Kannabis syöpälääkkeeksi heti!

Kannabiksen on jo vuodesta 1974 lähtien tiedetty parantavan syöpää, ensimmäisen kokeen tiedot tosin takavarikoitiin USA:n liittovaltion huumeviraston toimesta, eikä niitä ole sen koommin nähty. Uusia tutkimuksia on tehty tuon jälkeen ja ne ovat osoittaneet kannabislääkityksen pidentäneen elinikää merkittävästi ja parantaneen täydellisesti osan koe-eläimistä.

Kannabisöljyn tehosta syöpää vastaan on myös anekdoottista evidenssiä, jonka mukaan se on todistettavasti tehonnut melanoomaan, keuhkosyöpään ja terminaalivaiheessa olevaan vatsasyöpään. Näiden potilaiden kerrotaan parantuneen täydellisesti. Mies, joka oli valmistanut öljyn ja antoi sitä ilmaiseksi syöpäsairaille, sai syytteen huumausaineen luovuttamisesta.

Kannabista on käytetty lääkkeenä vuosituhansia, sitä on tutkittu lääketieteen toimesta, eikä sen voida osoittaa aiheuttavan oikein käytettynä mitään terveydellistä haittaa. Kannabikseen on pyritty liittämään tilastotutkimusmenetelmiä väärentämällä mm aivovaurioita, psykoosia, skitsofreniaa ja muita psyyken ilmiöitä, mutta varsinaisen lääketieteen piiristä näille väittämille ei ole löytynyt tukea.

Tämän hetkinen huumausainelaki sekä lääketieteen ja terveydenhuollon politisoituminen ovat luoneet tilanteen, jossa lääkäri voi joutua sovittamattoman ristiriidan eteen. Jos syöpäpotilas, tai lapsipotilaan vanhemmat haluavat käyttää kannabislääkitystä, joutuu lääkäri valitsemaan lain ja valansa velvoitteen välillä. Koska kannabista ei ole hyväksytty syöpälääkkeeksi siitä huolimatta, että sillä on osoitettu olevan tehoa, ja kun aine on laitonta huumausainetta, tulisi lääkärin estää lääkitys. Lääkärin vala kuitenkin velvoittaa hänet perustamaan päätöksensä ainoastaan tieteeseen, ammattitaitoonsa ja potilaan etuun. Laki vaatii häntä estämään lääkityksen ja vala sallimaan sen ja avustamaan siinä tiedoillaan ja ammattitaidoillaan.

Kannabiksen on todettu estävän syöpäkasvainten verenkierron kehittymistä, jolloin kasvain ravinnon puutteessa kuolee. Synteettiset syöpälääkkeet toimivat useimmiten samalla tavalla. Kannabiksen ainoa tunnettu haittavaikutus on lievä päihtymys, joka heikkenee päivittäiskäytössä toleranssin rakentuessa nopeasti. Synteettisillä syöpälääkkeillä tiedetään olevan runsaasti vakavia haittavaikutuksia. Syöpälääkkeeksi soveltuvaa kannabisöljyä on erittäin helppo ja halpa valmistaa, eikä voi luonnon molekyylinä olla patenttisuojattu.

Miksi kannabisöljyä sitten ei käytetä syövän lääkehoitona. Kannabis on villi kilpailija syövän patenttilääkkeille, joiden katteet ovat huimat ja tulevaisuuden kasvunäkymät loistavat. Kannabiksen vapaa lääkekäyttö heilauttaisi rajusti suurten lääketeollisuusyritysten pörssikursseja. Kannabiksen lääkekäytön kieltäminen hyödyttää niitä, maksajina on suomalainen veronmaksaja ja ne vakavasti sairaat suomalaiset, joilta tämän politiikan seuraaminen kieltää yhden toivonkipinän.

Mikä tätä maata oikein vaivaa, onko rähmälläänolosta tullut jonkinlainen maan tapa? Eikö Suomi ole suvereeni maa, joka saa määrätä itse terveydenhuoltopolitiikkansa? Mikä teitä suomalaisia oikein vaivaa, annatteko todella poliitikkojen ja lääkäreiden viedä teitä tässä asiassa kuin pässiä teuraaksi? Minä ainakin olen tällaisesta sikailusta niin suivaantunut, että luopuisin kansalaisuudesta sovittamattoman eettisen ristiriidan vuoksi jos se olisi mahdollista. Tämä siksi, että ainoa eettinen ohjeeni, joka merkitsee minulle jotain yhtä pyhää kuin uskonto siihen taipuvaisille, on "Suojele elämää." Maa, jonka poliittinen johto ja lääkärikunta asettavat kansainvälisen suurteollisuuden taloudelliset intressit kuolemansairaiden maanmiestensä ihmisarvon edelle, ei voi olla minun isänmaani.

Koska tieteellinen näyttö osoittaa tehoa, mutta ei haittoja, vaadin lääkäreitä toimimaan valansa mukaisesti elämää suojellen ja vaatimaan syövän kannabishoidon aloittamista välittömästi. Tällaisen hoidon käyttäminen näillä tieteellisillä perusteilla on parempi vaihtoehto kuin hoitamatta jättäminen ja siksi potilaan edun mukaista, joka saa olla ainoa ohjenuora lääkärin toiminnalle.

- Valtion on perustettava välittömästi kannabiksen tuotantolaitos, jossa tuotettua kannabisöljyä annetaan jokaiselle syöpään sairastuneelle, jos hän sitä toivoo.

- Laitoksessa on ryhdyttävä tuottamaan valikoituja Cannabis Sativa ja Cannabis Indica lajikkeita tieteellistä tutkimusta varten.

- Suomessa on aloitettava eläinkokeet, jotka selvittävät, onko eri kannabislajikkeiden erilaisella kannabinoidiyhdistelmillä erilaisia vaikutuksia syöpälajeihin.

- Ensimmäinen lääke-erä olisi potilaiden käytössä alle neljässä kuukaudessa ja hoito kestää 3kk.

Allekirjoita tämä adressi

Allekirjoittamalla tämän adressin annan luvan siihen, että Kari Luoto voi luovuttaa tällä lomakkeella antamani tiedot päätöksentekijöille.


TAI

Saat sähköpostiviestissä linkin vahvistaaksesi allekirjoituksesi. Varmistaaksesi, että saat lähettämämme viestit, lisää info@adressit.com yhteystietoihisi tai turvallisten lähettäjien listalle.

Huomaathan, ettet voi vahvistaa allekirjoitustasi vastaamalla tähän viestiin.
Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…

Facebook
Onko oikein, että asevelvollisuus koskee vain miehiä?