Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti

ei tälle adressille!

#5800 Re: Re: Re: Re: Re: HESARI TÄNÄÄN

03.04.2013 09:19

#5795: - Re: Re: Re: Re: HESARI TÄNÄÄN

En tiedä riittävästi päätöksestä, järjestön tarkoitusperistä tai toiminnasta voidakseni ottaa mitenkään kantaa siihen, että oliko päätös oikeudenmukainen vai ei. Etujärjestö ei välttämättä tarkoita, että halutaan ajaa vapaita oikeuksia lasten raiskaamiseen. Tietenkään en hyväksy lasten raiskaamista.

Asiaa sivuten, pedofiliassa EI ole kahden aikuisen ihmisen välinen suhde, joka ei aiheuttaisi kummallekaan osapuolelle vahinkoa. Lakialoitteella tasa-arvoisesta avioliitosta haetaan tasa-arvoisia oikeuksia kahdelle henkilölle, jotka molemmat ovat suostuvaisia solmimaan avioliiton. Niin kauan kun kummallekaan osapuolelle ei muodostu mitään haittaa suhteesta (ulkopuolisen yhteiskunnan mahdollinen syrjintä poislukien), en näe mitään syytä evätä tasa-arvoisia oikeuksia keneltäkään. Pedofiliassa kyse ei ole tästä, vaan lapselle tulee tästä aina vahinkoa.

Vastaukset

Jamo

#5801 Re: HESARI TÄNÄÄN

2013-04-03 09:28:22

#5800: ei tälle adressille! - Re: Re: Re: Re: Re: HESARI TÄNÄÄN

Tuleeko lapselle vahinkoa kun lapselle kerrotaan miten lapset tehdään..??

Mitä homo ja lesboparit kertovat uteliaalle lapselle..??

Valehtelevatko päin naamaa pienelle lapselle..??

Mitä sitten kun lapsi kysyy missä minun isä/äiti on..jos adoptiot sallitaan..??

Mitä homot ja lesbot vastaavat kun lapsi kysyy: Oletteko normaaleja kun ette ole eri sukupuolta ja olette kuitenkin yhdessä..??

Kannatatko tasa-arvoa (pedofileille?)

#5833 Re: Re: Re: Re: Re: Re: HESARI TÄNÄÄN

2013-04-03 11:53:09

#5800: ei tälle adressille! - Re: Re: Re: Re: Re: HESARI TÄNÄÄN 

 En ole koskaan ajatellut, että avioliitto olisi vain niiden kahden asia, jotka menevät naimisiin. Se koskettaa kaikkia ihmisiä, jotka elävät heifdä lähellään ja ennen kaikkea liitosta mahdollisesti syntyviä lapsia.

Homot tuntuvat ajattelevan länsimaiseen tapaan, että yksilöt saavat tehdä mitä vain eikä se kuulu kellekään. Mutta totuus on , että jokainen yksilö, joka elää sellaisessa paikassa kuin yhteiskunta, on velvollinen huomioimaan omien yksilöllisten ratkaisujen vaikutusta muihin. Tämä ajattelu on idän maissa yleisempää.

Eduskunnassa homoliittoja on kannattanut alle 100 - oliko se 76 henkilöä. Eduskunta säätää lait ja eduskunnan valitsee kansa. Gallupit eivät säädä lakeja eivätkä ne edes voita vaaleja.