Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti


Vieras

#6782 Re: Laari ropisee!

06.04.2013 09:50

#6778: - Laari ropisee!

"Vaikka tätäkin adressia vastaan ovat homouden kannattajat lähteneet vimmatusti hyökkäämään ja nokkelilla sanakäänteillään yrittävät joka mutkassa aina kääntää homoseksuaalisuuden harjoittamisen "täysin normaaliksi" käyttäytymiseksi, ovat he kuitenkin ilmiselvästi jääneet altavastaajiksi."

Ahaa, no, kuulen mielelläni, kuinka kannattajat ovat "jääneet altavastaajiksi" esimerkiksi seuraavista teemoista keskusteltaessa:

- avioeron kieltäminen epäraamatullisena

- homoseksuaalisuus tietoisena valintana vs. homoseksuaalisuus yksilön vaikutuksen ulkopuolella olevana seikkana

- nykyavioliittolainsäädännön avioitumisperusteiden epätasa-arvoisuus

- "homopropagandaoppia" koskeneen Guide-lehden artikkeli ja sen merkitys

- Jumalan näkemys kehitysvammaisista epäpuhtaina ja saastaisina

- allekirjoittajien määrän vertaaminen kansalaisaloitteen ja tämän adressin kesken

- tiettyjen kristittyjen kirjoittajien fiksaatio anaaliyhdyntäkuvauksiin sekä salaliittoteorioihin.

Minusta kun näyttää tätä addressia lukeneena siltä, että heti kun vastapuoli lyö faktat pöytään, liittojen vastustajat luikkivat tiehensä. Korjaa toki jos olen väärässä.

Vastaukset

Heikki

#6784 Re: Re: Laari ropisee!

2013-04-06 09:55:00

#6782: - Re: Laari ropisee! 

 

Homoliittojen puolustajat ovat selvästi luikkineet pakoon tai ryhtyneet nimittelemään kirjoittajia, kun eivät ole pystyneet kumoamaan miehen ja naisen välisen avioliiiton puolustajien argumenttejä, tässä keskusteluketjussa.

Vieras

#6872 Re: Re: Laari ropisee!

2013-04-06 12:03:01

#6782: - Re: Laari ropisee! 

Homoliittojen kannattajat, kuten sinäkin arvoisa anonyymi ”Brutukseni”, ovat valitettavan usein jääneet argumentteinensa tallaamaan paikalleen ”luuppiin”, toistamalla kuuliaisesti sen propagandaopin mukaisia vakuuttavan kuuloisia ”faktoja”, joilla homoseksuaalisuuden nostattajat (globaalisti) yrittävät saada omat tavoitteensa toteutetuksi, ja josta Guide-lehden artikkelin kohdat olivat vain yksi esimerkki, joka pääsi vuotamaan julkisuuteen.

Homopropagandan eräs parhain oivallus on ollut se, että homoliittoja on lähdetty voimakkaasti markkinoimaan tasa-arvovaatimukseen ovelasti naamioituneena. Ja etenkin nuoret on hyvin saatu joukolla mukaan, ”myymällä” heille homoutta uutena ja trendikkäänä parisuhdemuotona, jossa rakkaus ei tunne rajoja. Kukapa tällaista osaisi epäillä huonoksi asiaksi?!

Raapaisu pintaa syvemmälle osoittaa kuitenkin jotain aivan muuta! Sanotaan, että ”sinisilmäisiä on helppo jymäyttää”. Tämä sanonta on valitettavasti osunut hyvin kohdalle homokampanjoinnissa.

Tämän adressin kommentteja lukeneet ovat kuitenkin suurella ilolla voineet todeta kuinka monissa kommenteissa on tuotu esiin monia asiallisia faktoja (joilla en suinkaan tarkoita tiettyjen kirjoittajien ylilyöntejä), joilla ollaan erinomaisesti pystytty perustelemaan ja toteen osoittamaan, että nykymuotoinen avioliitto-instituutio on vain ja ainoastaan naisen ja miehen välinen julkinen liitto.