YLE-vero lakkautettava

Vuonna 2012 tv-lupa maksoi vielä 252,25€. Sekin oli kohtuullisen suuri maksu yhdeltä taloudelta. Lupamaksun korvannut Yle-vero lisäsi entuudestaan Suomessa jo niin tutuksi käynyttä kansalaisten välistä epätasa-arvoa.Ylen karkean laskelman mukaan veron suuruus määrittyy tulojen mukaisesti niin, että vero liikkuu 68€-140€ välillä.Positiivisena puolena on hehkutettu että sinkkutaloudet ja aivan pienituloiset säästävät maksussa. Kuitenkin taas on jätetty huomioimatta keskituloisten perheiden maksuosuus. Jos puolisot maksavat kummatkin 140€, mutta taloudessa sattuukin asumaan vielä aikuisia lapsia niin pahimmassa tapauksessa maksu voi kiivetä huomattavasti ylitse tuon vanhanaikaisen tv-luvan tasosta. Suomi on toistuvasti kiirehtinyt siirtymään edelläkävijänä digitaalisessa viestinnässä ja tekniikassa, joten varmasti television katseluun voivat lainsäätäjämme laatia tasapuolisen maksuperiatteen. Kuten esimerkiksi muiden kanavapakettien tapaan maksulliset katselukortit tai vastaavat.Samalla asiakas voi valita sisältöä mitä haluaa Ylen tarjonnasta mahdollisesti katsoa.  Allekirjotuksellasi voimme viedä tätä asiaa eteenpäin ja vaatia edustuslaitostamme ottamaan uudelleen käsittelyynsä maksun, joka tällä hetkellä on täysin epätasa-arvoinen.

Lisätietoa yle-verosta saa niin ylen kuin verohallinnon sivuilta, tervemenoa tutustumaan miten kansaa nyljetään!

Allekirjoita tämä adressi

Allekirjoittamalla tämän adressin annan luvan siihen, että Päivi Isoviita voi luovuttaa tällä lomakkeella antamani tiedot päätöksentekijöille.


TAI

Saat sähköpostiviestissä linkin vahvistaaksesi allekirjoituksesi. Varmistaaksesi, että saat lähettämämme viestit, lisää info@adressit.com yhteystietoihisi tai turvallisten lähettäjien listalle.

Huomaathan, ettet voi vahvistaa allekirjoitustasi vastaamalla tähän viestiin.
Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…

Facebook
Pitäisikö maataloustukea pienentää?