Riikka Purran erottava valtiovarainministerin tehtävistä!

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tiedote 21.7.2023, nro 2

2023-07-21 11:50:31

Hei,

Ensimmäiseksi valtava kiitos!

Adressi on nyt luovutettu eduskuntaan.

Tässä muutama uutislinkki:

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/suora-lahetys-kello-12-riikka-purran-eroamista-vaativa-adressi-luovutetaan-eduskunnalle/8742436

https://yle.fi/a/74-20008814/64-3-165820

Liitteenä myös pitämäni puhe, allekirjoittaneiden kommenteista luotu sanapilvi ja tietoa siitä, miten adressin allekirjoituksia on käsitelty.

 

Puhe:

Arvoisat eduskuntaryhmien ja median edustajat, sekä muut paikallaolijat.

 

Kiitän teitä osallistumisesta tähän tärkeään tilaisuuteen. Olemme saapuneet tänne tänään delegaationi kanssa, sillä me olemme huolissamme, kovin huolissamme. Olemme huolissamme Suomen tasavallan tulevaisuudesta inhimillisenä ja yhdenvertaisena valtiona.

 

Tänään me luovutamme eduskunnalle adressin, joka on kulkenut otsikon ”Riikka Purran erottava valtiovarainministerin tehtävistä!” alla. Adressin vaatimuksen ytimessä onkin edellä mainittu. Me ja 121 203 allekirjoittanutta vaadimme ministeri Purran välitöntä eroa valtiovarainministerin tehtävistä ja valtioneuvostosta.

 

Luovutamme adressin eduskunnalle toivoen edellä mainitun lisäksi läpinäkyvää keskustelua rasismista hallituspuolueiden sisällä. Tämä koskee kaikkia hallituspuolueita, sillä pelkästään rasististen ulostulojen vähättely ja vastuunpakoilu, ovat rasismia.

 

Vetoamme teihin. Suomen tasavallan korkeinta toimeenpanovaltaa käyttävässä hallintoelimessä ei voi työskennellä henkilö, jonka ulostulot ovat vuosien varrella sotineet ihmisyyttä vastaan. Ne edustavat meille allekirjoittaneille ja varmasti monille muillekin vierasta, epäinhimillistä maailmaa ja ihmiskäsitystä.

 

Adressi on ollut allekirjoitettavissa adressit.com -sivustolla 12.7-18.7.2023 välisenä aikana. Adressin allekirjoitukset on käyty läpi sekä automatiikkaa hyödyntäen että manuaalisesti. Yhteenvetona todetaan allekirjoitusten lukumääräksi 121 203. Tämä lukumäärä sisältää 204 vähemmän luotettavaa allekirjoitusta, mikä on 0,2% kokonaismäärästä.  Edellä mainittu on kuvattu tarkemmin adressin mukana luovutettavassa liitteessä.

 

Adressissamme olemme vedonneet, mm. perustuslakiin, ministerin valaan ja hallitusohjelmassa nimettyihin arvoihin. Adressin sisältö perusteineen luovutetaan eduskunnalle kokonaisuudessaan. Sisältö koostuu neljästä osiosta. Ensimmäinen osio on esittely, toinen osio kantaa nimeä ”Mihin vetoamme?”, kolmas puolestaan kulkee nimellä ”Purra ei ole muuttunut.” ja viimeisenä ovat lähteet, joita adressissa on käytetty.

 

Nyt delegaationi jäsen, Saana Lyly, lukee teille adressimme esittely-osuuden:

 

"Me allekirjoittaneet vaadimme Riikka Purran välitöntä eroa valtiovarainministerin tehtävistä ja valtioneuvoston jäsenenä toimimisesta.

 

Purra on esittänyt Jussi Halla-Ahon blogin vieraskirjassa useita erittäin rasistisia ja väkivallalla leikitteleviä kommentteja vuonna 2008. (1. lähde)

 

Me katsomme, että Purra ei ole kompetentti toimimaan missään muodossa valtioneuvoston jäsenenä.

 

Me katsomme myös, että Purra ei ole kantanut vastuuta teoistaan ja ainoa edes etäisesti oikeamielinen teko on välitön ero."

 

Kiitos, Lyly.

 

Kiitos arvoisat paikallaolijat,

pyydän teitä nyt vastaanottamaan adressimme osoituksena allekirjoittaneiden epäluottamuksesta ministeri Purraa kohtaan ja tekona kaikille inhimillisemmän  ja turvallisemman huomisen puolesta.

 

 

 

Adressin allekirjoituksista:

Adressin sisältö

 

Adressi  “Riikka Purran erottava valtiovarainministerin tehtävistä!” avattiin 12.7.2023 ja se on ollut allekirjoitettavissa internetissä adressit.com -sivustolla. Adressi suljettiin 18.7.2023, mutta sen sulkemisen jälkeen allekirjoituksia on tullut vielä lisää johtuen siitä, että allekirjoittajat ovat vahvistaneet allekirjoituksensa sähköpostitse viiveellä.

 

Ennen adressin tulostamista adressit.com -sivuston omistaja on poistanut omatoimisesti n. 120 allekirjoitusta, joissa tekijät olivat valeprofiileja.

 

Adressi on sen jälkeen tulostettu kokonaisuudessaan ja tuloste sisältää 121 244 allekirjoitusta. Näistä 41 kpl oli ns. tupla-allekirjoitusta (tehty samasta sähköpostiosoitteesta), jolloin lopulliseksi lukumääräksi jää 121 203 allekirjoitusta.

 

Allekirjoituksia on käyty läpi sekä automatiikkaa hyödyntäen että manuaalisesti ja luvut voivat täten sisältää jonkin verran epätarkkuutta:

- allekirjoituksia ja sähköpostiosoitteita on verrattu ja todettu, että sekä allekirjoituksen suku- että etunimi tai jompi kumpi löytyy myös sähköpostiosoitteesta 106 479 allekirjoituksesta (88%).
- näistä 3 on allekirjoitettu satuhahmon nimellä ja sähköpostilla (ei luotettavia)
- näistä 10 tuli väliaikaisista sähköposteista (vähentää luotettavuutta)
- lopuista 14 765 allekirjoituksesta:
- 50 allekirjoitusta tuli väliaikaisista sähköposteista (vähentää luotettavuutta)
- 45 allekirjoitusta vaikuttaa pilailumielessä laadituilta. Näissä oli käytetty fiktiivisten tai historian hahmojen nimiä tai ovat haistatteluja (ei luotettavia)
- 22 allekirjoitusta on pääasiallisesti symboleja tai kirjain- ja numeroyhdistelmiä (vähentää luotettavuutta)
- 74 on allekirjoitettu vain nimen alkukirjaimilla (mahdollisesti vähentää luotettavuutta)

 

Yhteenveto: 121 244 allekirjoituksesta voidaan vähentää 41 kpl tupla-allekirjoituksia (tehty samasta sähköpostiosoitteesta), jolloin jää jäljelle 121 203 allekirjoitusta. Tämä lukumäärä sisältää 204 vähemmän luotettavaa allekirjoitusta, joka on kuitenkin vain 0,2% allekirjoituksista.

 

Allekirjoitusten läpikäymisen jälkeen allekirjoituksia on vielä vahvistettu 382 kpl, eivätkä ne sisälly näihin lukuihin.

 

20.7.2023 Aaro Tammisen tukijoukot

 

 

Sanapilvi

B2A2A95B-1FF0-45ED-A9DC-E659D1E63F92.jpeg

 

-Aaro Tamminen ja tukijoukot


Aaro Tamminen

Tiedote, 21.7.2023

2023-07-21 07:40:18

Hei,

Adressi luovutetaan tänään eduskunnalle.

Kiitos kaikille upeasta matkasta kaikille turvallisemman Suomen puolesta!

Julkaisemme luovutuksen jälkeen tiedotteen.

 

-Aaro Tamminen ja tukijoukot.


Aaro Tamminen

Tiedote, 19.7.2023

2023-07-18 21:20:55

Hei,

Kiitos, kiitos ja kiitos! Kiitos yli 121 000 kertaa!

Meissä on tänä kesänä noussut voima. Voima, joka ei suvaitse epäoikeudenmukaisuutta, vaan taistelee yhdenvertaisuuden puolesta. Me huudamme yhtenä kuorona, eikä ääntämme voi hiljentää.

Se raikukoot!

Adressi on nyt laitettu kiinni. Ilmeisesti allekirjoituksia voi yhä vahvistaa, jolloin ne lisätään laskuriin. En kuitenkaan enää voi taata, että ne kerkeäisivät mukaan eduskunnalle luovutettavaan viralliseen aineistoon.

Adressi luovutetaan tämän viikon aikana eduskuntaan.

Kiitos.

 

-Aaro Tamminen ja tukijoukot


Aaro Tamminen

Tiedote, 17.7.2023

2023-07-17 12:00:14

Hei,

 

Kiitos sinulle, joka allekirjoitit, laitoit viestiä, kommentoit, osoitit tukesi ja/tai jaoit adressia!

 

Kiitos ihan kaikesta.

 

Olemme aloittaneet adressin datan käsittelemisen ja vilpillisiä allekirjoituksia etsitään ja poistetaan parhaillaan.

 

Nimien keräys sulkeutuu vuorokauden vaihteessa tiistain ja keskiviikon välisenä yönä. Tällöin koko tiistai on vielä aikaa allekirjoittaa!

 

Luovutamme adressin suoraan eduskuntaan tämän viikon aikana.

 

 

-Aaro Tamminen ja tukijoukot


Aaro Tamminen

Tiedote, 14.7.2023, nro. 2

2023-07-14 18:43:08

Hei,

Kiitän jälleen tuesta, allekirjoituksista, jakamisesta, kommenteista ja viesteistä! Ihan kaikesta. Tää on huikeeta!

Kommentoin lyhyesti somessa leviävää kuvaa, jossa "ilya ilya" niminen taho on allekirjoittanut adressin useaan kertaan.

Haluan painottaa, että allekirjoitukset tarkistetaan keräyksen päätyttyä ja yli vedetään kaikki allekirjoitukset, joiden kohdalla herää epäilys mahdollisesta vilpistä.

Lisäksi tämän "ilya ilya" tahon allekirjoitusten osuus kaikista allekirjoituksista on häviävän pieni.

Adressia vastustaville tahoille tämä onkin oiva tilaisuus yrittää vesittää adressi. Nyt on yhä tärkeämpää allekirjoittaa, jakaa ja kommentoida. Tuodaan äänemme kuuluviin! Joukossa on valtava voima!

-Aaro Tamminen ja tukijoukot

 


Aaro Tamminen

Tiedote, 14.7.2023

2023-07-14 11:09:22

Hei,

Valtaisa kiitos jälleen kaikille allekirjoittaneille, kommentoijille, jakajille ja viestiä laittaneille!

Olen ottanut yhteyttä jokaisen eduskuntapuolueen puheenjohtajaan adressin tiimoilta. Tavoittelen juuri myös RKP:n eduskuntaryhmää, sillä he kokoustavat tänään ja koen tärkeäksi saada tiedon adressista myös tähän kokoukseen.

Jatkuvassa selvityksessä on myös adressin luovuttaminen eduskuntaan.

Viestejä on tullut adressit.comissa niin paljon, että vastaaminen on muuttunut vaikeaksi. Luen kuitenkin kaikki viestit.

Moni onkin viesteillä kysynyt, voisinko lisätä tai muokata adressia vielä joiltain osin. En valitettavasti halua tehdä näin, koska niin moni on jo allekirjoittanut adressin sellaisenaan, eikä ole reilua heitä kohtaan muokata sitä enää.

Moni on myös kysynyt, voisiko tästä tehdä virallisemman kansalaisaloitteen. Ymmärtääkseni kansalaisaloite on kuitenkin lakimuutokseen tähtäävä, emmekä me tässä adressissa tähtää siihen.

Kysytty on myös toiminko jonkun ryhmän tai puolueen puolesta tai asialla. Haluan kuitenkin painottaa olevani vain yksityishenkilö. Tukijoukkoinani toimivat lähipiirini, jotka kannustavat ja neuvovat minua asian kanssa.

Kiitos silti hurjasti viesteistä, neuvoista ja kysymyksistä!

 

-Aaro Tamminen ja tukijoukot

 

 


Aaro Tamminen

Tiedote, 13.7.2023

2023-07-13 18:41:29

Hei,

 

Suuri kiitos allekirjoittaneille, kommentoijille ja viestien lähettäjille. Adressin suosio on ollut valtava ja ylittänyt kaikki odotuksemme.

 

Adressit.com ei ymmärtääkseni ole virallinen kansalaisaloitealusta, mutta meitä ei silti voida jättää huomiotta. Joukossa on voimaa!

 

Olemme suunnitelleet tukijoukkojen kanssa adressin luovuttamista eteenpäin esimerkiksi kansanedustajalle tai muulle taholle.

 

Kyseessä ei siis, ainakaan toistaiseksi, ole virallinen kansalaisaloite.

 

Mediakaan ei voi enää kauaa olla huomioimatta meitä!

 

Muistetaan yhä allekirjoittaa, vahvistaa allekirjoitukset sähköpostista (katso myös roskaposti) ja erityisesti JAKAA adressia.

 

Mikäli teillä herää ideoita siitä, mitä adressilla pitäisi tehdä, voitte olla yhteydessä adressit.comissa. Pyrimme vastaamaan viesteihin parhaamme mukaan.

 

Epäasiallisiin viesteihin emme vastaa!

 

 

-Aaro Tamminen ja tukijoukot


Aaro TamminenJaa tämä adressi

Auta tätä adressia saamaan lisää allekirjoituksia.

Kuinka mainostaa adressia?

  • Jaa adressi Facebook-seinällesi ja ryhmissä, jotka liittyvät adressin aiheeseen.
  • Ota yhteyttä ystäviisi
    1. Kirjoita viesti, jossa kerrot, miksi olet allekirjoittanut tämän adressin. Ihmiset allekirjoittavat adressin todennäköisemmin, jos ymmärtävät, kuinka tärkeä aihe on.
    2. Kopioi ja liitä adressin verkko-osoite viestiisi.
    3. Lähetä viesti käyttämällä sähköpostia, tekstiviestiä, Facebookia, WhatsAppia, Twitteriä, Skypeä, Instagramia ja LinkedIniä.