Ähtärin sairaalan säilymisen ja sen nykyisten toimintojen kehittämisen puolesta sekä Ähtärin ja sen

Me allekirjoittaneet emme hyväksy suunnitelmia yksipuolistaa Ähtärin sairaalan toimintaa. Emme hyväksy tapaa tehdä poliittisia päätöksiä kuntalaisia kuulematta terveyspalveluja ja hyvinvointia koskevissa asioissa.
Me Ähtärin ja ympäristökuntien asukkaat haluamme tulevaisuudessakin käyttää Ähtärin sairaalan palveluja, haluamme asioida sairaalabakteereista vapaassa sairaalassa ja tulla hoidetuksi osaavan ja ammattitaitoisen henkilökunnan käsissä myös erikoissairaanhoitoa tarvitessamme.
Me emme ole vakuuttuneita siitä, että tämä lähipalvelun lopettaminen toisi veronmaksajille säästöjä.
Vaadimme Ähtärin sairaalan kehittämistä nykyistä osaamiskeskittymää hyödyntämällä. Emme hyväksy Ähtärin sairaalan muuttamista pelkäksi Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin geriatrian yksiköksi.

Kansalaisadressin luovuttaa Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirille kansalaisaktivisti Sirkka-Liisa Lamminkoski, Ähtäri, lamminkoski(at)gmail.com


Sirkka-Liisa Lamminkoski    Ota yhteyttä adressin tekijään

Allekirjoita tämä adressi

Allekirjoittamalla tämän adressin annan luvan siihen, että Sirkka-Liisa Lamminkoski voi luovuttaa tällä lomakkeella antamani tiedot päätöksentekijöille.


TAI

Saat sähköpostiviestissä linkin vahvistaaksesi allekirjoituksesi. Varmistaaksesi, että saat lähettämämme viestit, lisää info@adressit.com yhteystietoihisi tai turvallisten lähettäjien listalle.

Huomaathan, ettet voi vahvistaa allekirjoitustasi vastaamalla tähän viestiin.
Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…