Arlan sauna on pysyttävä toiminnassa!

Arvoisa talonyhtiön hallitus.

Me allekirjoittaneet toivomme teidän mukaantuloa  siihen työhön jonka tavoitteena on taloyhtiössänne olevan Arlan saunan tukeminen - ja suojeleminen.

Arlan sauna on yksi viimeisistä perinteisistä korttelisaunoista Helsingissä, ja  tämän lisäksi Arlan sauna on yksi maamme kulttuurihistoriallisesti merkittävistä saunoistamme.

Yleiset saunat ovat perinteistä  kaupunkikulttuuria - ja samalla myös saunaperinnettä vahvimmillaan.  Suomalainen saunaperinne  on määritelty olevan osaa ihmiskunnan aineettomatonta kulttuuriperintöä. Suomen ensimmäinen kohde Unescon Ihmiskunnan aineettoman kulttuuriperinnön luettelossa on saunaperinne.

Arlan saunan tilanne on tällä hetkellä erittäin kriittinen. On ilmoitettu että sauna on sulkeutunut lopullisesti.
Olemme kuitenkin myös ymmärtäneet että tilanne ei ole täysin toivoton, ja että on olemassa pieni mahdollisuus vielä tehdä asian puolesta jotain. Erittäin iso rooli tässä saunan pelastamisessa olisi nyt teillä taloyhtiön hallituksen jäsenillä, ja toivomme että tekisitte voitavanne saunan puolesta.

Arlan sauna on kulttuurihistoriallisesti tärkeä kohde suojella, mutta se on monelle myös oman kodin jatke. Se on paikka jossa moni kokee olevansa yhtä  turvassa kuin kotona. Tällaisia tärkeitä mestoja on tämänkin asian puolesta tärkeä tukea - ja toivon mukaan myös pitää pystyssä.

Toivomme hartaasti että pääsisimme muutaman vuoden kuluttua viettämään hienon saunan 100 v juhlia löylyttelyn merkeissä.

Arlan saunan tukiryhmä


Arlan saunan tukiryhmä    Ota yhteyttä adressin tekijään

Allekirjoita tämä adressi

Allekirjoittamalla tämän adressin annan luvan siihen, että Arlan saunan tukiryhmä voi luovuttaa tällä lomakkeella antamani tiedot päätöksentekijöille.


TAIMaksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…