VARESSÄIKÄN TIE KUNTOON!

Ota yhteyttä adressin tekijään

Varessäikän tie kuntoon - adressin luovutus lähenee

2023-08-14 06:01:26

TIEDOTE

Hei,

"Varessäikän tie kuntoon" -adressin on allekirjoittanut jo yli 140 henkilöä! Kiitos kaikille teille! 
Lisää allekirjoituksia voi edelleen hankkia, joten jaa linkkiä eteenpäin kavereillesi ja innosta heitäkin allekirjoittamaan. 

Adressin julkaisemisen jälkeen Siikajoen kunnan tekninen toimi on käynyt paikkaamassa muutamia pahimpia koloja, mutta tie on edelleen huonossa kunnossa. Liikenne Varessäikkään on ollut vilkasta koko kesän ja vielä on edessä esim. Venetsialaiset, jolloin väki on varmasti liikkeellä.

Kunnanjohtaja Pertti Severinkangas on julkisuudessa kertonut, että hän ehdottaa ensi vuoden budjettiin määrärahaa tien korjaamiseen. 
Kun adressiin saadaan mahdollisimman paljon allekirjoituksia, niin sillä voidaan pitää asiaa esillä ja vauhdittaa päätöksentekoa määrärahan osalta. 

Tarkoituksena on luovuttaa adressi kunnan johdolle elokuun lopussa, joten vielä ehditään kerätä lisää nimiä. Kerromme asian etenemisestä lisää adressin luovutuksen jälkeen. 

Koitetaan saada ainakin 200 allekirjoitusta adressiin, joten jaa tätä linkkiä ja innosta kavereitasi allekirjoittamaan adressi
>>> https://www.adressit.com/varessaikan_tie_on_saatava_kuntoon

Terveisin
Pekka K. 


Pekka Karjula



Jaa tämä adressi

Auta tätä adressia saamaan lisää allekirjoituksia.

Kuinka mainostaa adressia?

  • Jaa adressi Facebook-seinällesi ja ryhmissä, jotka liittyvät adressin aiheeseen.
  • Ota yhteyttä ystäviisi
    1. Kirjoita viesti, jossa kerrot, miksi olet allekirjoittanut tämän adressin. Ihmiset allekirjoittavat adressin todennäköisemmin, jos ymmärtävät, kuinka tärkeä aihe on.
    2. Kopioi ja liitä adressin verkko-osoite viestiisi.
    3. Lähetä viesti käyttämällä sähköpostia, tekstiviestiä, Facebookia, WhatsAppia, Twitteriä, Skypeä, Instagramia ja LinkedIniä.



Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…