YLE-vero lakkautettava

Kommentoitu viesti

Maksa vain pakolla,tai sinulta otetaa kaikki pakolla.

#1 YLE-vero lakkautettava

12.03.2013 09:05

Silloin,kun kyseessä on yhteiskunnan vääristymä,tehdään tiktatuuria.On oikein maksattaa kuluttajalla se mitä haluaa,eikä kaikilla,sitä mitä sitten rahoilla hankitaan.Nee keit ja muut pakolaiset saavat palvelun ilmaiseksi.Mutta Suomalaisilla maksatetaan kaikki kalliit Amerikkalaisetkin tappaja,tussari elokuvat,joista sitten nee kerit oppivat rikollisuuden perusteitakin.Tussareiden kanssahan soumesa leikitään,kun se muka on pakolaisista kivaa ajanvietettä,romurallien ohella.
Puuttuu tarkka tuote ja laatu selostus ostetusta tuotteesta.Täytyisi tietää mistä ja minkäverran maksaa,laissa ei varmaankaan ole ylärajaa nostollekaan asetettu.

Vastaukset

Seppo Haavisto

#17 Re: YLE-vero lakkautettava

2020-03-23 12:37:24

#1: Maksa vain pakolla,tai sinulta otetaa kaikki pakolla. - YLE-vero lakkautettava 

Paljon joutavaa väkivaltaa ja jenkkiläistä pyssynpaukkeen ihannointia. Pahinta on kuitenkin aivopesu, josta siitäkin joudumme maksamaan. Viherkomukat siellä jylläävät ja pikkusen saavat muutkin hallituspuoleet ääntään kuuluviin, mutta oppositio, varsinkin perussuomalaiset ovat kokonaan poispyyhittyjä ohjelmistosta. Pahinta on kuitenkin maailman suurimman valeoperaation "Ilmastonmuutos" markkinointi. Tämän markkinoinnin vauhdittamiseksi ovat G. Soros ja Jeff Bezos lahjoittaneet yhteensä 20 miljardia$ (20 000 000 000) käytettäviksi lahjuksiin. Kyllä Ylen dirikat ovat osansa saaneet, ei muuten markkinointi niin hyvin sujuisi!!