Adressi Porvoon Jokikadun sujuvan liikenteen puolesta!

Adressi Jokikadun sujuvan liikenteen puolesta!

Porvoon kaupunki haluaa muuttaa Jokikadun väkisin polkupyörätieksi. Miten taataan sujuva ja turvallinen kulku autoilla alueen asukkaille, yrittäjille ja asiakkaille? Jokikadun päässä sijaitsee tärkeä parkkipaikka, mikä palvelee alueen liiketiloja sekä vanhaa kaupunkia.

Jokirannassa on runsaasti tilaa kevyelle liikenteelle kahden jalkakäytävän sekä rantapromenadin alueella. Eiköhän sille turvalliselle pyörätielle löytyisi joku toinen paikka, kuin ainoalta autoille varatulta alueelta.

Suunnitelma on nähtävilla Porvoon kaupungilla 21.4.2021-28.4.2021, jonka aikana voi jättää huomionsa osoitteella kirjaamo@porvoo.fi. Toimi nyt!

Kaupungin suunniteluinsinööri Antti Javanainen pyytää korjaamaan, että kyseessä ei ole polkupyörätie vaan polkupyöräkatu. 

Polkupyörätie.jpg

Allekirjoita tämä adressi

Allekirjoittamalla tämän adressin annan luvan siihen, että Antti Soivio voi luovuttaa tällä lomakkeella antamani tiedot päätöksentekijöille.


TAI

Saat sähköpostiviestissä linkin vahvistaaksesi allekirjoituksesi. Varmistaaksesi, että saat lähettämämme viestit, lisää info@adressit.com yhteystietoihisi tai turvallisten lähettäjien listalle.

Huomaathan, ettet voi vahvistaa allekirjoitustasi vastaamalla tähän viestiin.
Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…