7 Päivää lehti boikottiin

In English

Tomi Putaansuun (Mr.Lordi) useista pyynnöistä huolimatta lehti julkaisi kuvan hänestä ilman maskia.
Osoittaa lehden ala-arvoista toimintaa, sekä yksityisyyden kunnioittamatta jättämistä.
Suurin toiveeni on, että adressilla saataisiin media hieman harkitsemaan, missä kulkee hyvän journalismisen kirjoituksen raja, vaikka sana on vapaa Suomessa (josta suurimman osan aikaa olen vain iloinen), niin raja on vedettävä.

Kunnioitus toista ihmistä kohtaan on perushyve.
Tämä kirjoitus ja valokuvan esiintuominen oli lopullinen niitti ennestään inhoamani lehden toimintatapaa vastaan.
Sano ei tämän tapaiselle uutisoinnille ja rahastukselle.

Haluan adressillani tuoda esiin sen, että ihan kaikkea ei voi hyväksyä median toiminnassa.

Tämä adressi auttakoon kaikkia niitä, jotka haluavat yksityisyytensä tietyissä mittasuhteissa säilyttää.
Paljastuksia voi tehdä myös hyvän maun rajoissa.

Lisäys tähän adressiin:
Useat ovat huolissaan nimiensä julkaisusta täällä netissä.
Nimet eivät näy, koska niiden selausmahdollisuus rasittaa sivuja, nimet ovat kuitenkin tallessa ja kun adressi suljetaan, nimilista tulee minulle eli allekirjoittaneelle
Toivottavasti tämä selventää epäilyjä.

Vaikka toimin adressin vastuuhenkilönä, en pysty tekemään muutoksia, kuin kirjoittamaani tekstiin, kaikki muu hoidetaan sivuston ylläpidon kautta.

Viestejä pystyn vastaanottamaan rajallisesti sähköpostiosoitteeseen, mutta vastaamaan en kerkiä mitenkään, ymmärtenette sen. Kaikki luen se on varma ja huomioin viestinne.

Kiitos mielettömästä sähköpostimäärästä, niitä on tullut ja tulee koko ajan. Uskon vahvasti, että vaikka pilanimiä on joukossa, niin aitoja on myös todella paljon.


LOPETETTU NIMIEN LISÄYS NYT PYSYVÄSTI:
kaikki jotka ovat ilmoittautuneet sähköpostini kautta lisätään listaan.

SALDO ILMOITETAAN, KUN PILANIMET ON POISTETTU ja hieman tarkempi analyysi on tehty

NIMILISTA LÄHETETÄÄN ETEENPÄIN (kuten on luvattu), KUNHAN KAIKKI TARVITTAVAT JA MAHDOLLISET TOIMENPITEET ON TEHTY (kaiken tarkastelun jälkeen, listaan lisätään vielä minulle sähköpostin kautta tulleet nimet) tämä lisäys tehty 12.6

Ilmoitan tarkan päivämäärän tänne, kun adressi lähtee eteenpäin. Tarkkaa päivämäärää en uskalla luvata, niin nopeasti kylläkin kuin mahdollista

IKSU


Sivuston ylläpidon tiedote:

Ylläpito karsi nimilistasta vahingossa useampaan kertaan lisättyjä ja selvästi asiattomia nimiä. Allekirjoittaneiden listaan jäi noin 220 000 nimeä. Tämän nimilistan lisätietoineen ylläpito luovutti vastuuhenkilön suostumuksella
Helsingin Sanomien toimittajalle, koska julkisuudessa oli esitetty epäilyjä nimien luotettavuudesta. Toimittajan kanssa sovittiin tietojen käyttötarkoituksesta ja poistamisesta hyvin tarkkaan ennen luovutusta.
Jos ylläpito ei olisi sallinut kolmannen osapuolen suorittaa tarkistusta, niin vetoomuksen luotettavuutta olisi ollut hyvin hankalaa arvioida.Lordi-nettiadressin nimet ovat valtaosin todellisia (Helsingin Sanomat, 10.6.2006)

Helsingin Sanomien selvityksen mukaan adressissa on noin 200 000 oikeaa nimeä.