Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti


Vieras

#6695 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hiljainen varmuus

05.04.2013 21:26

#6694: tero p. - Re: Re: Re: Re: Re: Hiljainen varmuus

Vastaat kuin homolehden ohjeessa kehoitetaan. Kaikki homoutta vastustajat tulee saada kuvattua rasisteiksi. Itse teette juuri kuin homolehtenne opastaa. Homous tulee näyttää positiiviselta. Toisten todisteet tulee kumota ilman keinoja kaihtamatta. Onko sulla kotona peiliä. Mene hyvä ystävä peilin eteen ja kato kuka siellä suu vaahdossa puuhuu niinkuin on opetettu. Herää hyvä ystävä.

Vastaukset

tero p.

#6696 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hiljainen varmuus

2013-04-05 21:29:29

#6695: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hiljainen varmuus

HAha. Ok.

 

Mikäs tämä "homolehti" muuten on?


Vieras

#6726 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hiljainen varmuus

2013-04-06 07:19:52

#6695: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hiljainen varmuus

"Vastaat kuin homolehden ohjeessa kehoitetaan. Kaikki homoutta vastustajat tulee saada kuvattua rasisteiksi. Itse teette juuri kuin homolehtenne opastaa."

Ensinnäkin on huomattava, että tasa-arvoisen avioliittolain kannattajat eivät tietenkään kykenisi aivan itsenäisesti asialliseen ja pilkkalauluttomaan keskusteluun, jollei takana olisi kansainvälisen homosalaliiton kirjallista ohjeistusta siitä, että kirjoittajat muistavat pysyä edes jotenkin tolkuissaan ja argumentoida sanottua eikä sanojaa.

Toisekseen merkillepantavaa on, että homoliittojen vastustajien kirjallisen ulosannin taso liikkuu paikoittain niin matalalla, ettei taustalla takuulla ole minkäänlaista koodistoa joka kertoisi, miten asioista keskustellaan ainakin lähes sivistyneesti. Adressissa esiintyvät alatyylin vaalijat ovatkin siten tässä suhteessa todellisia vapaa-ajattelijoita.