EI Rauman Lyseon lukion pakkosiirrolle Otan kiinteistöön

 

Rauman kaupungin ns. tilatoimikunta on tehnyt 15.12.2014 päätöksen Rauman Lyseon lukion muuttamisesta Otan koulun kiinteistöön syksyksi 2015. Annettu aikataulu on mahdoton toteuttaa, koska ne vähimmäisedellytykset, joiden pitää olla kunnossa lukion toiminnan turvaamiseksi ja edelleen kehittämiseksi eivät ole toteutuneet eivätkä kyseisellä aikataululla voikaan toteutua.

 

Mainitut edellytykset ovat seuraavat:

1.      Riittävät luokkatilat ajanmukaisella opetusteknologialla,

2.      750 opiskelijan lukiota varten ruokala, jonne mahtuu kerralla 200 ruokailijaa,

3.      opettajainhuone 45 opettajalle,

4.      lukion välittömässä läheisyydessä liikuntasali, joka soveltuu sähköisen yo-kirjoituksen toteuttamiseen sekä erilaisten tapahtumien järjestämiseen,

5.      riittävät paikoitustilat ja

6.      sisäilman laadun tulee olla kunnossa.

 

Me allekirjoittaneet emme hyväksy kyseistä päätöstä ja vastustamme yleensäkin lukion toiminnan siirtämistä nykyisistä hyvin toimivista tiloista Otan kiinteistöön.

 

 

 

Allekirjoita tämä adressi

Allekirjoittamalla tämän adressin annan luvan siihen, että Ilkka Koivusalo voi luovuttaa tällä lomakkeella antamani tiedot päätöksentekijöille.


TAI

Saat sähköpostiviestissä linkin vahvistaaksesi allekirjoituksesi. Varmistaaksesi, että saat lähettämämme viestit, lisää info@adressit.com yhteystietoihisi tai turvallisten lähettäjien listalle.

Huomaathan, ettet voi vahvistaa allekirjoitustasi vastaamalla tähän viestiin.
Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…

Facebook
Tulisiko lakko-oikeutta rajoittaa?