DIY-skeittiparkki Leinelään

Tarkoituksena on löytää paikka DIY-skeittiparkille eli tee-se-itse-skeittiparkille Leinelästä tai lähistöltä. Ajatuksena on saada hanketta varten tontti vuokrattua kaupungilta edullisesti ja sen jälkeen aloittaa rakentaminen talkoovoimin.

Toiminta tulee olemaan omaehtoista ja osallistavaa. Rahoitus tullaan hankkimaan talkooporukalla ja rahoitukseen osallistuminen tulee olemaan vapaaehtoista. Mukana voi siis olla vaikka rahaa ei olisikaan. Hanke tulee etenemään sitä mukaa, kun rahaa saadaan kerättyä rakennusmateriaaleihin ja talkooporukalla on aikaa rakentaa.

Esimerkkiprojektina toimii Suvilahden skeittiparkki Helsingissä, jonka rakentamisessa olen itsekin ollut mukana. Kyseiseen hankkeeseen voi tutustua vaikkapa täällä: https://tekniikanmaailma.fi/nain-syntyi-suvilahden-suosittu-tee-se-itse-skeittiparkki-nyt-se-vaarassa-jaada-jyran-alle/ . Ajatus on sama. Kunhan saadaan paikka, mihin rakentaa, niin aletaan hommiin.

Tämä olisi hyvä keino osallistaa nuoria skeittareita ja skeittauksesta innostuneita ja saada heidät mukaan rakentamaan. Nyt nuoret pyörivät parkkihalleissa, koska muuta paikkaa tai tekemistä ei ole. Tämä projekti tarjoaisi heille tekemistä, jonkin ajan päästä harrastuspaikan sekä parhaassa tapauksessa ammattiosaamista rakentamisesta. Itse olen koulutukseltani rakennusinsinööri ja ollut mukana vastaavissa DIY-projekteissa töiden lisäksi, joten jonkin verran osaamista rakentamisesta löytyy omasta takaa ja yhdessä opitaan varmasti paljon lisää.

Tehdään yhdessä muutos siihen, että Leinelässä ei ole nuorille juuri mitään tarjolla.


Niila Kunnari, Leinelä DIY (ei vielä rekisteröity yhdistys, mutta sellainen tullaan perustamaan, jos hanke saadaan etenemään)    Ota yhteyttä adressin tekijään

Allekirjoita tämä adressi

Allekirjoittamalla tämän adressin annan luvan siihen, että Niila Kunnari, Leinelä DIY (ei vielä rekisteröity yhdistys, mutta sellainen tullaan perustamaan, jos hanke saadaan etenemään) voi luovuttaa tällä lomakkeella antamani tiedot päätöksentekijöille.


TAI

Saat sähköpostiviestissä linkin vahvistaaksesi allekirjoituksesi. Varmistaaksesi, että saat lähettämämme viestit, lisää info@adressit.com yhteystietoihisi tai turvallisten lähettäjien listalle.

Huomaathan, ettet voi vahvistaa allekirjoitustasi vastaamalla tähän viestiin.

Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…

Facebook