Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti

Marska

#10460 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

17.04.2013 18:31

#10426: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

"Tutkimusten mukaan lapset eivät ole minkäänsortin vaarassa sateenkaariperheissä varttuessaan"

Kysynpä vaan, kuinka pitkä tarkastelujakso tuollaisilla tutkimuksilla on. Miehen ja naisen välisissä avioliitoissa kasvaneista lapsista on kokemuksia tuhansien vuosien ajoilta. Homovanhempien lapsista tuskin edes sukupolven verran. Koekaniineja näistä lapsista tulee.

Kiirjoittaja on muutenkin sekoittanut käsitteet "tutkimus" ja "kannanotto" .

Vastaukset


Vieras

#10467 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2013-04-17 18:50:03

#10460: Marska - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Miehen ja naisen välisissä avioliitoissa kasvaneista lapsista on kokemuksia tuhansien vuosien ajoilta.

Meillä on myös kokemuksia jo tuhansien vuosien ajoilta mielisairaista, alkoholisteista, monella tavalla traumatisoituneista ja jopa niistä homoseksuaaleista, joita nämä mies-nais- parit ovat onnistuneet kasvattamaan. Joten mitä tämän pitäisi todistaa?

Jos otettaisiin otanta kaikista heteroperheissä kasvaneista lapsista edes nyky-Suomessa, niin tulos ei välttämättä olisi kovinkaan hyvä. Tässäkin ketjussa on arvosteltu "nykynuorisoa" ja jatkuvasti puhutaan lasten lisääntyneestä pahoinvoinnista. Silti kukaan ei menisi väittämään, että syy on vanhempien heteroseksuaalisuudessa, eikä tällaisella väitteellä olisikaan minkäänlaista tieteellistä todellisuuspohjaa.

Ainoa varma asia, jota lasten kasvatuksesta voidaan sanoa, on se, että hänellä täytyy olla turvallinen suhde edes yhteen aikuiseen ja mieluummin tietenkin useampaan. Nähdäkseni mikään ei estä sen toteutumista perheessä, jossa vanhemmat ovat samaa sukupuolta. Jos viettäisitte päivän jonkin isomman kaupungin lastensuojelussa, niin saisitte perspektiiviä siihen, mitä se on kun lapsella on oikeasti asiat huonosti.


Vieras

#10478 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2013-04-17 19:03:44

#10460: Marska - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Kysynpä vaan, kuinka pitkä tarkastelujakso tuollaisilla tutkimuksilla on.

Sinähän voit vaikka ihan itse tutustua linkitettyyn aineistoon.

Kiirjoittaja on muutenkin sekoittanut käsitteet "tutkimus" ja "kannanotto" .

Mihin perustuen väität moista? Kirjoitin seuraavasti: Juuri viime kuussa Amerikan lastenlääkärien kattojärjestö julkaisi vahvan, kymmensivuisen ja kuudellakymmenellä lähdeviitteellä varustetun kannanoton tasa-arvoisen avioliittolain puolesta. Julkilausuma on luettavissa kokonaisuudessaan osoitteessa

http://pediatrics.aappublications.org/content/131/4/827.full.