Äänekoskella koiran tappaneille pysyvä eläintenpitokielto

Adressin tarkoituksena on kerätä nimiä, jotta Äänekoskella koiranpennun hengiltä rääkänneet **** *******, **** ******* (*********) ** ***** ********** (********) tuomittaisiin vankeusrangaistukseen ja pysyvään eläintenpitokieltoon.

 

Poliisi on saanut kiinni raa'asta koiranpennun kiduttamisesta epäillyt.
Äänekosken poliisi epäilee kahta miestä ja yhtä naista koiranpennun raa'asta pahoinpitelystä Äänekoskella. Seitsemän kuukauden ikäinen sekarotuinen koira kuoli saamiinsa vammoihin.

Poliisi epäilee, että Äänekoskelta kotoisin olevat miehet ja nainen ovat heitelleet koiraa ja lyöneet lyöneet sitä nyrkeillä ja paistinpannulla päähän. Lisäksi heidän epäillään kuristaneen koiraa talutushihnalla, johon koira oli lopulta kuollut.

Poliisi sai epäillyt kiinni maanantaina. Molemmat miehet ovat poliisin mukaan tunnustaneet osallisuutensa tekoon.

Poliisi sai ilmoituksen epäillystä eläinsuojelurikoksesta tapaninpäivänä. Ilmoituksen mukaan rikos olisi tapahtunut Likolahden kaupunginosassa sijaitsevassa yksityisasunnossa.

Katja Marita Laurikkala    Ota yhteyttä adressin tekijään

Allekirjoita tämä adressi

Allekirjoittamalla tämän adressin annan luvan siihen, että Katja Marita Laurikkala voi luovuttaa tällä lomakkeella antamani tiedot päätöksentekijöille.


TAI

Saat sähköpostiviestissä linkin vahvistaaksesi allekirjoituksesi. Varmistaaksesi, että saat lähettämämme viestit, lisää info@adressit.com yhteystietoihisi tai turvallisten lähettäjien listalle.

Huomaathan, ettet voi vahvistaa allekirjoitustasi vastaamalla tähän viestiin.

Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…

Facebook