakin maksatte. Sillä he ovat Jumalan palvelusmiehiä, ahkeroiden virassansa juuri sitä varten. Antakaa kaikille, mitä annettava on; kenelle vero, sille vero, kenelle tulli, sille tulli, kenelle pelko, sille pelko, kenelle kunnia, sille kunnia. Paavalin kirje roomalaisille 13 luku jakeet 1-7.
Olkaa alamaiset kaikelle inhimilliselle järjestykselle Herran tähden, niin hyvin kuninkaalle, joka on ylin, kuin käskynhaltijoille, jotka hän on lähettänyt pahaa tekeville rangaistukseksi, mutta hyvää tekeville kiitokseksi. Pietarin 1 kirje 2 luku jakeet 13 ja 14.
Muistuta heitä olemaan hallituksille ja esivalloille alamaiset, kuuliaiset, kaikkiin hyviin tekoihin valmiit, etteivät ketään herjaa, eivät riitele, vaan ovat lempeitä ja osoittavat kaikkea sävyisyyttä kaikkia ihmisiä kohtaan. Paavalin kirje Tiitukselle jakeet 1 ja 2.
Jumala kehottaa rukoilemaan ja kiittämään myös esivallan puolesta, että saisimme viettää rauhallista ja hiljaista elämää kaikessa jumalisuudessa ja kunniallisuudessa. Paavalin 1 kirje Timoteukselle 2 luku jakeet 1-5.
Hallitseminen on jumalallinen hyve. Raamattu puhuukin esivallasta jumalina, ei luomisen tähden vaan hallitsemisen tähden. Johanneksen evankeliumi 10 luku jakeet 31-42 ja Psalmi 82.
Haluan siunata Teitä ja myös rukoilla puolestanne, jotta Suomi voisi yhdessä Jumalan ja Hänen siunauksensa myötä selvitä näistä vaikeista ajoista.
Jyväskylässä 20.2.2014
Siunaten Juhani Starczewski
Lähetetty:
Aila.Paloniemi@eduskunta.fi
Aino-Kaisa.Pekonen@eduskunta.fi
Alexander.Stubb@eduskunta.fi
Anna.Kontula@eduskunta.fi
Anna-Maja.Henriksson@eduskunta.fi
Anne.Holmlund@eduskunta.fi
Anne.Kalmari@eduskunta.fi
Anne.Louhelainen@eduskunta.fi
Anneli.Kiljunen@eduskunta.fi
Anne-Mari.Virolainen@eduskunta.fi
Anni.Sinnemaki@eduskunta.fi
Annika.Lapintie@eduskunta.fi
Annika.Saarikko@eduskunta.fi
Anssi.Joutsenlahti@eduskunta.fi
Antti.Kaikkonen@eduskunta.fi
Antti.Lindtman@eduskunta.fi
Antti.Rantakangas@eduskunta.fi
Anu.Urpalainen@eduskunta.fi
Anu.Vehvilainen@eduskunta.fi
Ari.Jalonen@eduskunta.fi
Ari.Torniainen@eduskunta.fi
Arja.Juvonen@eduskunta.fi
Arto.Pirttilahti@eduskunta.fi
Arto.Satonen@eduskunta.fi
Ben.Zyskowicz@eduskunta.fi
Christina.Gestrin@eduskunta.fi
Eero.Heinaluoma@eduskunta.fi
Eero.Lehti@eduskunta.fi
Eero.Reijonen@eduskunta.fi
Eero.Suutari@eduskunta.fi
Eeva-Johanna.Eloranta@eduskunta.fi
Eeva-Maria.Maijala@eduskunta.fi
Eila.Tiainen@eduskunta.fi
Elisabeth.Naucler@eduskunta.fi
Elsi.Katainen@eduskunta.fi
Erkki.Tuomioja@eduskunta.fi
Erkki.Virtanen@eduskunta.fi
Esko.Kiviranta@eduskunta.fi
Esko.Kurvinen@eduskunta.fi
Hanna.Mantyla@eduskunta.fi
Hanna.Tainio@eduskunta.fi
Harri.Jaskari@eduskunta.fi
Heikki.Autto@eduskunta.fi
Heli.Paasio@eduskunta.fi
Henna.Virkkunen@eduskunta.fi
Ilkka.Kanerva@eduskunta.fi
Ilkka.Kantola@eduskunta.fi
Inkeri.Kerola@eduskunta.fi
Ismo.Soukola@eduskunta.fi
Jaana.Pelkonen@eduskunta.fi
James.Hirvisaari@eduskunta.fi
Jan.Vapaavuori@eduskunta.fi
Jani.Toivola@eduskunta.fi
Janne.Sankelo@eduskunta.fi
Jari.Myllykoski@eduskunta.fi
Jari.Leppa@eduskunta.fi
Jari.Lindstrom@eduskunta.fi
Johanna.Jurva@eduskunta.fi
Johanna.Karimaki@eduskunta.fi
Johanna.Ojala-Niemela@eduskunta.fi
Johannes.Koskinen@eduskunta.fi
jorn.donner@eduskunta.fi
Jouko.Jaaskelainen@eduskunta.fi
Jouko.Skinnari@eduskunta.fi
Jouni.Backman@eduskunta.fi
Juha.Rehula@eduskunta.fi
Juha.Sipila@eduskunta.fi
Juha.Vaatainen@eduskunta.fi
Juho.Eerola@eduskunta.fi
Jukka.Gustafsson@eduskunta.fi
Jukka.Karna@eduskunta.fi
Jukka.Kopra@eduskunta.fi
Jussi.Halla-aho@eduskunta.fi
Jussi.Niinisto@eduskunta.fi
Jutta.Urpilainen@eduskunta.fi
Jyrki.Katainen@eduskunta.fi
Jyrki.Yrttiaho@eduskunta.fi
Kaj.Turunen@eduskunta.fi
Kalle.Jokinen@eduskunta.fi
Kari.Rajamaki@eduskunta.fi
Kari.Tolvanen@eduskunta.fi
Kari.Uotila@eduskunta.fi
Katja.Taimela@eduskunta.fi
Katri.Komi@eduskunta.fi
Kauko.Tuupainen@eduskunta.fi
Kimmo.Kivela@eduskunta.fi
Kimmo.Sasi@eduskunta.fi
Kimmo.Tiilikainen@eduskunta.fi
Krista.Kiuru@eduskunta.fi
Kristiina.Salonen@eduskunta.fi
Laila.Koskela@eduskunta.fi
larserik.gastgivars@eduskunta.fi
Lasse.Hautala@eduskunta.fi
Lasse.Mannisto@eduskunta.fi
Lauri.Heikkila@eduskunta.fi
Lauri.Ihalainen@eduskunta.fi
Lea.Makipaa@eduskunta.fi
Leena.Harkimo@eduskunta.fi
Leena.Rauhala@eduskunta.fi
Lenita.Toivakka@eduskunta.fi
Maarit.Feldt-Ranta@eduskunta.fi
Mari.Kiviniemi@eduskunta.fi
Maria.Guzenina-Richardson@eduskunta.fi
Maria.Lohela@eduskunta.fi
Maria.Tolppanen@eduskunta.fi
Marjo.Matikainen-Kallstrom@eduskunta.fi
Markku.Eestila@eduskunta.fi
Markku.Mantymaa@eduskunta.fi
Markku.Rossi@eduskunta.fi
Markus.Lohi@eduskunta.fi
Markus.Mustajarvi@eduskunta.fi
Martti.Korhonen@eduskunta.fi
Martti.Molsa@eduskunta.fi
Mats.Nylund@eduskunta.fi
Matti.Saarinen@eduskunta.fi
Mauri.Pekkarinen@eduskunta.fi
Merja.Kuusisto@eduskunta.fi
Merja.Kyllonen@eduskunta.fi
Merja.Makisalo-Ropponen@eduskunta.fi
Miapetra.Kumpula-Natri@eduskunta.fi
Mika.Kari@eduskunta.fi
Mika.Lintila@eduskunta.fi
Mika.Niikko@eduskunta.fi
Mikael.Jungner@eduskunta.fi
Mikaela.Nylander@eduskunta.fi
Mikko.Alatalo@eduskunta.fi
Mikko.Savola@eduskunta.fi
Mirja.Vehkapera@eduskunta.fi
Olli.Immonen@eduskunta.fi
Oras.Tynkkynen@eduskunta.fi
Osmo.Kokko@eduskunta.fi
Osmo.Soininvaara@eduskunta.fi
Outi.Alanko-Kahiluoto@eduskunta.fi
Outi.Makela@eduskunta.fi
Paavo.Arhinmaki@eduskunta.fi
Paivi.Lipponen@eduskunta.fi
Paivi.Rasanen@eduskunta.fi
Paula.Lehtomaki@eduskunta.fi
Paula.Risikko@eduskunta.fi
Pauli.Kiuru@eduskunta.fi
Pauliina.Viitamies@eduskunta.fi
Pekka.Haavisto@eduskunta.fi
Pekka.Ravi@eduskunta.fi
Pentti.Kettunen@eduskunta.fi
Pentti.Oinonen@eduskunta.fi
Pertti.Hemmila@eduskunta.fi
Pertti.Salolainen@eduskunta.fi
Pertti.Virtanen@eduskunta.fi
Peter.Ostman@eduskunta.fi
Petteri.Orpo@eduskunta.fi
Pia.Kauma@eduskunta.fi
Pia.Viitanen@eduskunta.fi
Pietari.Jaaskelainen@eduskunta.fi
Pirkko.Mattila@eduskunta.fi
Pirkko.Ruohonen-Lerner@eduskunta.fi
Raija.Vahasalo@eduskunta.fi
Raimo.Piirainen@eduskunta.fi
Rakel.Hiltunen@eduskunta.fi
Reijo.Hongisto@eduskunta.fi
Reijo.Tossavainen@eduskunta.fi
Riitta.Myller@eduskunta.fi
Risto.Kalliorinne@eduskunta.fi
Ritva.Elomaa@eduskunta.fi
Saara.Karhu@eduskunta.fi
Sampsa.Kataja@eduskunta.fi
Sanna.Lauslahti@eduskunta.fi
Sanni.Grahn-Laasonen@eduskunta.fi
Sari.Palm@eduskunta.fi
Sari.Sarkomaa@eduskunta.fi
Satu.Haapanen@eduskunta.fi
Sauli.Ahvenjarvi@eduskunta.fi
Seppo.Kaariainen@eduskunta.fi
Silvia.Modig@eduskunta.fi
Simo.Rundgren@eduskunta.fi
Sinuhe.Wallinheimo@eduskunta.fi
Sirkka-Liisa.Anttila@eduskunta.fi
Sirpa.Paatero@eduskunta.fi
Sofia.Vikman@eduskunta.fi
Stefan.Wallin@eduskunta.fi
Suna.Kymalainen@eduskunta.fi
Susanna.Huovinen@eduskunta.fi
Tapani.Makinen@eduskunta.fi
Tapani.Tolli@eduskunta.fi
Tarja.Filatov@eduskunta.fi
Teuvo.Hakkarainen@eduskunta.fi
Thomas.Blomqvist@eduskunta.fi
Timo.Heinonen@eduskunta.fi
Timo.Kalli@eduskunta.fi
Timo.Soini@eduskunta.fi
timo.v.korhonen@eduskunta.fi
Tom.Packalen@eduskunta.fi
Tuija.Brax@eduskunta.fi
Tuomo.Puumala@eduskunta.fi
Tuula.Peltonen@eduskunta.fi
Tuula.Vaatainen@eduskunta.fi
Tytti.Tuppurainen@eduskunta.fi
Ulla-Maj.Wideroos@eduskunta.fi
Vesa-Matti.Saarakkala@eduskunta.fi
Ville.Niinisto@eduskunta.fi
Ville.Vahamaki@eduskunta.fi

Vuosi sitten:

#2017 Homoliitot: 76 kansanedustajaa allekirjoitti lakialoitteen

21.02.2014 19:59

Markku Eestilä (kok)
Sanni Grahn-Laasonen (kok)
Leena Harkimo (kok)
Harri Jaskari (kok)
Sampsa Kataja (kok)
Pia Kauma (kok)
Lasse Männistö (kok)
Jaana Pelkonen (kok)
Sari Sarkomaa (kok)
Alexander Stubb (kok)
Eero Suutari (kok)
Sinuhe Wallinheimo (kok)
Sofia Vikman (kok)
Henna Virkkunen (kok)
Jouni Backman (sd)
Eeva-Johanna Eloranta (sd)
Maarit Feldt-Ranta (sd)
Tarja Filatov (sd)
Maria Guzenina-Richardson (sd)
Rakel Hiltunen (sd)
Susanna Huovinen (sd)
Lauri Ihalainen (sd)
Mikael Junger (sd)
Ilkka Kantola (sd)
Saara Karhu (sd)
Anneli Kiljunen (sd)
Krista Kiuru (sd)
Miapetra Kumpula-Natri (sd)
Antti Lindman (sd)
Päivi Lipponen (sd)
Riitta Myller (sd)
Johanna Ojala-Niemelä (sd)
Heli Paasio (sd)
Sirpa Paatero (sd)
Tuula Peltonen (sd)
Kristiina Salonen (sd)
Katja Taimela (sd)
Hanna Tainio (sd)
Erkki Tuomioja (sd)
Tytti Tuppurainen (sd)
Jutta Urpilainen (sd)
Pauliina Viitamies (sd)
Pia Viitanen (sd)
Tuula Väätäinen (sd)
Antti Kaikkonen (kesk)
Paavo Arhinmäki (vas)
Risto Kalliorinne (vas)
Anna Kontula (vas)
Martti Korhonen (vas)
Merja Kyllönen (vas)
Annika Lapintie (vas)
Silvia Modig (vas)
Jari Myllykoski (vas)
Aino-Kaisa Pekonen (vas)
Eila Tiainen (vas)
Kari Uotila (vas)
Erkki Virtanen (vas)
Outi Alanko-Kahiluoto (vihr)
Tuija Brax (vihr)
Satu Haapanen (vihr)
Pekka Haavisto (vihr)
Johanna Karimäki (vihr)
Ville Niinistö (vihr)
Anni Sinnemäki (vihr)
Osmo Soininvaara (vihr)
Jani Toivola (vihr)
Oras Tynkkynen (vihr)
Thomas Blomqvist (rkp)
Christina Gestrin (rkp)
Elisabeth Nauclèr (rkp)
Mikaela Nylander (rkp)
Astrid Thors (rkp)
Stefan Wallin (rkp)
Jeremia 23

#2018 Kirje roomalaisille 1

28.02.2014 16:32

16. Sillä minä en häpeä evankeliumia; sillä se on Jumalan voima, itsekullekin uskovalle pelastukseksi, juutalaiselle ensin, sitten myös kreikkalaiselle.
17. Sillä siinä Jumalan vanhurskaus ilmestyy uskosta uskoon, niinkuin kirjoitettu on: "Vanhurskas on elävä uskosta".
18. Sillä Jumalan viha ilmestyy taivaasta kaikkea ihmisten jumalattomuutta ja vääryyttä vastaan, niiden, jotka pitävät totuutta vääryyden vallassa,
19. sentähden että se, mikä Jumalasta voidaan tietää, on ilmeistä heidän keskuudessaan; sillä Jumala on sen heille ilmoittanut.
20. Sillä hänen näkymätön olemuksensa, hänen iankaikkinen voimansa ja jumalallisuutensa, ovat, kun niitä hänen teoissansa tarkataan, maailman luomisesta asti nähtävinä, niin etteivät he voi millään itseänsä puolustaa,
21. koska he, vaikka ovat tunteneet Jumalan, eivät ole häntä Jumalana kunnioittaneet eivätkä kiittäneet, vaan ovat ajatuksiltansa turhistuneet, ja heidän ymmärtämätön sydämensä on pimentynyt.
22. Kehuessaan viisaita olevansa he ovat tyhmiksi tulleet
23. ja ovat katoamattoman Jumalan kirkkauden muuttaneet katoavaisen ihmisen ja lintujen ja nelijalkaisten ja matelevaisten kuvan kaltaiseksi.
24. Sentähden Jumala on heidät, heidän sydämensä himoissa, hyljännyt saastaisuuteen, häpäisemään itse omat ruumiinsa,
25. nuo, jotka ovat vaihtaneet Jumalan totuuden valheeseen ja kunnioittaneet ja palvelleet luotua enemmän kuin Luojaa, joka on ylistetty iankaikkisesti, amen.
26. Sentähden Jumala on hyljännyt heidät häpeällisiin himoihin; sillä heidän naispuolensa ovat vaihtaneet luonnollisen yhteyden luonnonvastaiseen;
27. samoin miespuoletkin, luopuen luonnollisesta yhteydestä naispuolen kanssa, ovat kiimoissaan syttyneet toisiinsa ja harjoittaneet, miespuolet miespuolten kanssa, riettautta ja villiintymisestään saaneet itseensä sen palkan, mikä saada piti.
28. Ja niinkuin heille ei kelvannut pitää kiinni Jumalan tuntemisesta, niin Jumala hylkäsi heidät heidän kelvottoman mielensä valtaan, tekemään sopimattomia.
29. He ovat täynnänsä kaikkea vääryyttä, pahuutta, ahneutta, häijyyttä, täynnä kateutta, murhaa, riitaa, petosta, pahanilkisyyttä;
30. ovat korvaankuiskuttelijoita, panettelijoita, Jumalaa vihaavaisia, väkivaltaisia, ylpeitä, kerskailijoita, pahankeksijöitä, vanhemmilleen tottelemattomia,
31. vailla ymmärrystä, luotettavuutta, rakkautta ja laupeutta;
32. jotka, vaikka tuntevat Jumalan vanhurskaan säädöksen, että ne, jotka senkaltaisia tekevät, ovat kuoleman ansainneet, eivät ainoastaan itse niitä tee, vaan vieläpä osoittavat hyväksymistä niille, jotka niitä tekevät.

Vuosi sitten:

#2019 Tasa-arvoista avioliittolakia ei oteta käsittelyyn eduskunnassa.

03.03.2014 08:03

Tasa-arvoista avioliittolakia ei oteta käsittelyyn eduskunnassa.
Aloite hävisi eduskunnan lakivaliokunnassa äänin 9-8.

Aloitteen käsittelyä vastaan äänestivät perussuomalaisten, keskustan, kristillisdemokraattien ja kokoomuksen edustajat... Pelkosta lukuun ottamatta.
Aloitteen käsittelyn puolesta äänestivät SDP:n, vasemmistoliiton, RKP:n ja vihreiden edustajat sekä kokoomuksen kansanedustaja Jaana Pelkonen.

Vastaan äänestivät seuraavat edustajat:
Anne Holmlund (kok.)
James Hirvisaari (ps.)
Arja Juvonen (ps.)
Markku Mäntymaa (kok.)
Arto Pirttilahti (kesk.)
Kari Tolvanen (kok.)
Ari Torniainen (kesk.)
Kaj Turunen (ps.)
Peter Östman (kd.)

Puolesta äänestivät seuraavat edustajat:
Stefan Wallin (r.)
Suna Kymäläinen (sd.)
Antti Lindtman (sd.)
Johanna Ojala-Niemelä (sd.)
Aino-Kaisa Pekonen (vas.)
Jaana Pelkonen (kok.)
Kristiina Salonen (sd.)
Jani Toivola (vihr.)
Lakivaliokunta nyt:

#2020 Re: Tasa-arvoista avioliittolakia ei oteta käsittelyyn eduskunnassa.

03.03.2014 08:05

#2019: Vuosi sitten: - Tasa-arvoista avioliittolakia ei oteta käsittelyyn eduskunnassa. 

 Lakivaliokunta

Jäsenet

Puheenjohtaja:
Holmlund, Anne /kok 30.06.2011 -
Varapuheenjohtaja:
Wallin, Stefan /r 07.09.2012 -
Muut jäsenet:
Hirvisaari, James /m11 03.05.2011 -
Jungner, Mikael /sd 12.02.2014 -
Juvonen, Arja /ps 06.02.2013 -
Kymäläinen, Suna /sd 30.06.2011 -
Mäntymaa, Markku /kok 03.05.2011 -
Ojala-Niemelä, Johanna /sd 30.06.2011 -
Pekonen, Aino-Kaisa /vas 03.05.2011 -
Pelkonen, Jaana /kok 03.05.2011 -
Pirttilahti, Arto /kesk 30.06.2011 -
Salonen, Kristiina /sd 03.05.2011 -
Tolvanen, Kari /kok 03.05.2011 -
Torniainen, Ari /kesk 30.06.2011 -
Turunen, Kaj /ps 03.05.2011 -
Tynkkynen, Oras /vihr 27.01.2013 -
Östman, Peter /kd 30.06.2011 -
Varajäsenet:
Jokinen, Kalle /kok 03.05.2011 -
Kari, Mika /sd 30.06.2011 -
Kiviranta, Esko /kesk 30.06.2011 -
Louhelainen, Anne /ps 03.05.2011 -
Maijala, Eeva-Maria /kesk 06.11.2013 -
Niikko, Mika /ps 18.12.2013 -
Piirainen, Raimo /sd 30.06.2011 -
Sankelo, Janne /kok 03.05.2011 -
Vikman, Sofia /kok 03.05.2011 -
Virkamiehet
Tuokila, Marja, valiokuntaneuvos
valiokunnan sihteeri
GSM: 040 833 7224, Puh: (09) 432 2079
Sähköposti: marja.tuokila@eduskunta.fi

Marttunen, Matti, valiokuntaneuvos
valiokunnan apulaissihteeri
GSM: 050 563 1064, Puh: (09) 432 2047
Sähköposti: matti.marttunen@eduskunta.fi

Raikunen, Pentti, valiokunta-avustaja
Puh: (09) 432 2041
Sähköposti: pentti.raikunen@eduskunta.fi
Yhteystiedot
Lakivaliokunta, 00102 EDUSKUNTA
Puh: (09) 432 2040, Fax: (09) 432 2071
Sähköposti: lav@eduskunta.fi
Päivitetty: 02.03.2014 00:04:34

Me tiedämme, mutta tietävätkö kansanedustajamme?!!!

#2021 1. kirje Timoteukselle 1

03.03.2014 20:45

8 Me tiedämme, että laki on hyvä, jos sitä käytetään lain tarkoituksen mukaisesti. [Room. 7:12]
8 Mutta me tiedämme, että laki on hyvä, kun sitä lain mukaisesti käytetään
8 Mutta me tiedämme lain hyväksi, jos se oikein käytetään,

9 Eihän lakia ole säädetty kunnon ihmisten takia, vaan lain ja järjestyksen rikkojien, jumalattomien ja syntisten, rienaajien ja pyhänhäpäisijöiden, isän- ja äidinmurhaajien, tappajien, [2. Moos. 21:12,15,16; 3. Moos. 18:22, 3. Moos. 19:11,12]
9 ja tiedetään, että lakia ei ole pantu vanhurskaalle, vaan laittomille ja niskoitteleville, jumalattomille ja syntisille, epähurskaille ja epäpyhille, isänsä tappajille ja äitinsä tappajille, murhamiehille,
9 Tietäen sen, ettei vanhurskaalle ole laki pantu, vaan väärille ja tottelemattomille, jumalattomille ja syntisille, pakanallisille ja kelvottomille, isänsä tappajille ja äitinsä tappajille, miehentappajille,

10 siveettömien, miesten kanssa makaavien miesten, ihmisten sieppaajien, valehtelijoiden, valapattojen ja ylipäänsä kaikkien sellaisten takia, jotka toimivat vastoin tervettä oppia. [1. Tim. 6:3; 2. Tim. 4:3; Tit. 1:9, Tit. 2:1]
10 haureellisille, miehimyksille, ihmiskauppiaille, valhettelijoille, valapattoisille ja kaikelle muulle, mikä on tervettä oppia vastaan
10 Huorintekiöille, miesten kanssa makaajille, ihmisten varkaille, valehtelijoille, valapattoisille, ja mitä muuta senkaltaista sitä terveellistä oppia on:

11 Näin sanoo iäti ylistettävän Jumalan kirkkautta julistava evankeliumi, joka on minulle uskottu.
11 autuaan Jumalan kirkkauden evankeliumin mukaisesti, joka on minulle uskottu.
11 Autuaan Jumalan kunniallisen evankeliumin jälkeen, joka minulle uskottu on.

Terveen opin mukainen elämä

#2022 Kirje Titukselle 2

03.03.2014 21:53

1 Mutta sinä puhu sitä, mikä terveeseen oppiin soveltuu:
1 Mutta puhu sinä niitä, mitkä ovat terveelliseen oppiin soveliaat:
1 Sinun puheesi olkoon terveen opin mukaista. [2. Tim. 1:13]

2 vanhat miehet olkoot raittiit, arvokkaat, siveät ja uskossa, rakkaudessa ja kärsivällisyydessä terveet;
2 Että vanhat olisivat raittiit, kunnialliset, siivolliset, lujat uskossa, rakkaudessa ja kärsivällisyydessä;
2 Kehota vanhoja miehiä olemaan raittiita, arvokkaita ja maltillisia sekä osoittamaan tervettä uskoa, rakkautta ja kestävyyttä.

3 niin myös vanhat naiset olkoot käytöksessään niinkuin pyhien sopii, ei panettelijoita, ei paljon viinin orjia, vaan hyvään neuvojia,
3 Vanhat vaimot myös käyttäisivät itsensä niin kuin pyhäin sopii, ei panetteliat, eikä juomarit, mutta hyvin opettavaiset:
3 Vanhojen naisten tulee samoin käyttäytyä arvokkaasti. He eivät saa puhua muista pahaa eivätkä olla viinin orjia, vaan heidän on opetettava muita hyvään. [1. Tim. 3:11]

4 voidakseen ohjata nuoria vaimoja rakastamaan miehiänsä ja lapsiansa,
4 Että nuoret vaimot heiltä hyviä tapoja oppisivat, miehiänsä rakastaisivat, lapsensa rakkaina pitäisivät,
4 Heidän tulee kehottaa nuoria naisia rakastamaan miestään ja lapsiaan,

5 olemaan siveitä, puhtaita, kotinsa hoitajia, hyviä, miehilleen alamaisia, ettei Jumalan sana pilkatuksi tulisi.
5 Olisivat siviät, puhtaat, kotonansa pysyväiset, hyvät, miehillensä alamaiset, ettei Jumalan sana pilkatuksi tulisi.
5 olemaan puhtaita ja siveitä, hoitamaan hyvin kotinsa ja mukautumaan miehensä tahtoon, jottei Jumalan sana joutuisi pilkan kohteeksi. [1. Kor. 14:34+]
Suomen Take-a-Pen tiimi

#2023 Aihe: Israel auttaa vihollisiaan

05.03.2014 20:38

Shalom,

20.2.2014 CNN raportoi siitä, kuinka Israel auttaa Syyrian sisällissodassa haavoittuneita ihmisiä, myös sotilaita. Israel tarjoaa omasta vapaasta tahdostaan parasta mahdollista sairaalahoitoa niillekin, jotka kuuluvat Israelia vastaan taisteleviin terroristijärjestöihin kuten Hizbollahiin. Olisi hienoa nähdä myös suomalaisessa mediassa joskus tätäkin puolta Israelin toiminnasta.

Tätä CNN:n YouTube uutista kannattaa lähettää eteenpäin ja tiedoksi myös suomalaiselle medialle: http://youtu.be/KaN4BVts2Tk

terveisin,
Suomen Take-a-Pen tiimi
Aivan oikein!

#2024 Viisi israelilaisjärjestöä sanoutuu irti yhteistyöstä Lähetysseuran kanssa

07.03.2014 15:12

http://www.seurakuntalainen.fi/uutiset/ulkomaat/4244/viisi_israelilaisjarjestoa_sanoutuu_irti_yhteistyosta_lahetysseuran_kanssa

Yhteensä viisi israelilaista messiaanista järjestöä sanoutuu irti yhteistyöstä Suomen Lähetysseuran (SLS) kanssa. Yhteistyön lopettamisen taustalla on SLS:n viimevuotinen päätös lähettää samaa sukupuolta oleva pari lähetystyöhön. Yhteisessä tiedotteessaan järjestöt toteavat päätöksensä taustaksi sen, että koska Jumalan sana on opetuksen ja elämän ainoa auktoriteetti, siitä ei ole lupa poiketa. Tämän opetuksen mukaan seksuaalisen suhteen ainoa toteuttamistapa on yhden miehen ja yhden naisen välinen julkinen ja laillinen avioliitto.

Järjestöt sanovat, että on hankala kuvitella löytää yhtäkään messiaanista juutalaista seurakuntaa Israelissa, joka olisi valmis työskentelemään yhdessä SLS:n kanssa seuran nykyisen avioliitto- ja seksuaalisuuskäsityksen vuoksi.

Järjestöjen yhteydessä työskentelevät nykyiset SLS:n työntekijät voivat jatkaa työtään sopimustensa loppuun asti edellyttäen, että ovat "täysin uskollisia" järjestöjen linjalle niin Israelissa kuin Suomessakin kertoessaan työstään. Järjestöt ilmoittavat, että heistä on kunnia jatkaa yhteistyötä suomalaisten uskovien, kirkkojen ja organisaatioiden kanssa, jotka jakavat samat raamatulliset arvot ja halun julistaa evankeliumia Israelissa.

Yhteistyön lopettaneet järjestöt ovat Caspari-Keskus, Haifan Ebenezer-vanhainkoti, Joint Mission in Israel, Machaseh-yhdistys sekä Makor HaTikvah messiaaninen heprealainen koulu.

Lue myös:

Pohjoismaiset lähetysjärjestöt katkaisemassa Israel-yhteistyön Suomen Lähetysseuran kanssa

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

07.03.2014 15:14


Kommentoi adressia




Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…