Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti


Vieras

#7718 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: rehellisyyttä nimien keruussa ho

08.04.2013 14:45

#7705: rauhoitu ja relaa. - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: rehellisyyttä nimien keruussa homot 

 

Miten uskovien tulisi keskustella, päästäkseen homojen kanssa samalle ylevälle aaltopituudelle? Tällä tavallako: "Mutta eiväthän kristityt noudata näitä pyhän hengen inspiroimia sääntöjä, joten on mahdollista, että kristityistäkin perheistä tulee ihan normaalipäisiä ihmisiä." "Eli olet yksinkertaisesti sanoen täydellinen tomppeli: lukutaidoton, puhekyvytön, kirjoitustaidoton ja edes alkeellista yleissivistystä vailla. Lisäksi olet epärehellinen valepukki." "Äläpäs kiemurtele, valehtelija." "Pidäpä turpasi kiinni, valehtelija. Jumala vihaa valehtelijoita, ja sinä olet juuri sellainen." "HERÄTKÄÄ!!! TÄMÄN ADRESSIN TARKOITUKSENA ON PYHITTÄÄ KRISTITTYJEN HARJOITTAMA PEDOFILIA!!!! KOHTA SAAMME POLIISITUTKINNAN LOPPUUN JA SITTEN PALJASTUU TÄMÄ SAASTAINEN JUONENNE!!" "Haistsie torvi pska." "USKOVAISET JA PEDOFIILIT ELI USKOVAISET ELI PEDOFIILIT REHELLISYYTTÄ." "Otan osaa. On sinua tyhmempiäkin naisia maailmaan syntynyt, mutta tänään veit provollasi pohjat tähän saakka."

Vastaukset


Vieras

#7726 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: rehellisyyttä nimien keruuss

2013-04-08 15:07:51

#7718: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: rehellisyyttä nimien keruussa ho

Etkö lukenut kommenttiani kokonaan, vai miksi lause "Mutta eiväthän kristityt noudata näitä pyhän hengen inspiroimia sääntöjä, joten on mahdollista, että kristityistäkin perheistä tulee ihan normaalipäisiä ihmisiä" luokittuu mielestäsi loukkaavaksi? Jos tyttäriä ei kasvateta tahdottomiksi miehen alamaisiksi, niin on varmasti mahdollisuus, että myös Paavalin säännöistä kiinnipitämättömät kristityt kykenevät täyttämään kasvatusvastuunsa?

Kommenttini "Eli olet yksinkertaisesti sanoen täydellinen tomppeli: lukutaidoton, puhekyvytön, kirjoitustaidoton ja edes alkeellista yleissivistystä vailla. Lisäksi olet epärehellinen valepukki" puolestaan syntyi siinä vaiheessa, kun keskustelukumppanini oli viesti toisensa jälkeen valehdellut täysin suoraan ja räikeästi sekä osoittanut useammassa viestissään, että hän ei oikeasti kykene esimerkiksi lukemaan tai ymmärtämään hänelle tarjottuja asiakirjoja. Lisäksi hän ei useamman viestin perusteella ymmärrä, mitä avioliitto tarkoittaa. Käsittääkseni avioliiton sisällön tietäminen kuuluu yleissivistykseen.

"Äläpäs kiemurtele, valehtelija."

Tässä kohtaa keskustelukumppanini on useamman viestin ajan vältellyt vastuutaan osoittaa valheelliset väitteensä todeksi. Taisipa lisäksi olla jälleen väsyneestä argumentista, joka rinnasti homot pedofiileihin. Jos tällaista väitetään, oletan, että väitteelle löytyy pätevä peruste. Ei liene yllättävää, ettei perustetta löytynyt.

CAPSEILLA kirjoitettu viesti on tarkoituksella alatyylinen ja imitoi sellaisenaan täällä useasti todistettua kristittyjen tapaa HUUTAA ja väittää homoseksuaaleja pedofiileiksi vailla mitään perusteita. Lisäksi kirjoittajilla tuntuu olevan käsitys, että Jumalan porukoissa olevia ei koske velvollisuus pysyä totuudessa, minkä vuoksi kirjoitin viestini alkuun, että valehdellaan nyt sitten täällä toisellakin puolella. Jos pidät caps-viestiäni epäasiallisena ja epätoivottavana, niin toki kommentoit sitten kerkeästi jokaiselle täällä huutavalle kristityllekin, vai mitä.

Muista kommenteista en ota vastuuta, kosken ole niitä kynäillyt. Haistatteluviesti oli epäasiallinen.

"Otan osaa. On sinua tyhmempiäkin naisia maailmaan syntynyt, mutta tänään veit provollasi pohjat tähän saakka."

Tämä puolestaan on sinun uskonveljesi tai -sisaresi vastaus minun kirjoittamaani viestiin.


Vieras

#7730 : rehellisyyttä nimien keruussa homot

2013-04-08 15:28:42

#7718: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: rehellisyyttä nimien keruussa ho

Voi voi homo parka. Äitiä ja isää ikävä ja toisia pitää mollata oikein olan takaa. Homot hermostuu heti ei mene niin kuin he haluavat. Ne tietää sen että valiokunta hylkäsi homokäsittelyn ja eduskunta tulee hylkäämään sen edelleen epäselvyyksien vuoksi. Kun ei ole isä ja äiti laittanut rajoja niin hakusessa on edelleen. Pitää haukkua kaikkea mikä liikkuu.

Nimien keruu on mennyt valehtelun puolelle kun munamies Katajan kanssa jätti kertomatta aloitteesta olennaisen eli lasten adoption homoille. Totuus pitää vihreidenkin opetella oikein oikeuslaitoksen kautta.

Rehellisyyttä ja käytöstapoja homot. Onneton valehtelija joka yrittää saada toiset hiljaiseksi, mutta rehellis nimiä tulee kokoajan.

Homous on todellakin pedofilian esiaste, kun seuraa homojen keskustelu kulttuuria ja käytöstapoja. Ei lapsia epäsosiaaliaille.