Avenged Sevenfold suomeen.

Adressin tarkoituksena olisi kerätä tarpeeksi nimiä saadaksemme tuon mahtavan kalifornialaisen bändin Suomeen. Osoitetaan, että vaikka Avenged Sevenfold ei ole My Chemical Romancen tapainen suurhitti Suomessa, ja vaikka the voice yrittää varastaa koko the River biisin kunnian Good Charlotelle, Suomessa on kuitenkin paljon a7x faneja jotka varmasti haluaisivat nähdä kyseisen bändin livenä, joten kerätään kiitettävä määrä allekirjoituksia ja lähetetään sitten eteenpäin ihmisille jotka voivat vaikuttaa tähän asiaan.
Avenged Sevenfold toimii kokoonpanolla; M. Shadows (laulu), Synyster Gates (kirata), Zacky Vengeance (kitara), Johnny Christ (basso) sekä The Rev (rummut):
Avenged Sevenfoldilta on ilmestynyt albumit;

-Sounding The Seventh Trumpet
-Waking the fallen
-City of evil
-Avenged Sevenfold.

Joten kaikki fanit, kertokaa ystävillenne tästä, kaikille allekirjoittajille iso kiitos! Nyt yritetään saada ihmisiä vakuuttuneeksi, että me haluamme Avenged Sevenfoldin Suomeen, ja päättäväisyydellä saammekin!

Nostetaan tavoita nyt aluksi ihan vaan 100 ääneen.

Jotkut on ryhtyneet urakalla töihin, keskiviikon jälkeen allekirjoituksia on tullut 40. Iso kiitos kaikille allekirjoittajille, jatketaan samaan malliin.

Kiitoksia ihan hirvittävästi joka ikiselle allekirjoittaneelle, meillä on kohta kasassa 300 nimeä ja vielä mennään senkin yli!

Hyvähyvä, 400 jo rikki, tarkemmin sanottuna tällä hetkellä allekirjoituksia 407, nyt vaan 500 rikki sitten! Kiitos kaikille allekirjoittaneille.

Nimimäärä hipoo jo viittä sataa, tarkemmin sanottuna 494 nimeä, mahtavaa. Kaikki ovat varmaan kuulleet huhuista että A7X tulisi suomeen helmikuussa jälleen Maidenin keikan jälkeen, mikä olisikin mahtavaa.

Mahtavaa mahtavaa ihmiset, nyt on 590 allekirjoitusta, eli hyvät matikkapäät tietävät että enää 10 niin on 600. Onko kellään ideaa mihin asti kerätään nimiä ennen kuin lähetetään eteen päin?