KÄMMENNIEMEN TERVEYSASEMA PALVELUINEEN SÄILYTETTÄVÄ

Ota yhteyttä adressin tekijään

Kämmenniemen terveysasema palveluineen säilytetään, päätös tehty 26.10.2015

2015-10-30 22:16:54
Ehkä oletkin jo huomannut uutiset Kämmenniemen terveysaseman ja sen palveluiden säilyttämisestä. Kaupunginhallituksen suunnittelukokouksen pöytäkirjassa oli kuitenkin erilleen maininta, että minun tulee tiedottaa adressin allekirjottaneita päätöksestä. Joten jaan tietoa samoja kanavia kautta, joilla jaoin tietoa myös itse adressista. Kiitos sinulle adressin allekirjoittamisesta!

 

Eli tässä pöytäkirjan keskeiset asiat:

 

Kaupunginhallituksen suunnittelukokous 26.10.2015

 

Esittelytekstissä: Lähtökohtana on, että Kämmenniemen palveluja kehitetään lähitorina, jossa nykyiset palvelut eli äitiys- ja lastenneuvola, aikuisneuvonta, lääkärin, sairaanhoitajan ja terveydenhoitajan vastaanotto sekä suun terveydenhoito säilyvät toistaiseksi. Lisäksi Kämmenniemessä toimivat Fimlabin laboratoriopalvelut. Palveluja arvioitaan uudelleen Nurmi-Sorilan uuden asuinalueen kehittymisen yhteydessä.

 

Päätösehdotus. Konsernijohtaja Yli-Rajala: Kaupunginhallitus päättää, että nykyiset palvelut säilyvät Kämmenniemessä toistaiseksi ennallaan, että Kämmenniemen palveluja lähdetään kehittämään lähitorina, että Linnainmaan hyvinvointikeskuksen ja Kämmenniemen lähitorin välille luodaan toimintamalli, joka perustuu niiden yhteiseen toimintakulttuuriin ja että palvelumallityötä jatketaan palvelualueittain esitetyn aikataulun mukaisesti.

 

Päätös:

Päätösehdotus hyväksyttiin.

 

Löydät päätöksen kokonaisuudessaan:


 

Sirpa PursiainenJaa tämä adressi

Auta tätä adressia saamaan lisää allekirjoituksia.

Kuinka mainostaa adressia?

  • Jaa adressi Facebook-seinälläsi sekä adressin aiheeseen liittyvissä ryhmissä.
  • Ota yhteyttä kavereihisi
    1. Kirjoita viesti, jossa kerrot, miksi olet allekirjoittanut tämän adressin. Ihmiset allekirjoittavat adressin todennäköisemmin, jos ymmärtävät, kuinka tärkeä aihe on.
    2. Kopioi ja liitä adressin verkko-osoite viestiisi.
    3. Lähetä viesti käyttäen sähköpostia, tekstiviestiä, Facebookia, WhatsAppia, Twitteriä, Skypeä, Instagramia ja LinkedIniä.