EI KERROSTALOJA KUUSMIEHENTIELLE PALOHEINÄ-TORPPARINMÄKEEN

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tänään 25.1. klo 18 netissä asemakaavamuutosinfo!

2023-01-25 14:07:48

Helsingin kaupunki järjestää tänään infotilaisuuden verkossa Paloheinän Kuusmiehentien ja Tuohuskujan asemakaavamuutoksesta ja kerrostalojen rakentamisesta.

Tästä linkistä pääset tapahtumasivulle, jonka kautta voit osallistua tilaisuuteen: https://tapahtumat.hel.fi/fi/events/helsinki%3Aagcxdzfa44

 

Kuva2.png


Paloheinän-Torpparinmäen kaupunginosayhdistys r.y.

PALOHEINÄN ENSIMMÄISTEN KERROSTALOJEN RAKENTAMISHANKE UHKAA LAAJETA

2023-01-12 17:15:27

Marraskuussa 2021 kaupunki julkisti asemakaavamuutoshankkeen, joka toteutuessaan toisi ensimmäiset kerrostalot Paloheinän-Torpparinmäen alueelle ja muuttaisi perinteisen pientaloalueen ainoastaan pientalovaltaiseksi. Nyt kerrostaloille varattavaa aluetta ollaan laajentamassa ja samalla talojen lukumäärää ollaan nostamassa kahdesta kolmeen.

Kerrostaloille aiemmassa suunnitelmassa aiottuun Kuusmiehentie 2:n tonttiin on uusitussa suunnitelmassa yhdistetty nykyiset omakotitontit osoitteissa Kuusmiehentie 4, Tuohuskuja 4 ja Tuohuskuja 6 a. Alueeseen ollaan edelleen liittämässä myös 460 m²:n suuruinen alue nykyistä Helsingin kaupungin omistuksessa olevaa puistoa Kuusmiehentie 2:n itäpuolelta. Kolmas ja massiivisin kerrostalo sijoittuisi Kuusmiehentien ja Tuohuskujan kulmaan siten, että pisin osa talosta olisi Tuohuskujan puolella. Kuusmiehentien puoleinen osuus olisi nelikerroksinen, Tuohuskujan puoleinen kolmikerroksinen.

Uusi osallistumis- ja arviointisuunnitelma (OAS) sekä viitesuunnitelma havainnekuvineen ovat nähtävillä osoitteessa https://kartta.hel.fi/?sukkaId=2021-008099 sekä 16.1.–3.2.2023 myös Paloheinän kirjastossa.

Virkamiehet esittelevät hanketta verkkotilaisuudessa keskiviikkona 25.1.2023 klo 18–19.15. Tilaisuuden ohjelma ja liittymislinkki löytyvät osoitteesta https://www.hel.fi/asukastilaisuudet. Tilaisuuden tallenne on katsottavissa kaupunkiympäristön Youtube-kanavalta tilaisuuden jälkeen kahden viikon ajan.

Kerrostalohankkeeseen on mahdollista ottaa kantaa. Mielipiteet osallistumis- ja arviointisuunnitelmasta (OAS) sekä valmisteluaineistosta pyydetään esittämään viimeistään 3.2.2023. Kirjalliset mielipiteet lähetetään Helsingin kaupungin kirjaamoon sähköpostiosoitteeseen helsinki.kirjaamo@hel.fi tai postiosoitteeseen Helsingin kaupunki, Kirjaamo, Kaupunkiympäristön toimiala, PL 10, 00099 Helsingin kaupunki. Kannan ottaminen kannattaa, sillä mitä useampi kantansa ilmaisee, sitä paremmin asukkaat saavat äänensä kuuluviin kaupungin päätöksenteossa.

Edelleen on tärkeää saada lisää allekirjoituksia myös tähän adressiin. Jos joku tuttusi vastustaa kerrostalohanketta, muttei muista, onko tullut jo allekirjoittaneeksi, voit huoleti kehottaa häntä laittamaan nimensä adressiin. Ei haittaa, vaikka sama henkilö allekirjoittaisi adressin kahteen kertaan, sillä Adressit.com-palvelu huolehtii siitä, että allekirjoitukset rekisteröityvät vain kertaalleen.

Suunnitelmat ovat vasta suunnitelmia, niiden toteutuminen ei ole vielä mitenkään varmaa. Paljon riippuu siitä, mitä mieltä kaupunkilaiset ovat asiasta ja miten aktiivisesti he mielipiteensä kertovat. Allekirjoitusten määrällä ja kannanotoilla on merkitystä!

Kuva12.jpgKuva31.jpg

 


Paloheinän-Torpparinmäen kaupunginosayhdistys r.y.Jaa tämä adressi

Auta tätä adressia saamaan lisää allekirjoituksia.

Kuinka mainostaa adressia?

  • Jaa adressi Facebook-seinälläsi sekä adressin aiheeseen liittyvissä ryhmissä.
  • Ota yhteyttä kavereihisi
    1. Kirjoita viesti, jossa kerrot, miksi olet allekirjoittanut tämän adressin. Ihmiset allekirjoittavat adressin todennäköisemmin, jos ymmärtävät, kuinka tärkeä aihe on.
    2. Kopioi ja liitä adressin verkko-osoite viestiisi.
    3. Lähetä viesti käyttäen sähköpostia, tekstiviestiä, Facebookia, WhatsAppia, Twitteriä, Skypeä, Instagramia ja LinkedIniä.Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…