Ei rakentamista Elielinaukiolle!

 

Ilmarinen, Kesko ja SOK ovat, kaupungin suosiollisella tuella, rakentamassa Elielinaukiolle massiivisen uudisrakennuksen, joksi projekti valitsi Klyygan. Arvioinnin mukaan se "korostaa kilpailualueella kohtaavaa koordinaatistoa".

Aiemmin kerätyt kaupunkilaisten kommentit olivat enimmäkseen tällaista rakentamista vastaan. Kilpailutuksessa ei edes tutkittu asukkaille mieluisinta vaihtoehtoa: ei rakenneta mitään, puisto olisi paras. Ketkä ovat päättäneet että Elielinaukio on rakennusmaata?

Kaikesta huolimatta ja kaikessa hiljaisuudessa projekti on edennyt.  Kysymykseen miksi ei saa vastausta. Mihin keskustassa tarvitaan uusia kauppoja ja toimistoja kun entisetkin ovat vaikeuksissa? Se, että rakentaminen (lue:uusi kauppakeskittymä) " elävöittää", ei riitä.  Ei riitä sekään että voittajaksi paljastui ikoninen arkkitehtitoimisto. Suunniteltu rakennus on yksinkertaisesti väärässä paikassa.

Me allekirjoittaneet vastustamme massiivista rakentamista Elielinaukiolle ja haluamme puita ja  avointa tilaa myös keskustaan.


Kaija Kattelus-Sörlie    Ota yhteyttä adressin tekijään

Allekirjoita tämä adressi

Allekirjoittamalla tämän adressin annan luvan siihen, että Kaija Kattelus-Sörlie voi luovuttaa tällä lomakkeella antamani tiedot päätöksentekijöille.


TAI

Saat sähköpostiviestissä linkin vahvistaaksesi allekirjoituksesi. Varmistaaksesi, että saat lähettämämme viestit, lisää info@adressit.com yhteystietoihisi tai turvallisten lähettäjien listalle.

Huomaathan, ettet voi vahvistaa allekirjoitustasi vastaamalla tähän viestiin.
Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )