Bussi 57

Bussi 57 kulkemaan myös Itäkeskukseen


Helsingin bussilinja 57 oli toimiva ja tärkeä liikenneyhteys muun muassa Käpylän ja Oulunkylän asukkaille sekä Koskelan sairaalassa käyville. Koskelan sairaalan pysäkiltä matka taittui Itäkeskukseen 15 minuutissa, jopa alle.

HKL muutti bussireittiä, niin että linja 57 ei enää liikennöi Itäkeskukseen vaan sen päätepysäkki on Viikki, Latokartano. Matkustajia kehotetaan vaihtamaan bussia no 550 tai no 68 ja jatkamaan niillä matkaa Itäkeskukseen ja päinvastoin.

Henkilöille, jotka käyvät työssä, harrastuksissa tai kaupoissa Itäkeskuksessa, on bussilinjojen vaihto hankalaa ja tien vieressä joutuu odottelemaan yhteensä neljä kertaa. Bussiyhteyksien heikentäminen on ristiriidassa kaupungin tavoitteeksi ilmoittaman joukkoliikenteen suosimisen ja yksityisautoilun vähentämisen kanssa.

Parin vuoden kuluttua valmistuu uusi tasoristeys. Samalla bussin 57 reittiä aiotaan jatkaa Kontulaan. Reitti ei jatkossakaan tule menemään Itäkeskuksen kautta.

Vetoamme Helsingin seudun liikenne –kuntayhtymään ja Helsingin kaupungin edustajiin HSL:n johdossa, että bussi no 57 palautetaan mitä pikemmin takaisin reitille Munkkivuori-Itäkeskus, suoraan Käpylästä Itäkeskukseen ja päinvastoin, ilman vaihtoja.

Allekirjoita tämä adressi

Allekirjoituksellani hyväksyn, että Leo Partanen välittää nimeni päätöksentekijöille.


TAI
Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…

Facebook
Tulisiko bensaveroa laskea?