Ei siltaa Särkänniemeen

 Särkänniemen alueen kehityssuunnitelmissa ja siihen liittyvässä  kaavaratkaisussa on paljon hyvää ja mahdollistaa alueen monipuolisen kehittymisen. Kaava-alueen alalaidassa, lahden pohjukassa olevalle keltaiselle alueelle suunnitellaan hotellia, järviluontokeskusta ja jonkinlaista lasten "vekkulaa". Vaikuttaa ihan hyvältä toteutuessaan.

Sitten tämä suunnitelman mielestäni huono ajatus. Lahden yli pitäisi tehdä silta.  Sillan tarkoitus on lyhentää Särkänniemeen tulevien ihmisten kävelymatkaa. Sillan rakentaminen ja sijoittaminen kyseiseen paikkaan tarkoittaa pohjoispuolella olevien laituripaikkojen siirtämistä ja uusien satamarakenteiden tekoa kuvan koilliskulmaan. Nykyisen pohjoispuolella olevan veneiden polttoainejakelun siirtämistä johonkin, aukion rakenteiden muutoksia, nykyisten venepaikkojen siirtämistä ym. Isompien alusten operointi vaikeutuisi ja veneilyn kehittämismahdollisuudet heikkenisivät ratkaisun myötä.

Kustannukset mainitsemilleni muutoksille olisivatn. 6milj. euroa ja nämä tulisivat Tampereen kaupungin ja veronmaksajien maksettavaksi.

Ei vielä ole tietoa, miten museovirasto suhtautuu perinteikkään sataman muutoksiin, mutta ei pilata perinteistä, kulttuurihistoriallisesti arvokasta Mustalahden satama-aluetta turhalla, miljoonia maksavalla siltahankkeella.

 

 

 Särkänniemi.jpg

Allekirjoita tämä adressi

Allekirjoittamalla tämän adressin annan luvan siihen, että Ilpo Sirniö voi luovuttaa tällä lomakkeella antamani tiedot päätöksentekijöille.


TAI

Saat sähköpostiviestissä linkin vahvistaaksesi allekirjoituksesi. Varmistaaksesi, että saat lähettämämme viestit, lisää info@adressit.com yhteystietoihisi tai turvallisten lähettäjien listalle.

Huomaathan, ettet voi vahvistaa allekirjoitustasi vastaamalla tähän viestiin.
Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…