Allekirjoita adressi: säilytetään Pihatto ja Vanha Pappila elävinä!

IMG_3373.jpeg

Haluamme, että Galleria Pihaton kulttuuritoiminta jatkuu laadukkaana ja vilkkaana. Haluamme, että Vanhan Pappilan aluetta kehitetään entiseen tapaan. Emme halua hiljaisuuteen ja tyhjyyteen katoavaa Pihattoa ja Pappilaa!

Lappeenrannan kaupunki ei jatka Galleria Pihaton vuokrasopimusta Taide- ja kulttuuritila ry:n kanssa. Lappeenrannan kaupunki sanoo, että näyttelytoiminta Pihatossa jatkuu, mutta kaupungin toimesta. Olemme huolissamme siitä, että hyvästä aikomuksesta huolimatta Pihatto ja Pappilan alue unohtuvat ja hautautuvat muiden asioiden alle.

Galleria Pihatosta on tullut monelle kaupunkilaiselle tärkeä paikka. Se on antanut meille upeita taidekokemuksia ja tapahtumia, joihin jokainen on ollut tervetullut. Tärkeää on ollut myös se, että Pihattoon on ollut vapaa pääsy. Pappilan idyllistä aluetta on kehitetty hienosti. Kesällä on teatteri, Pehtoorin tuvassa kahvila, ympärillä kaunis puisto ja kirsikkapuut, joiden katveeseen voi pysähtyä istuskelemaan.

Pyydämme kaupunkia pitämään huolta siitä, että Galleria Pihaton toiminta säilyy yhtä tasokkaana ja että koko aluetta kehitetään edelleen kulttuurin hengessä.

Allekirjoita tämä adressi

Allekirjoittamalla hyväksyn sen, että Minna Malankin näkee kaikki tällä lomakkeella antamani tiedot.

Emme näytä sähköpostiosoitettasi julkisesti verkossa.

Emme näytä sähköpostiosoitettasi julkisesti verkossa.


Annan suostumukseni siihen, että tällä lomakkeella antamiani tietoja käsitellään seuraavissa tarkoituksissa:
Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…