Stoppi naisten pätkätöille!

Kommentoitu viesti

Ulkomailla halvempaa teettää työ.
Vieras

#2 Naisten pätkätyöt...

26.02.2011 00:11

Jokaisen naisen tulisi ymmärtää,että ensisijaisesti jakaisen tulee vastata omista menoistaan.Ei vyöryttää niitä toisten tai yhteiskunnan maksettaviksi.
On perinteisesti ollut naisten työ vähemmän tuottavaa,sillä kaikki palkkatyö perustuu nykyisin tuottavuuteen ja se tekee työstä varsin usein kannattamatonta ja ajaa yrityksen tuotannollisiin ja taloudellisiin vaikeuksiin.Kilpailu on armotonta.

Vastaukset

Vieras
Vieras

#4 Re: Naisten pätkätyöt...

2011-02-26 07:19:12

#2: Ulkomailla halvempaa teettää työ. - Naisten pätkätyöt... 

 "On ollut perinteisesti naisten työ vähemmän tuottavaa . . . " olisikohan aika tulla tälle vuosituhannelle, ja tarkastella asioita reaaliajassa. Konsultoinnin kansainvälinen jättiläisyritys McKinsey haastatteli viime vuoden syyskuussa 1500 yritysjohtajaa eri toimialoilta ja eri maista. Asiasta kirjoittaa ruotsalainen talouslehti Dagens Industri. Tutkimuksen tulos on tyrmäävä: niissä yrityksissä, joissa on eniten naisia johdossa, oman pääoman tuotto on 41 prosenttia korkeampi kuin miesvaltaisissa yrityksissä.Vielä selkeämpi tulos on, kun tarkasteluun otetaan liikevoittoprosentti. Naisten johtamissa yrityksissä se ylittää miesten tason 56 prosentilla.