Alkoholista eroon haluaville bonusta toimeentulotukiin.

Tänään otan kantaa siihen, miksi sosiaalipuoli pönkittää alkoholin suurkulutusta. Ne jotka ovat lopettaneet alkoholin käytön, jäävät luvattoman paljon toimeentulotuen ulkopuolelle. Minun käsitykseni on päinvastainen. Ne jotka ryyppäävät, heitä ei pitäisi tukea lainkaan, kylmästi vaan tuen ulkopuolelle, niin eiköhän ryypiskely alkaisi vähentyä yhteiskunnassamme. Niille jotka haluavat lopettaa alkoholinkäytön ja muidenkin päihteiden käytön, heitä pitäisi tukea enemmänkin eri bonuksin. Tuki katkeaisi heti jos alkoholin käyttö alkaisi uudelleen.

Toimeentulotuki tukee epärehellisyyttä.

Nykyinen laskentatapa laittaa ihmiset kieroilemaan hakiessaan sosiaalitukia. Vähävaraisten yhdessäasumista pitäisi tukea enemmän eikä leikata tukia. Nyt heidät ajetaan erilleen ja sosiaalisia ongelmia syntyy lisää ja yhteiskunnalle syntyy eittämättä kuluja vaan lisää. Rikollinen ajattelumalli vaan lisäntyy ja lapset saavat täysin väärän kuvan yhteiskunnastamme.

Allekirjoita tämä adressi

Allekirjoittamalla tämän adressin annan luvan siihen, että Auvo Vuorinen voi luovuttaa tällä lomakkeella antamani tiedot päätöksentekijöille.


TAI

Saat sähköpostiviestissä linkin vahvistaaksesi allekirjoituksesi. Varmistaaksesi, että saat lähettämämme viestit, lisää info@adressit.com yhteystietoihisi tai turvallisten lähettäjien listalle.

Huomaathan, ettet voi vahvistaa allekirjoitustasi vastaamalla tähän viestiin.
Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…

Facebook
Pitäisikö rikkaita verottaa nykyistä enemmän?