Aprillipäivä kiellettävä

Aprillipäivä on päivä, jolloin valehtelu on perinteen mukaan luvallista, ja mm. tiedotusvälineet julkaisevat paljon valheellisia uutisia ja artikkeleita.

Koska aprillivalheisiin on tarkoitus uskoa, voivat ne pahimmillaan muodostaa merkittävän uhkan kansalliselle turvallisuudelle. Aprillipäivänä minkä tahansa valheen levittämistä voi perustella yksinkertaisesti sillä, että päivä on aprillipäivä. Terroristit käyttävät aprillipäivää hyväkseen manipuloidakseen kansaa omalle puolelleen. Aprillipäivä ei sovi länsimaalaiseen demokratia- ja vapauskäsitykseen, mutta silti perinnettä ylläpidetään sitkeästi. Tuhannet aprillauksen uhrit joutuvat kärsimään vuosittain, eikä heille ole perustettu edes auttavaa puhelinta. Pahimmillaan aprillipila voi aikaansaada herkälle yksilölle elinikäisen trauman, josta ei parane koskaan, vaan uhri joutuu kiertämään terapioissa ja pakkohoidoissa koko loppuelämänsä.

Me allekirjoittaneet vaadimme siis, että valheellisen tiedon levittämiseen liittyvää lainsäädäntöä selkiytetään ja aprillipäivä kielletään lainvastaisena juhlapäivänä.

Sakarias Lehtomäki    Ota yhteyttä adressin tekijään

Allekirjoita tämä adressi

Allekirjoittamalla tämän adressin annan luvan siihen, että Sakarias Lehtomäki voi luovuttaa tällä lomakkeella antamani tiedot päätöksentekijöille.


TAI

Saat sähköpostiviestissä linkin vahvistaaksesi allekirjoituksesi. Varmistaaksesi, että saat lähettämämme viestit, lisää info@adressit.com yhteystietoihisi tai turvallisten lähettäjien listalle.

Huomaathan, ettet voi vahvistaa allekirjoitustasi vastaamalla tähän viestiin.
Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…

Facebook
Tulisiko valtion leikata menoja?