Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti

rauhoitu ja relaa.

#7705 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: rehellisyyttä nimien keruussa homot

08.04.2013 14:07

#7700: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: rehellisyyttä nimien keruussa homot

Kuuleppa sinä homouskova. Sinä olet ihmisenä ok.

Mutta keskutelusitapasi on toisia epäkunnioittava ja sohit kaikkea mikä ei sulle kelpaa. Sinä olet valinnut tiesi, mutta älä kokoajan vaahtoa siitä homouskosta. Ole homo ihan rauhassa, mutta älä sotke avioliitto keskustelua omiin ongelmiisi. Ole ihan rauhassa ja mene vaikka kirkkoon rauhoittumaan. Sovitaanko niin.

Vastaukset


Vieras

#7708 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: rehellisyyttä nimien keruussa ho

2013-04-08 14:10:55

#7705: rauhoitu ja relaa. - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: rehellisyyttä nimien keruussa homot

Ai keskustelutapa, jossa ei suvaita toisen vastapuolen jatkuvia valheellisia väitteitä onkin epäkunnioittava? Mielestäsi on siis ihan hyväksyttävää, että keskustelukumppani voi suoltaa aivan mitä tahansa ilman perusteluvelvollisuutta tai toisella keskustelijalla olevaa oikeutta kysyä, mihin tämä väitteensä perustaa?

Mitä "omiin ongelmiini" tulee, niin minulla ei ole mitään erityisiä ongelmia, joita olisin tullut "sotkeneeksi avioliittokeskusteluun". Itse keskustelun suhteen minulla on ongelmana kuitenkin epärehelliset keskustelukumppanit, joita toiset vieläpä puolustavat.


Vieras

#7718 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: rehellisyyttä nimien keruussa ho

2013-04-08 14:45:28

#7705: rauhoitu ja relaa. - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: rehellisyyttä nimien keruussa homot 

 

Miten uskovien tulisi keskustella, päästäkseen homojen kanssa samalle ylevälle aaltopituudelle? Tällä tavallako: "Mutta eiväthän kristityt noudata näitä pyhän hengen inspiroimia sääntöjä, joten on mahdollista, että kristityistäkin perheistä tulee ihan normaalipäisiä ihmisiä." "Eli olet yksinkertaisesti sanoen täydellinen tomppeli: lukutaidoton, puhekyvytön, kirjoitustaidoton ja edes alkeellista yleissivistystä vailla. Lisäksi olet epärehellinen valepukki." "Äläpäs kiemurtele, valehtelija." "Pidäpä turpasi kiinni, valehtelija. Jumala vihaa valehtelijoita, ja sinä olet juuri sellainen." "HERÄTKÄÄ!!! TÄMÄN ADRESSIN TARKOITUKSENA ON PYHITTÄÄ KRISTITTYJEN HARJOITTAMA PEDOFILIA!!!! KOHTA SAAMME POLIISITUTKINNAN LOPPUUN JA SITTEN PALJASTUU TÄMÄ SAASTAINEN JUONENNE!!" "Haistsie torvi pska." "USKOVAISET JA PEDOFIILIT ELI USKOVAISET ELI PEDOFIILIT REHELLISYYTTÄ." "Otan osaa. On sinua tyhmempiäkin naisia maailmaan syntynyt, mutta tänään veit provollasi pohjat tähän saakka."