Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti

Heikki

#3184 Re: Miksi kirkkoon?

26.03.2013 19:44

#3166: - Miksi kirkkoon? 

 

>>Mikä ihme hinku homoilla tai lesboilla on kirkon virkoihin<< Kuuluu osana homojen ja lesbojen USA:ssa tehtyyn suunnitelmaan. He haluisivat harjoittaa haureutta hyvällä omallatunnolla, mutta eivät voi. Tavoitteeseen pääsemiseksi he pyrkivät mediaan ja virkoihin, jotta homous voitaisin esittää muille kansalaisille hyväksyttävänä asiana. Valitettavasti ihmisten hyväksyntä ei tuo homoille hyvää omaatuntoa, koska he voivat Raamatun sanasta todeta olevansa syntisiä. Tästä syystä myös kirkkoon tarvitaan homoja, jotka yrittävät muuttaa Raamatunkin mieleisekseen. He eivät vain ymmärrä, että Jumalan Sana on muuttumaton, eikä katoa ikinä tekivätpä he mitä tahansa. He eivät voi saada rauhaa sisinpäänsä niin kauan, kun ovat Jumalan vihollisia, eivätkä nöyrrynja tee parannusta Herran edessä, syntejään anteeksi anoen. Taistelu avioliittolaista on heidän osaltaan kuin Don Quihotten taistelu tuulimyllyjä vastaan - yhtä turha ja tulokseton.

Vastaukset

Yamk-sosionomi

#3190 Re: Re: Miksi kirkkoon?

2013-03-26 20:02:35

#3184: Heikki - Re: Miksi kirkkoon?

Aamen! Ollaan samalla aaltopituudella.

Minusta ihmisten tulisi erottaa, että homot ovat ihmisinä tasa-arvoisia. Ei pidä sekoittaa ihmisarvoa ja tekoja.

Hekahetero

#3195 Päätös on tehty, Näkemiin!

2013-03-26 20:20:37

#3184: Heikki - Re: Miksi kirkkoon?

Voi hyvä ihme tätä keskustelua, jossa ei näytä olevan kuin "salaliittoteorioita"  nk. raamatullisessa hengessä seksuaalivähemmistöjä vastaan.

Olenkohan, en ehkä vain ole nähnyt, viimeaikaisissa viesteissä yhtään sellaista mielipidettä, jossa oltaisiin toiselta puolen tuomittu tai kielletty meiltä heteroilta oikeuttamme avioliittoon?

Tuntuu todella ikävältä tällainen adressi, jonka perusteet eivät nojaa muuhun kuin kiihkouskovaiseen mantraan. Luulen, että tämä juttu päättyy nyt tähän. Menen allekirjoittamaan sen kansalaisaloitteen tasa-arvoisesta avioliitosta. Tätä täällä olevaa ei voi ottaa vakavissaan heteroisäkään.

Elätte niin kaukana todellisesta rakkaudesta ja välittämisestä ja empatiasta, kaikesta joka on oikeasti hyvää ja pelastaa ihmisen. Todellisen Jumalan kuvan.

taku

#3203 Re: Re: Miksi kirkkoon?

2013-03-26 20:28:21

#3184: Heikki - Re: Miksi kirkkoon?

Homo voi haluta papiksi samasta syystä kuin heterotkin ja minusta heidän tulee päästä papiksi siinä missä heterojenkin.Kaikki olemme tehneet jotain syntiä enkä minä ainakaan voi sanoa että omat syntini olisivat pienemmät kuin homojen synnit.