Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti

Heikki

#6824 Re: Re: Re: Re:

06.04.2013 10:51

#6819: - Re: Re: Re:  

 

Aivan: huorintelijät ja salavuoteutta harjoittaneet muokkasivat lakiamme jo ennen homoja, jotta saisivat paremman omantunnon pahuutensa harjoittamiseen. Lopputulos on nähtävissä jo nyt, lapsista kasvaa narsistisia hirviöitä ilman isää ja äitiä. Jokainen ajaa vain omaa etuaa välittämättä muista. Samoin näistä syntyneet homot ajattelevat vain itseään lakimuutosta ajaessaan, välittämättä lapsista, joilla tulisi olla oikeus syntyä ilman haureutta. Homot vaativat oikeuksiaan, mutta kukaan ei kysy missä on lapsien oikeudet? Enpä ole nähnyt homojen vaativan oikeuksia lapsille, koska oma napa on tärkein, eikä muuta heillä elämässä olekaan. He haluavat oikeuden saada pitää lapsia lemmikkeinään ja viihdykkeenään.

Vastaukset


Vieras

#6826 Re: Re: Re: Re: Re:

2013-04-06 10:52:54

#6824: Heikki - Re: Re: Re: Re: Lopputulos on nähtävissä jo nyt, lapsista kasvaa narsistisia hirviöitä ilman isää ja äitiä.

 

Voitko täsmentää, kenestä on kasvanut narsistinen hirviö? Perustuuko väite ainoastaan omiin kokemuksiisi?


Vieras

#6840 Re: Re: Re: Re: Re:

2013-04-06 11:15:18

#6824: Heikki - Re: Re: Re: Re:

"Samoin näistä syntyneet homot ajattelevat vain itseään lakimuutosta ajaessaan, välittämättä lapsista, joilla tulisi olla oikeus syntyä ilman haureutta. Homot vaativat oikeuksiaan, mutta kukaan ei kysy missä on lapsien oikeudet? Enpä ole nähnyt homojen vaativan oikeuksia lapsille, koska oma napa on tärkein, eikä muuta heillä elämässä olekaan. He haluavat oikeuden saada pitää lapsia lemmikkeinään ja viihdykkeenään."

Lapsistahan nimenomaan välitetään: nyt tasa-arvoisen avioliittolain vastustajat aktiivisesti estävät sateenkaariperheissä olevien lapsien oikeuden kumpaankin heidän kanssaan elävään vanhempaansa.

Oikeus syntyä ilman haureutta kuulostaa ei-kristitylle ihan heprealta. Sama kuin sanoisin, että Heikki ei välitä lapsista ja siksi Heikin oikeus avioitumiseen on otettava pois, koska lapsilla on oikeus syntyä ilman humpanpumppaa. Tai Heikille eivät kuulu samat perusoikeudet kuin muillekin, koska hänen elämästään puuttuu Liiba Laaba Trallallaan pyhitys.

Loppuosa viestistäsi oli ala-arvoinen ja asiaton, eikä ansaitse kommenttia. Sen sijaan muistan mainita sen keskustellessani uskovaisten tuttavieni kanssa sekä niiden kanssa, jotka ehkä haluaisivat identifioitua uskovaisten porukoihin: sinun esimerkkisi on omiaan kääntämään ihmiset pois sinun edustamastasi ajatusmaailmasta.