Vältämme ydinsähköä ja ydinvoimaosakkaitten tuotteita

Ota yhteyttä adressin tekijään

Saammeko yhdessä kokoon 10000 allekirjoitusta - vai enemmän?

2014-09-13 13:03:56

Hei kaikki ydinvoimaboikottiadressin allekirjoittajat!

Kiitos allekirjoituksista ja ydinvoimaboikottiin osallistumisesta. Boikotti jatkuu edelleen, ja nyt sitä on entistä helpompaa noudattaa, kun suuri osa sen aiemmista kohteista on luopunut osakkuudesta tai ainakin ilmoittanut, ettei osallistu jatkorahoitukseen.

Nyt elämme jännittäviä aikoja. Hallitus päättää lähiviikkoina Fennovoiman ydinvoimaperiaatepäätöksen "päivityksestä". Kysymyksessähän on täysin uusi päätös, koska Fennovoiman laitostyyppi ja rakentaja ovat vaihtuneet ja yhtiön osakaspohjasta on kadonnut yli 15 %. Hyvin monen sähköyhtiön ja lähes kaikkien kotimaisten teollisuusosakkaiden hylkäämän hankkeen kustantajina on nyt lähinnä kunnallisia energiayhtiöitä (veronmaksajien rahoilla) sekä Venäjän valtion ydinvoima- ja ydinaseyhtiö Rosatom. Välitän teille Greenpeacen pyynnön: allekirjoittakaa vetoomus hallitukselle Fennovoiman ydinvoimalahankkeen pysäyttämiseksi! Kiitos!

http://puhutaanydinvoimasta.fi/?utm_source=SilverpopMailing&utm_medium=email&utm_campaign=FI_Ydinvoimasta_week5_All%20%281%29&utm_content=&utm_term=Textlink%201_1&spMailingID=46957812&spUserID=MjIzNTAyMDU1NjQS1&spJobID=521474688&spReportId=NTIxNDc0Njg4S0

 

Hilkka Lipponen


Hilkka LipponenJaa tämä adressi

Auta tätä adressia saamaan lisää allekirjoituksia.

Kuinka mainostaa adressia?

  • Jaa adressi Facebook-seinälläsi sekä adressin aiheeseen liittyvissä ryhmissä.
  • Ota yhteyttä kavereihisi
    1. Kirjoita viesti, jossa kerrot, miksi olet allekirjoittanut tämän adressin. Ihmiset allekirjoittavat adressin todennäköisemmin, jos ymmärtävät, kuinka tärkeä aihe on.
    2. Kopioi ja liitä adressin verkko-osoite viestiisi.
    3. Lähetä viesti käyttäen sähköpostia, tekstiviestiä, Facebookia, WhatsAppia, Twitteriä, Skypeä, Instagramia ja LinkedIniä.