Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti


Vieras

#1685

23.03.2013 16:41

Ihmeellistä, miten Suomestakin löytyy tällaista sakkia. Homousko sairaus? Vaikea ymmärtää, miten näin kehittyneessä maailmassa vaikuttavat näin arkaaiset asiat. Uskontoa pahempaa sairautta tämä maailma ei ole koskaan kohdannutkaan. Palvotte kuvitteellista Jumalaa, jonka olemassaoloa ei ole todistettu. Uskotte asioihin, jotka eivät ole todellisia. Eikö se ole mielen sairaus, hulluutta? Miksi ihmiset torjuvat esimerkiksi skitsofreenikot ja yleistävät heidät muille vaarallisiksi ja väkivaltaisiksi, kun he hyväksyvät uskonnoksi kutsutun harhan ja uskon asioihin, joille ei ole todisteita. Sinulle on puhunut Jeesus Kristus ja kertonut lopun ajoista? Hupsua, kuulostaa ihan skitsofreenikolta. Ja hehän ovat vain hulluja jotka pitää laittaa lukkojen taakse, eikö? Ihan niin kuin homotkin.

Toisin kuin homoudesta, uskosta voi "parantua". Siihen ei vaadita mitään muuta kuin rationaalisen ajattelun kykyä ja kykyä kyseenalaistaa. Uskonto ei saavuta mitään, se ei saa lentokonetta lentämään eikä paranna ihmisiä. Toisin kuin tiede.

Vastaukset

Hihhuli

#1697 Re:

2013-03-23 17:10:46

#1685: -

1. Korinttolaiskirje 1:18:  Puhe rististä on hulluutta niiden mielestä, jotka joutuvat kadotukseen, mutta meille, jotka pelastumme, se on Jumalan voima.

Tunnen henkilökohtaisesti elävän Jumalan. En ikinä halua parantua tästä! Tämä on parasta mitä minulle on koskaan tapahtunut!  Saada Pyhän Hengen Sinetti ja iankaikkinen luxuselämä taivaassa - LAHJANA - ARMOSTA - ja Kuninkaitten Kuningas kulkemaan vierellä 24 tuntia vuorokaudessa - Hän on ystävä, auttaja ja lohduttaja!  Toivottavasti tulet tuntemaan hänet joskus, koska muuta tietä ei taivaaseen ole.  Kuoleman jälkeen se on myöhäistä - sinä teet valinnan tässä elämässä.