Vetoomus Farzad Esmailin oleskeluluvan puolesta

  1. Vetoamme Suomen viranomaisiin Farzad Esmailin oleskeluluvan myöntämiseksi. Hän on asunut Suomessa jo yli 12 vuotta, jonka aikana hän on opiskellut suomen kielen, ammatin ja tehnyt jatkuvasti töitä ja maksanut veroja.

    Farzad Esmaililla on puoliso ja tytärpuoli Suomessa. Hänellä on vuodesta 2018 saakka ollut yhteinen yritys puolisonsa kanssa. Yritys on ELY-keskuksen mukaan suorittanut kaikki lakisääteiset maksut, ja ELY-keskus on antanut myönteisen osapäätöksen oleskeluluvan myöntämiseksi. Maahanmuuttovirasto antoi toukokuussa päätöksen, jonka mukaan Farzad Esmaili pitää karkottaa Suomesta eikä hän saa toimia yrittäjänä eikä edes työntekijänä yrityksessään.

    Migrin päätös on inhimillinen tragedia paitsi Farzadille itselleen, myös hänen puolisolleen ja tytärpuolelleen. Se on myös järkytys kaikille yrittäjäpariskunnan palveluita ostaneille ihmisille ja heidän ystävilleen.

    Vetoamme perheen puolesta Suomen viranomaisiin: älkää hajottako perhettä ja karkottako ahkeraa yrittäjää ja veronmaksajaa Suomesta! Se ei ole inhimillistä eikä edes suomalaisen yhteiskunnan edun mukaista.

Allekirjoita tämä adressi

Allekirjoittamalla tämän adressin annan luvan siihen, että Lily voi luovuttaa tällä lomakkeella antamani tiedot päätöksentekijöille.


TAI

Saat sähköpostiviestissä linkin vahvistaaksesi allekirjoituksesi. Varmistaaksesi, että saat lähettämämme viestit, lisää info@adressit.com yhteystietoihisi tai turvallisten lähettäjien listalle.

Huomaathan, ettet voi vahvistaa allekirjoitustasi vastaamalla tähän viestiin.
Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )