Kristityt Sanoma-konsernille: lopettakaa heti vihakampanja

Kommentoitu viesti

Oula Lintula
Akaa

#20 Re:

03.04.2011 19:33

#18: Pakkosyöttö ohjelmoinnin vastustaja -

Kenen ihmisoikeuksia tässä nyt on loukattu?

Ei oikeus saada kirkolta rahallista tukea ole mikään ihmisoikeus. Ei myöskään oikeus saada julistaa omaa sanomaansa ilman, etteikö joku siihen saisi kriittisesti vastata, ole mikään ihmisoikeus.

Toistan, että mitään juridisia toimenpiteitä ei ole käsittääkseni aloitettu ketään kohtaan.

Vastaukset


Anonyymi

#21 Re: Re:

2011-04-03 19:45:10

#20: Oula Lintula - Re:  

Itänaapurissa Kreml ärähtää ja Pravda toteuttaa. Suomessa Oikeusministeri ärähtää ja Hesarit poistaa ohjelmatiedoista kristilliset ohjelmat

juusokki

#140 Re: Re:

2011-04-06 17:10:29

#20: Oula Lintula - Re:

Ymmärtääkseni ongelman ydin on siinä että kaupallinen media tavoittelee voittoa kyseenalaisin keinoin eikä suomalainen median lukutaito ole kehittynyt sen tasolle. Eli media esittää mielipiteitä jotka otetaan vastaan oletetun "riippumattoman median" uutisina ja tosina ilman minkäänlaista kyseenalaistamista. Otsikot ovat olleet toistuvasti sensaatio hakuisia, harhaan johtavia ja loukkaavia. Näin ainakin sen kansan osan näkökulmasta jota otsikot ja media käsittelee.

Jokaisella on oikeus mielipiteeseensä, mutta onko medialla oikeus kritisoida ilman perusteluita. Jos esimerkiksi Helsingin Sanomissa nimettäisiin joku tietty ihminen vaaralliseksi rikolliseksi ilman mitään perusteluita olisi varmasti kyseessä ainakin kunnian luokkaus juridisinkin perustein. Tämä esimerkki on toki, ainakin juridisesti, huomattavasti räikeämpi kuin tapahtunut media mylläkkä.