Mopot 60km/h

Kommentoitu viesti

Timo Sippo
Turku

#203 Rajat on tehty turvallisuuksien nimissä.

12.11.2007 00:29

Sanon heti etten jaksanut edes alkaa lukea tätä alusta alkaen, mutta niiden muutaman kirjotuksen takia jo päätin antaa palautetta kyseisestä asiasta.

15v ei tosiaankaan näytä tietävän miten sitä mopoa/skootteria ajetaan, kuten ei myöskään tosi moni 18v osaa autoa. Olen nähnyt tosi monen ajavan sitä mopoa/skootteria autotiellä TIENRAEUNASSA?!?!?? Se on jo iso liikenneturvallisuutta vaarantava tekijä!

Jos ajat autotiellä , vaikkakin muita hiljempää, sinun EI tarvitse ajaa tienreunassa aiheuttaen niitä vaaratilanteita kun autoilijat ohittaa 2 rinnakkain jolloin se tie ei riitä kellekään kolmelle kuin "nipin napin".

Ja se vilkun käyttö koskee myös mopoja ja skoottereita, ja jollei niitä ole ni KÄSIMERKKEJÄ on käytettävä!

Eikä vähäisimpänä: Autotiellä ajetaan JONOISSA!!! Eli ei tungeta autojen väleistä jonojen eteen liikennevaloissa! Eikä todellakaan ajeta oikealle kääntyvän jonon oikealle puolelle ( ja sama koskee vasemmalle kääntyväää ) jollette halua jäädä autojen alle!

Eli sitä suuremmalla syyllä kun suurin osa ei todellakaan osaa ajaa niillä mopoilla/skoottereilla, ni en todellakaan allekirjoita tätä adressia!

Nm: jokaisella teolla on seuraamuksensa.

Vastaukset

Vieras

#640 Re: Rajat on tehty turvallisuuksien nimissä.

2011-03-03 18:01:03