VAADIMME MUUTOSTA SUSIPOLITIIKKAAN: KANSALAISALOITE

Kommentoitu viesti

Maalainen

#5506

09.04.2013 15:52

Jos aloittaneen toiminta ja ulosanti olisi asiallista, tämä adressi olisi varmaan kerännyt paljon enemmän nimiä. Sen sijaan täällä leimataan kaikki jotka vähänkään uskaltavat puolustella suden paikkaa Suomen luonnossa kaupungeissa asuviksi "ituhipeiksi" ja verrataan eläintensuojelijoita natseihin.

Tässä esimerkki asiallisesti tehdystä adressista joka on jo muutamassa päivässä kerännyt yli 120 000 nimeä:http://www.adressit.com/pelastakaa_opettaja_antti_korhonen
Siellä on esitetty asia lyhyesti ja ytimekkäästi eikä jeesusteltu ummet ja lammet kuten täällä tehdään.

Vastaukset


Vieras

#5507 Re:

2013-04-09 18:59:13

#5506: Maalainen -

 

Ei, vaan tämän jo loppunen adressin keskustelu ei kiinnostaisi sinua ellei järjettömään susipolitiikkaan muutosta haluavat ihmiset olisi järjestäytyneet. Se on sinulle päänvaiva, koska saattaakin paljastua, että sinun toimesi saatetaan vastuuseen kun alkaa tapahtua ikäviä kuten juuri nyt Venäjällä esimerkiksi useat susien tappamat ihmiset.

 

Mitä tulee näihin opettajan oikeuksiin, niin media on nostanut ne pinnalle muutamilla otsikoilla, joilla on tavoitettu huomattava määrä perinteisen maalaiskurin kannattajia allekirjoittamaan adressi (sinäkin varmaan maalaisena allekirjoitit).

Media on tähän asti ollut susien suojelijoiden puolella samoin kuin esim poliisi. Jos media tuokin yhtenä päivänä harmaana muutamin sydänten murtamin otsikoin julki susilauman (ja vieläpä jonkun RKTL:n esimerkki lauman) tappaman lapsen, niin mitä luulet maalainen siinä vaiheessa olevan allekirjoitusten määrän susipolitiikan muuttamiseen tähtäävissä adresseissa ja lakialoitteissa?


Vieras

#5508 Re:

2013-04-09 19:05:30

#5506: Maalainen -

 

Ja vielä mitä tulee sinun Jeesusteluihin ummista ja lammista, niin et ole saanut tietoosi puoliakaan susien aiheuttamista todellisista vahingoista ja harmeista. Täälä kirjoittavien koirametsästäjien tunteenpurkaukset kuvaavat juuri sitä, mitä susi luonnossakin on. Se on pahin mahdollinen peto kaukaisimmissakin metsissä. Kaikki erämaissa liikkuvat metsästäjät sen tietävät. Jos olisin todellinen luonnonsuojelija, niin karvani nousisivat pystyyn samoillessani löytämistä loppumattomista hukkaan heitetyistä raadoista, jota sudet tappavat pelkästään huvikseen.

Susi on kaikille ok silloin, kun se elää sellaisissa erämaissa, joista kukaan sitä ei havaitse ja jos se edes haistaa ihmisen, se pakenee yhä kauemmaksi ihmisten reviireistä oman kuolemansa pelossa. Sudella on sellainen luonne, että joko se tai ihminen pelkää, muuten tulee harmia.


Vieras

#5516 Re:

2013-04-14 10:28:19

#5506: Maalainen -

JOS petopolitiikka olisi asiallista ja ulosanti ja toiminta RKTL:n taholta rehellistä sekä heidän palkkansa maksajia eli veronmaksajia kunnioittavaa (sen lauluja laulat kenen leipää syöt), ei tätä adressia ja koko keskustelua olisi koskaan tarvinut käydä.