Avoimuutta ja tavoitteita HC TPS Turku Oy:n hallitukselta

Silloin kun on vaikeaa,https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/1383827_647667048610290_162488245_n.jpg tarvitsee unelmia mihin uskoa. Tarvitsee toivoa paremmasta huomisesta ja yhteisestä tavoitteesta, joiden voimalla jaksaa mennä eteenpäin. Valitettavasti HC TPS:n kannattajat pyörivät huhujen ja irrallisten lausuntojen varassa vailla konkreettista odotusta paremmasta tulevaisuudesta.

Tilannetta helpottaisi, että HC TPS:n hallitus kertoisi seurasta avoimemmin. Mitkä ovat tavoitteet ja miten niitä kohti mennään? Antaisi selkokielisiä välitavoitteita kerrottuaan millainen meidän Seuramme on tavoitteiden mukaan viiden vuoden päästä. Antaisi mittareita, kertoisi missään ollaan onnistuttu ja missä ollaan epäonnistuttu. Mitä tällä saralla tullaan tekemään paremmin tulevaisuudessa?

Onko Seuralla arvoja, jota se oikeasti seuraa? Jos niitä on, niin niiden kertominen voisi auttaa ymmärtämään Seuraa paremmin. Jos niitä ei ole, on aiheellista kysyä miksi?

Avoimuudella synnytetään yhteishenkeä, joka on ehkä tärkein urheiluseuran myyntivaltti. Nykypäivänä avoimuus on tärkeä osa yhteisöä. On aivan eri maksaa lipustaan, kun tietää mihin omat rahat menevät ja että Seuralla on visio, jonka takana voi seistä.

 

TPS-kannattajat



http://tps-kannattajat.net/site/2013/10/28/glasnost/
http://keskustelu.jatkoaika.com/showthread.php?t=57002