Adressi Petteri Orpon erottamiseksi sisäministerinvirasta

Sisäministeri on hallituksen jäsen, joka vastaa tyypillisesti kansallisesta turvallisuudesta, mukaan lukien poliisi, salainen poliisi, rajavartiolaitos ja mahdolliset terrorismin vastaiset erikoisjoukot. Oikeuslaitos on joskus erillisen oikeusministerin vastuulla. Sisäministerillä on merkittävä voima-asema, koska ministerillä on alaisuudessaan aseistettuja joukkoja.

Petteri Orpo on toistuvasti laiminlyönyt tehtävänsä.

Maan rajat on jätetty auki, Schengenin sopimuksia ei ole noudettu, ja on syntynyt ennennäkemätön tilanne tässä maassa: turvattomuus, joka on ilmaantunut sen jälkeen kun suuria joukkoja tuntemattomia ihmisiä on päästetty maahan.

Turvattomuus ilmaantuu seuraavasti:

-Naisten ja lasten ahdistelut

-Raiskauksia

-Väkivaltaa

-Varkauksia

-jne.

Vaadimme Petteri Orpon erottamista sisäministerin tehtävistä ja mahdollisesti myös oikeudellisista toimista häntä vastaan! Hallituksen tehtävä on pitää huolta Suomalaisten hyvinvoinnista. Jos hallitus tässä tehtävässä epäonnistuu, tai vielä pahempaa, aktiivisesti toimii Suomen kansan edun vastaisesti, on täysin oikeutettua vaatia kyseisen ministerin eroa, tai jopa pahimmassa tapauksessa rikosoikeudelliseen vastuuseen saattamista.


Mario Argenta SUOMI ENSIN    Ota yhteyttä adressin tekijään

Allekirjoita tämä adressi

Allekirjoittamalla tämän adressin annan luvan siihen, että Mario Argenta SUOMI ENSIN voi luovuttaa tällä lomakkeella antamani tiedot päätöksentekijöille.


TAI

Saat sähköpostiviestissä linkin vahvistaaksesi allekirjoituksesi. Varmistaaksesi, että saat lähettämämme viestit, lisää info@adressit.com yhteystietoihisi tai turvallisten lähettäjien listalle.

Huomaathan, ettet voi vahvistaa allekirjoitustasi vastaamalla tähän viestiin.

Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…