Black Dagger Brotherhood-sarjan suomennos jatkuttava!

Vuodesta 2009 asti suomennettu Black Dagger Brotherhood-kirjasarja (suom. Mustan tikarin veljeskunta) on valloittanut ihmisiä maailmanlaajuisesti. Fantasiasarja keskittyy Caldwellissa taisteleviin vampyyrisotureihin, jotka suojelevat rotuaan Omegaa ja hänen kätyreitään vastaan. Sarjaan on ilmestynyt suomeksi jo huikeat 14 kirjaa ja se on kerännyt mittavan fanijoukon ympärilleen ympäri suomen. Monien fanien hyllyistä löytynee kaikki suomennokset, mukaanlukien omastani.

Kirjaa alunperin suomentanut Basam Books/Viisas elämä on uudistanut oman kustantamonsa sisältöä ja tällä hetkellä vuosittain suomennetut BDB-kirjat ovat tauolla koska kirjan jatkoa kuulemma pohditaan.

Minusta tässä ei ole mitään pohdittavaa. Liian moni hyvä kirjasarja on lopetettu kesken ja fanit on petetty tätä kautta. En jaksa uskoa, että sarjaa olisi suomennettu näinkin pitkälle, jos se ei menestyisi. Tämän adressin kautta tavoitteena on kerätä ihmisiä ympäri suomen antamaan äänensä tälle sarjalle ja osoittamaan, että meitä on paljon. Emme halua, että sarjan tarina päättyy vielä!

Allekirjoita tämä adressi

Allekirjoittamalla tämän adressin annan luvan siihen, että Lukutoukka voi luovuttaa tällä lomakkeella antamani tiedot päätöksentekijöille.


TAI

Saat sähköpostiviestissä linkin vahvistaaksesi allekirjoituksesi. Varmistaaksesi, että saat lähettämämme viestit, lisää info@adressit.com yhteystietoihisi tai turvallisten lähettäjien listalle.

Huomaathan, ettet voi vahvistaa allekirjoitustasi vastaamalla tähän viestiin.
Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…