Ahveniston moottoriradan toiminta jatkuttava

Päivitys 10.3.2009

Nimiä Ahveniston radan puolesta on kerääntynyt todella hyvää vauhtia ja suhteellisesti eniten kannatusta on saatu Hämeenlinnasta. Kiitos kaikille kannatuksensa antaneille. Tämä erittäin suuri nimimäärä on kunnianosoitus niitä tahoja kohtaan, jotka ovat olleet luomassa tätä ainutlaatuista moottorirataa, Panssari Eversti Heikki Mikkolan johdolla. Erityiset kiitokset myös Hämeenlinnan kaupungille, joka on ymmärtänyt hoitaa ja varjella tätä arvokasta tapahtumapaikkaa luontoarvoja unohtamatta.

Addressi toimitetaan 13.3.2009 Hämeenlinnan ympäristö- ja rakennuslautakunnalle sekä kaupungin valtuustolle. Nimet otetaan ulos 12.3.2009 noin kello 21.00 illalla. Tämän jälkeen addressi jätetään auki, joten nimiä voidaan kerätä vielä lisää.

- Pelastakaa Ahvenisto

-----------------------------


Päivitys 5.2.2009

Moro vaan kaikille !

Yhteydenottoja on tullut asian tiimoilta paljon. Kiitos kaikille teille jotka annatte äänenne tämän tärkeän asian puolesta. Tässä hieman taustatietoa asiasta ja Googlella löytää paljon lisää:

http://www.hameenlinnanvihreat.fi/?p=112

Laittakaa sana kiertämään

----------------------------------------------

Ahveniston moottorirata on toiminut vuodesta 1967. Rata lienee vanhempi kuin moni sen lopettamista vaativa. Rata kuuluu olenaisena osana Hämeenlinnaan ja sillä on merkittävä rooli ainoana moottoriratana Etelä-Suomessa. Hämeelinnassa on paljon merkittävämpiä ympäristöhaittoja kuin rata, esim kaupungin halki kulkeva nelikaistainen moottoritie.

Suomalaiset ovat aina pärjänneet moottoriurheilussa, mikä on aika käsittämätöntä verrattuna harjoitteluolosuhteisiin. Uusia moottoriratoja ei saa rakentaa mihinkään, koska ympäristölupia ei heru. Vihreä aate oli vielä 15 vuotta sitten asiaa, mutta nyt se on kääntynyt jo ihmistä itseään vastaan. Ympäristöön vedoten voidaan lakkauttaa kaikki, mikä ei kuulu perus tuulipukukansan intresseihin.

Ahveniston radan toiminnan on jatkuttava niin kauan kuin öljyä maapallolta löytyy ja sen jälkeen kierretään "kattilaa" vaikka vedyn voimalla.

Sama varmuden vuoksi englanniksi, tuntuu olevan kiinnostusta asialle ihan kansainvälisestikkin.

Same in English:

Certain people are insisting to get all activities banned on the legendary Ahvenisto Race Circuit in Finland. This circuit has been operational since 1967 and it still is one of the most important Finnish motor sports centers.

The supporters of the circuit are now collecting a roll of names of the people who want the activities to continue. If you are willing to assist in supporting this, you can put your name on the list as follows:

Go to site www.adressit.com/ahvenisto
Complete these fields:

- Etunimi = first name
- Sukunimi = last name
- Paikkakunta = city
- Sähköpostiosoite = your e-mail address
- Sähköpostiosoitteen näkyvyys = choose "Adressit.com:n ylläpito", then nobody can see you e-mail address
- Saako nimesi julkaista netissä = choose "Kyllä"
after that click "allekirjoita adressi"

You'll get a validation by e-mail. Please confirm it by opening the site (the upper address). That's all.

Your name on the list may help saving the Ahvenisto circuit. Please send this message to your motor sports friends all over the world.


Pelasta Ahvenisto    Ota yhteyttä adressin tekijään