VETOOMUS JYRKI KATAISEN EROTTAMISESTA

Kommentoitu viesti

hyvä jyrkiboy

#2218 Re:

27.04.2013 20:34

hulluja te olette.menkää hoitoon älkääkä kirjoitelko soopaa julkisesti

#3: -

 

Vastaukset


Vieras

#2220 Re: Re:

2013-04-28 14:34:12

#2218: hyvä jyrkiboy - Re:

Herää jo, Katainenhan on täysi mul..u.

Asian sisäistänyt

#2251 Sinäkin taidat olla pyrkryri

2013-05-21 15:14:05

#2218: hyvä jyrkiboy - Re:

Kirjoittajan täytyy olla jonkinsortin pyrkyri kun ei halua myöntää tosiasiaa.

Oli miten oli jokatapauksessa Kataisen aikana on keskituloistenkin kukkaronpohja ruvennut paistamaan mutta rikkaat on saaneeet kerätä mammonaa rauhassa veronmaksajien kustanuksella ja valtiovallan myötävaikutuksella.

Voi helvetti mitä vääryyttä tavallinen työssäkäyvä ihminen kokee osinkoja jaetaan ja toisesta päästä potkitaan duunareita pihalle myös valtion yhtiöissä.

Sitten tämä H HAUTALA = Kataisen juoksutyttö ja äänitorvi toitottaa että kaikki valtion yritykset annettava pörssikeinottelijoiden hallintaan ja ulkomaalaiseen omistukseen >>> Kyllä ulkomaalaiset keinottelijat osaa imeä tuottavuuden nimissä suomalaisesta duunarista loputkin mehut pihalle.Ei omassa taloudessa ja tuskin monen muunkaan tavoitteena ole hävittää omaa nettovarallisuuttaan sitä joka tuo vakautta ja turvaa tosin kyllähän Katainen tulee jokaisen palkansaajan kukkarosta epäsuorasti nakertamaan jokaisen  nettovarallisuutta ja työntämään en kaiken esim.Kreikan keinotteluporukalle joka on saanut toun Krikan tilanteen aikaiseksi.

Että sinä joka nyt huomenaamulla menet taas jonkun rengiksi lopeta tuo valtaelittin mielistely olet myös pelkkä pelinappula niinkuin kaikki tavalliset omalla työllään pärjäämään oppineet ihmiset.

Lopeta tuo,mieti asioita,katso peiliin,kuuntele uutisointeja,havannoi kaikkea niin huomaat että kokoomuksen pelinappulana tulee hyväksikäytetyksi jos ei kuulu valtaeliittiin.

Nykyinen Suomi = Suuri pyramidihuijaus (ken onkaan siellä huipulla)