Itä-Helsingin musiikkikoulun yhtenäiskouluna säilymisen puolesta

Kommentoitu viesti


Vieras

#5

14.03.2013 09:49

Olisi mukava saada linkki päätökseen ja sen perusteluihin. Addressin teksti antaa sangen yksipuolisen näkökulman päätökseen. Jos uskoo argumenttiinsa, pitäisi uskaltaa julkistaa myös vastakkaiset argumentit.

Vastaukset

äiti

#6 Re:

2013-03-14 10:18:25

 

Valitettavasti vanhemmille ei ole kerrottu mikä taho ja minkä perustein on päätöksen tehnyt. Rehtori on yhdessä sivulauseessa ilmoittanut että niin tulee todennäköisesti tapahtumaan. Asiasta tulossa 25.3. infotilaisuus, toivottavasti selviä lisää.

Susse Huhta

#8 Parakista pyritään eroon

2013-03-18 17:07:17

#5: -

Vastakkaisina "argumentteina" on varmastikin vain se, että koulun pihaalueella olevasta parakkirakennuksesta halutaan eroon. Siinä on kaksi luokkatilaa. Tätä asiaa vastaan on taisteltu jo kerran aikaisemminkin, ja nyt siis uudestaan. Musiikkiopiston yhteyteen on jo ollut suunnitelma siipirakennukselle, jonka valmistumisen jälkeen parakkia (joka sijaitsee puistoksi kaavoitetulla tontilla) ei enää tarvittaisi, mutta rahaa siiven toteuttamiseen ei missään vaihessa saatu. Virkamiesten ja ehkä poliitikkojenkin papereissa 5.- ja 6.-luokkalaisten siirtäminen muualle näyttää ilmeisesti oikein näppärältä ratkaisulta, mutta he eivät tiedäkään koulun toiminnasta hölkäsen pöläystä. Siksi siitä on heille kerrottava.