Kristityt Sanoma-konsernille: lopettakaa heti vihakampanja

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Kristityt Sanoma-konsernille: lopettakaa heti vihakampanja.

eerojaakko
Vieras

#1

03.04.2011 03:09

oikeus mielipiteisiin on perustuslaillinen oikeus KAIKILLA Suomessa,tällä hetkellä valtamedia murentaa vaarallisella tavalla tätä peruoikeutta.
Oula Lintula
Akaa

#2 Kaikilla on oikeus mielipiteisiin.

03.04.2011 08:11

Tietenkin kaikilla on oikeus mielipiteisiin. Niin myös Sanoma-konsernilla.

Käsittääkseni mainittuja herätysliikkeitä kohtaan ei ole aloitettu oikeudellisia toimenpiteitä. En niin muodoin näe ongelmaa.
Sananvapaus ei tarkoita käytöstapojen puutetta

#3 Re: Kaikilla on oikeus mielipiteisiin.

03.04.2011 12:00

#2: Oula Lintula - Kaikilla on oikeus mielipiteisiin.

Eli silloinko ei ole mitään ongelmaa, jos media lietsoo vihamielisyyttä, mutta se ei johda oikeustoimiin?

Kävi ilmi, että arvon ministerimmekin oli muodostanut mielipiteensä kampanjasta kokonaan median antaman informaation varassa tutustumatta ollenkaan itse kampanjaan tai katsomatta videota.Toivottavasti hän ei toimi poliittisessa päätöksenteossaankin noin puusilmäisesti.

Mielestäni medialla on merkittävästi valtaa ja silloin siihen liittyy myös vastuu siitä, miten asenteita muokataan.


Adressin tekijä

#4 Re: Kaikilla on oikeus mielipiteisiin.

03.04.2011 12:04

#2: Oula Lintula - Kaikilla on oikeus mielipiteisiin.

Mutta jos yksi ohjelma poistetaan säännöllisesti ohjelmatiedoista, liikutaan jo samantyyppisissä toimissa, joita venäjällä tehdään. Luultavasti teen tästä asiasta - tai joku muu - selvityspyynnön julkisensanan neuvostolle

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

03.04.2011 12:40


Oula Lintula
Akaa

#6 Re: Re: Kaikilla on oikeus mielipiteisiin.

03.04.2011 12:43

#3: Sananvapaus ei tarkoita käytöstapojen puutetta - Re: Kaikilla on oikeus mielipiteisiin.

Vihanlietsonta on vain sana, jolla yritetään mitätöidä sananvapaus. En jaksa välittää siitä. Jos välittäisin, niin samaa voisi sanoa yhdestä jos toisestakin.

Ja tosiaan, en näe ongelmaa siinä jos ministeri tai media käyttävät sananvapauttaan. Toki mikäli ministerin toimet eivät miellytä, häntä voi jättää äänestämättä. (Itse jättäisin varmasti, jos olisikin sama piiri, tosin eri syistä.)

Sen sijaan #4:n kanssa olen samaa mieltä siitä, että jos yksittäinen ohjelma poistetaan ohjelmatiedoista, niin se on jo aika merkillistä touhua.

Pale
Vieras

#7 ei mitään uutta Auringon alla.......

03.04.2011 12:59

Helsingin Sanomat on Päivälehdestä alkaen ollut, mielestäni, epärakentavalla tavalla kriittinen luterilaista kirkkoa ja yleensä kristinuskoa kohtaan. Ei ole joulua tai pääsiäistä, etteikö Hesarissa ole jotain negatiivista ao. juhlapäiviin liittyen. Rakentava kritiikki olisi tarvittaessa paikallaan, mutta systemaattinen kristillisen maailmankatsomuksen aliarvioiminen ja halveksiminen ei ole nykyaikaa. Moniarvoisuuteen liittyy myös kristittyjen katsomuksien hyväksyminen. Itse olen tehnyt joitain vuosia selvän ratkaisun. Lopetin Hesarin tilauksen ja siirryin Hufvudstadsbladetin lukijaksi - enkä ole katunut. Hesarin voin tilata, kunhan lehti lopettaa kristillisen elämankatsomuksen mollaamisen ja muuttuu tabloid-lehdeksi.

Vieras

#8

03.04.2011 13:17

Joko olet allekirjoittanut?
lukija AO
Vieras

#9

03.04.2011 15:49

Jotkut ihmettelevät miksi tänä aikana kun puhutaan suvaitsevaisuudesta,Sanoma-konserni ym.ovat täysin suvaitsematon kristittyjä kohtaan. Aivan kuten Natsit olivat vuosikausia juutalaisia kohtaan ja sen jälkeen alkoi vaino.Kaiken todennäköisyyden mukaan tässä on nyt sama tilanne ja henki ja lopuksi kristityt tapetaan.
Tämä on kyllä jo kirjoitettu etukäteen Raamattuun.
Jakamaton oikeus
Vieras

#10 Re:

03.04.2011 15:58

#1: eerojaakko -

Täsmälleen näin. Tämä on mennyt myös valtiojohdolle viime päivinä. On tultu aikaan, jossa perustuslaillisia oikeuksia poljetaan karkeasti vapaassa, demokraattisessa maassa.

Jakamaton oikeus

#11 Re: Re: Kaikilla on oikeus mielipiteisiin.

03.04.2011 16:01

#4: - Re: Kaikilla on oikeus mielipiteisiin.

Yes, tuo tuli heti mieleen, ja on hyvin tarpeen tällaisissa ylilyönneissä.


Vieras

#12 Kaupallisen maailman pelinsäännöt

03.04.2011 16:47

Sellaisilla pelinsäännöille toimitaan kaupallisessa maailmassa, että jos kaupallinen media loukkaa joitakin lukijaryhmiä, heidän kannattaa tuoda se ilmi, reagoida jotenkin. Jos se pelkää linjan uhkaavan sen taloutta vähäisessäkin määrin, se ottaa asiallisemman lähetystymistavan. Kaikki on kaupan! Siksi adressi on ok!

Vieras

#13 Astu tarinaan -ohjelma ei ole ainoa

03.04.2011 17:49

Tarkistin hesarin ohjelmatiedot ja vertasin niitä SuomiTV:n nettisivuilla oleviin ohjelmatietoihin. Hesari oli jättänyt kaikki kristillisen IRR-TV:n ohjelmat, joita SuomiTV:llä esitetään, pois ohjelmatiedoistaan. Huom. KAIKKI nuo ohjelmat, joita on monia muitakin kuin vain Astu tarinaan -ohjelma. Tämä on mielestäni aivan uskomatonta! Tässä ollaan kaukana avoimuudesta ja suvaitsevaisuudesta.

Vieras

#14

03.04.2011 18:25

Erittäin aiheellinen muistutus,kun ollaan demokraattisessa valtiossa, vai?
ais
Vieras

#15

03.04.2011 20:09

Tämä on jo naurettavaa ja raukkamaista! Kaikki jotka haluavat lukeutua nykytrendikkäiksi, tuomitsevat nyt kilvan näitä nuoria. Sitä ei tarvitse ihmetellä että nykymedia ja pinnallisesti uskonasioihin suhtautuvat vouhkaavat näiden perversioiden puolustamisesta, mutta kirkon ylimmän johdon niitä puolusteleva kanta on törkeä. Nyt sitten, väräjävin rintaäänin, ollaan isoon ääneen tuomitsemassa ja tukea poistamassa juuri niiltä jotka puhuvat sen mukaan, mitä Jumala on Pyhän Henkensä kautta näiden nuorten sydämelle, antanut sanottavaksi.
Sananvapaus kaikille
Vieras

#16

03.04.2011 20:43

Hyvä asia. Media on kieroutunut siitä hetkestä lähtien, kun se lakkaa olemasta puolueeton!
Pyöveli
Vieras

#17 ihan sama

03.04.2011 21:23

Kamalaa itkemistä. Ei seurakunta tee mitä sanon, eikä sano mitä teen! Aivan sama, on sananvapaus, on uskonvapaus. Mulle yks hailee koko touhu. Uskonto, demokratia yms. kaikki samaa omaan taskuun pelaamista, ei kiinnosta pätkääkään!
Pakkosyöttö ohjelmoinnin vastustaja
Vieras

#18

03.04.2011 22:00

Tämä addressi on tosi hyvä ajatus. Yhteiskunta muuttuu yhä enemmän ja enemmän epäoikeudenmukaiseksi ja media toiminnassa meidän uskovien ihmisoikeuksia polkevaksi. Antikristillinen suuntaus korostaa yhden ihmisryhmän ihmisoikeuksia sellaisella tavalla, että muut menettävät perustavaa laatua olevat ihmisoikeutensa. Suvaitsevaisuus väärällä tavalla yhden ryhmän suhteen aiheuttaa suvaitsemattomuuden toisia kohtaan. Suvaitsemattomuus mitä törkeimmällä tavalla on nyt selvästi esillä mediassa ja kirkon kannanotoissa. Keski-aikainen pakkovalta mentaliteetti ilmeni kirkon otteissa Älä Alistu kamppanjan pysäyttämisessä. Se vielä puuttuu, että lainsäädännöllisillä pakotteilla aletaan rajoittamaan ja rankaisemaan niitä, jotka edustavat kristillisiä elämän arvoja. Ja sellaiseen tämä suuntaus johtaa, ellei kansa herää vastustamaan vallalla olevaa kehitystä.
Uskova
Vieras

#19 Olen vaan miettinyt

03.04.2011 22:22

että mitähän Jeesus tästä sanoisi? Kai muistatte, kuka Hän on?
Oula Lintula
Akaa

#20 Re:

03.04.2011 22:33

#18: Pakkosyöttö ohjelmoinnin vastustaja -

Kenen ihmisoikeuksia tässä nyt on loukattu?

Ei oikeus saada kirkolta rahallista tukea ole mikään ihmisoikeus. Ei myöskään oikeus saada julistaa omaa sanomaansa ilman, etteikö joku siihen saisi kriittisesti vastata, ole mikään ihmisoikeus.

Toistan, että mitään juridisia toimenpiteitä ei ole käsittääkseni aloitettu ketään kohtaan.


Anonyymi

#21 Re: Re:

03.04.2011 22:45

#20: Oula Lintula - Re:  

Itänaapurissa Kreml ärähtää ja Pravda toteuttaa. Suomessa Oikeusministeri ärähtää ja Hesarit poistaa ohjelmatiedoista kristilliset ohjelmat

huolestunut
Vieras

#22

04.04.2011 00:24

Ovatko vihakampanjan alkuunpanijat ollenkaan tajunneet, että he puheillaan saavat aikaan vainoa kristyttyjä kohtaan. Suomen pitäisi olla vapaa maa, mutta rajansa silläkin, mitä suustaan päästää ja kirjoittaa, jos se saa aikaan vainoa.
Ei Hesarille!
Vieras

#23

04.04.2011 00:26

Aikoinaan toimittajille oli kunnia-asia pitää asiat asioina ja mielipiteet mielipiteinä. Ei enää. Kaukana ovat ne ajat, jolloin Helsingin sanomiin pystyi luottamaan puolueettomana uutislehtenä missään asiassa. Jos haluatte oikeaa värittymätöntä faktatietoa, unohtakaa hesari!
Raine Lonnakko
Vieras

#24 Jeesus Kristus on onneksi ottava kaiken vallan!

04.04.2011 02:02

Sananlaskut 14:34. Vanhurskaus kansan korottaa, mutta synti on kansakuntien häpeä.

Jes 9:5. Sillä lapsi on meille syntynyt, poika on meille annettu, jonka hartioilla on herraus, ja hänen nimensä on: Ihmeellinen neuvonantaja, Väkevä Jumala, Iankaikkinen isä, Rauhanruhtinas.
6. Herraus on oleva suuri ja rauha loppumaton Daavidin valtaistuimella ja hänen valtakunnallansa; se perustetaan ja vahvistetaan tuomiolla ja vanhurskaudella nyt ja iankaikkisesti. Herran Sebaotin kiivaus on sen tekevä.

Jeesus on Herra aina ja iankaikkisesti Amen!

Hänhän on myös Kuningasten kuningas ja Herrojen Herra!

Hänellä on KAIKKI valta taivaassa ja maan päällä.


Vieras

#25

04.04.2011 02:04

Allekirjoittakaat jokainen kuin kutsuu itseään Kristityksi

Kommentoi adressia
Facebook
Kannatatko ydinvoiman lisärakentamista?