Suomalaisen Kirjallisuuden Seuran Joensuun toimipiste säilytettävä

Ota yhteyttä adressin tekijään

SKS:n muutosneuvottelut ovat päättyneet

2024-02-27 11:56:05

Hei,

Suomalaisen Kirjallisuuden Seuran muutosneuvottelut ovat nyt päättyneet. SKS ilmoittaa asiasta tiedotteessaan seuraavasti:
”SKS:n hallitus päätti 26.2.2024 pitämässään kokouksessa keskittää SKS:n arkistotoiminnot Helsinkiin. Tämän johdosta SKS:n arkiston Joensuun toimipisteen toiminta lakkaa ja sen asiakaspalvelu päättyy 31.5.2024. Joensuun toimipisteessä työskenteleville kahdelle henkilölle tarjotaan mahdollisuus ottaa vastaan työ SKS:n arkistossa Helsingissä.”

Koko tiedote on luettavissa SKS:n nettisivuilla: https://www.finlit.fi/ajankohtaista/uutiset/sks-keskittaa-arkistotoiminnot-helsinkiin/

Suljemme adressin pettyneinä lopputulokseen.

Ystävällisin terveisin,
Suomen Kansantietouden Tutkijain Seuran johtokunta


Suomen Kansantietouden Tutkijain Seura

Adressi toimitettu Suomalaisen Kirjallisuuden Seuralle 5.2.2024

2024-02-06 08:14:06

Hei,

Suomen Kansantietouden Tutkijain Seuran esimies Tiina Seppä toimitti eilen 5.2.2024 adressin allekirjoituksineen Suomalaisen Kirjallisuuden Seuralle. SKS:n pääsihteeri Tuomas Lehtosen lisäksi vetoomus toimitetaan tiedoksi SKS:n hallituksen ja valtuuskuntien puheenjohtajille. Adressin oli toimitushetkellä allekirjoittanut 602 henkilöä. Allekirjoituksenne mahdollistivat sen, että saateviestissään Seppä pystyi osoittamaan Joensuun toimipisteen koskettavan laajaa joukkoa arkiston käyttäjiä ja sen arvon ymmärtäviä, näin perustellen arkiston merkitystä niin kulttuurin ja sivistyksen kannalta kuin myös alueellisena kysymyksenä. Olemme kiitollisia tuestanne!

 

Ystävällisin terveisin,

Suomen Kansantietouden Tutkijain Seuran johtokunta


Suomen Kansantietouden Tutkijain SeuraJaa tämä adressi

Auta tätä adressia saamaan lisää allekirjoituksia.

Kuinka mainostaa adressia?

  • Jaa adressi Facebook-seinälläsi sekä adressin aiheeseen liittyvissä ryhmissä.
  • Ota yhteyttä kavereihisi
    1. Kirjoita viesti, jossa kerrot, miksi olet allekirjoittanut tämän adressin. Ihmiset allekirjoittavat adressin todennäköisemmin, jos ymmärtävät, kuinka tärkeä aihe on.
    2. Kopioi ja liitä adressin verkko-osoite viestiisi.
    3. Lähetä viesti käyttäen sähköpostia, tekstiviestiä, Facebookia, WhatsAppia, Twitteriä, Skypeä, Instagramia ja LinkedIniä.