Kesäaika säilytettävä

Haluammeko oikeasti työpäivän jälkeiseen vapaa-aikaan lisää pimeitä tunteja?

Kun nyt tapetilla on ajatus kesäajasta luopumisesta, osoitetaan me hiljaiset puolestapuhujat olemassaolomme. Varsinkin nykyaikana, kun lähes kaikki kellot ovat yhteydessä internetiin, ja vaihtavat automaattisesti aikansa, tuntuu raivoisa kesäajan vastustaminen perusteettomalta. Haluammeko tosiaan syksyyn ja kevääseen huomattavasti lisää pimeitä tunteja? Miksi kesäaika ei ollut ongelma 30 vuotta sitten? Toivottavasti eu-komissio pysyisi (ajoittain kyseenalaisessa) linjassaan, eikä antaisi sooloilla tässäkään asiassa. Kesäajan puolesta, Jukka Tång

Päivitys: jos kellojen siirtely lopetetaan, säilytettävä kesäaika ehdottomasti. Talviajasta haittaa kaikille ulkoilmaharrastuksille mökkeilystä veneilyyn, golfista moottoripyöräilyyn, eril liikuntalajeista puhumattakaan. Kovasti ollaan huolissaan valon määrästä suhteessa yöunen laatuun, entä pimeän vapaa-ajan määrän vaikutus mielen hyvinvointiin? 

Allekirjoita tämä adressi

Allekirjoittamalla hyväksyn, että adressin tekijä Jukka Tång voi luovuttaa tällä lomakkeella antamani tiedot päätöksentekijöille.


TAI

Saat sähköpostiviestissä linkin vahvistaaksesi allekirjoituksesi. Varmistaaksesi, että saat lähettämämme viestit, lisää info@adressit.com yhteystietoihisi tai turvallisten lähettäjien listalle.
Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…

Facebook
Tulisiko kouluissa olla viikoittainen kasvisruokapäivä?