Eksoten päivätoiminta säilytettävä

Adressi Eksoten päivätoiminnan jatkamisen puolesta - Puolustamme Eksoten päivätoimintapisteiden toiminnan jatkamista. Päivätoimintapäivä on kotona asuville vanhuksille viikon kohokohta. He saavat virikkeitä, keskusteluseuraa ammattitaitoisten hoitajien ohjauksella. Heidän terveydentilan muutokset huomataan ajoissa.

He saavat tarvittaessa saunotus/suihkutusapua. Heille järjestetään viriketoimintaa niin tietovisojen, jumppahetkien kuin seurakuntien pitämien hartaushetkien kautta. Yhteiset ruokailut ja kahvihetket toisten kanssa jutustellen piristävät.

Eksoten kaavailut, että vapaaehtoiset hoitaisivat ammattilaisten tekemän vastuullisen työn, on vastuutonta. Vanhuksia ei saa myöskään sulkea koteihinsa nettiyhteyksien päähän, joita he eivät välttämättä osaa käyttää. Vapaaehtoisella pohjalla oleva toiminta vaatisi kuitenkin kuljetukset ym. Vanhus tarvitsee arvostusta ja ihmisen, jonka kanssa jakaa ajatuksensa, pelkonsa ja toiveensa. Päivätoiminnalla tuetaan myös omaishoitajia, jotka voivat hengähtää edes sen hetken, kun hoidettavansa ovat päivätoiminnassa.

Allekirjoita tämä adressi

Allekirjoittamalla tämän adressin annan luvan siihen, että Maarit Hirvi voi luovuttaa tällä lomakkeella antamani tiedot päätöksentekijöille.

Emme näytä sähköpostiosoitettasi julkisesti verkossa.

Emme näytä sähköpostiosoitettasi julkisesti verkossa.Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…